Sevgili yetkili arkadaşlarım haftalar evvellinden yukarda yayınladığınız eşya iadesi müracatında bulunanların eşyalarını alacakları tarih liste halilnde yayınlanmakta.Konuyla alakalı arkadaşlarımızda bu bilgilendirme ışığında belirtiler tarihte reel ve oyun programlarını ona göre ayarlayıp verilen tarih ve mevkide orada bulunmaktalar.
Gel gelelim uzun bir süredir bu konuda göze batan bir sıkıntı yaşanmakta.Oyundan tanıdığım yaşıda 35 olan değerli bir ikvseverimizin bu konudaki ızdırabına altını çiziyorum ızdırabına şahid olunca buradan dikkatiniz çekmek istedim.İlk ilan edilen günde gece saat 1 e kadar meteorda bekledi kimse gelmedi.Bir sonra gelinecek denilen gün bekledi yine geç saatlere kadar yine gelen giden olmadı.Hala eşyası iade olmamış ve eksik olan eşyasıyla stres içinde oyunda dolanmakta.Böyle bir boşvermişlik olabilirmi ya.Bu oyunu sadece yaşı küçük olanlar oynamıyor.Kaldıki yaşı küçük olsa bile böyle bir saygısızlığı haketmiyor.Eşya iadesi konusunda bir iyilik yapıyorsunuz diyemi başa kakıyorsunuz anlamadımki. Bunla alakalı hiçbir mazereti tutup cevap olarak yazmayın.İnsanlar bir hafta evvellinden herşeyini ona göre ayarlıyor şu yapılana bakın.Eşya iadesi konusunun altına düştüğünüz nota bakın: [Not: 23:00 ile 23:30 saatleri arasında GM'ler tarafından iade işlemi için eşya iadesi bekleyen kullanıcılara ileti gönderilecektir. Bu süreler arasında bu iletilere yanıt gönderen kişiler, iadelerini almak üzere bekleme salonuna alınabilirler. Bu süre içerisinde çevirimiçi olmayan kullanıcılar eşya iadesi alamazlar.] Belirtilen satte bulunmayanlar bir daha alamaz diyede not düşüyorsunuz.Ayıp ayıp.
EŞYA İADELERİ TAKİPSİZLİK KONUSU
EŞYA İADELERİ TAKİPSİZLİK KONUSU
Beyefendi
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: EŞYA İADELERİ TAKİPSİZLİK KONUSU
:arrow:
Benim Zoruma giden taraf yönetimin bizi Salak yerine koyup dalga geçmesidir. Sırf iksir satmak için saçma sapan iksirli turnuva düzenlemek, Son FanArtta "yanlışlıkla çekilmiş gibi duran" bir Ekran alıntısını birinci ilan etmek, Sizin durumunuz ve daha niceleri ...Beyefendi yazdı:Ayıp ayıp.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
Re: EŞYA İADELERİ TAKİPSİZLİK KONUSU
Bu kadar ınsanı bos yere o saatte oyunda olmasına neden oluyorsunuz ve hıc bır sey yaptıhınızda gorulmuyor esya ıade yapıyoruz dıyorsunuz bunca ınsanı ısını gucunu bırakmasına sebeb oluyorsunuz ve halada ıade yapılmıyor bagzen dusunuyorumda o ınsanların yerınde olsanız sız boyle bır destek ekıbıne nederdınız...! hadı kolay gelsın
[TerKıİıDiyaR]
amorYcastigo
[ZuLuMKaR]
Nice Diyar'lar Terkettim Savaş'lar uğruna..Birlik,Beraber'lik için ''İSTANBUL''
amorYcastigo
[ZuLuMKaR]
Nice Diyar'lar Terkettim Savaş'lar uğruna..Birlik,Beraber'lik için ''İSTANBUL''