Vatanx loncası ilgilileri girsin bakalım

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
batuhangs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Vatanx loncası ilgilileri girsin bakalım

Mesaj gönderen batuhangs »

Vatanx loncası kapanmıştır Batuhangs gözüme gözükme artık adlı konuyu açan vatandaş sana soruyorum?

Ben loncayı nasıl yıkabilirim? Ağaçmı bu baltayla kesim? Alıcağınız adamları alsaydınız? Hatırlıyorsan hakan lonca çarımı açtığımda marka olmuştum. Fatih alacağın adamları bana soruyordun. Ama hiç bir defa kötülük yapmadım. Neyse onu geçim sırtımdan vuran adamlarsınız. Fatih hatırlıyorsan kız kardeşinin Vatanxqırlmagic olduğunu kimse bilmiyordu. Bakteri yle sevgiliydi.Loncamız açıkken fatalcs ın 70 m nunu çalmıştı.Neden çıkarmadın? Şimdi buraya yazarsın senin yüzünden diye. Ne yüzünden? Ayrıca Hakan bana Fatih'in 7.sınıfa gittiğini bakırköyde oturduğunu sölemiştin. O da yalan çıktı hadi neyse. Klanda kesilince sana laf atan adamlara karşı papaz ettin beni. Peki şimdi ne? İlgisizlikten kapanmış bir loncayı kapanma sebebini benim üstüme yıktın. Noldu peki? Bir dost kaybettiniz Peki açık söyleyin ne yaptımda lonca kapandı?
Lonca çarımı çaldım? hayır. Loncadakilerlemi tartıştım? hayır. Toplantılara mı gelmedim? hayır Çarımı mı kasmadım? hayır peki ne? Yazıklar olsun size
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Kullanıcı avatarı
HakanbuscaTakent
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Vatanx loncası ilgilileri girsin bakalım

Mesaj gönderen HakanbuscaTakent »

Kendi başına iş yaptın biz yokken kendin adam aLdın kendi başına kendini başkan yaptın daha adımı yazmayı biLmiyorsun iş yapmaya çalışıyosun
Resim
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Bi kere ben herkeze soruyorum kimi alalım kimi çıkartalım . Bu loncayı ben kursamda Yönetim sadece Ben ve Hakanbuscatakent olarak qözüksede Vatanx loncasını üyeler ve biz yönetiyorduk . Aldığım adamların yarısını üyeler seçti ki onlarda söz sahibi olsun Diye. Benim bu loncayı kapatmamın sebebi ilk önce üyelerin ilgisizliği idi. Bende üyelerin tamamını değiştirmeye karar verdim. Farkettiysen senide attım çünkü kendini bölgeden başkan olarak gösteriyordun. 14 Yaşındaki bir veled Bunu Para sayesinde Bana yapabiliyorsan Hay ben Böle oyunun ozaman . Senin önceki yazdıgın konulardaki üyelerde en eski üyelerimiz atılmış üyeler. Bu cevaptan sonra artık yazma bu foruma tamam mı ? . Aslında tüm kuklacının gönlü isterki çek git bu oyundan..
Kullanıcı avatarı
HakanbuscaTakent
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen HakanbuscaTakent »

VatanXLydeR yazdı: Bi kere ben herkeze soruyorum kimi alalım kimi çıkartalım . Bu loncayı ben kursamda Yönetim sadece Ben ve Hakanbuscatakent olarak qözüksede Vatanx loncasını üyeler ve biz yönetiyorduk . Aldığım adamların yarısını üyeler seçti ki onlarda söz sahibi olsun Diye. Benim bu loncayı kapatmamın sebebi ilk önce üyelerin ilgisizliği idi. Bende üyelerin tamamını değiştirmeye karar verdim. Farkettiysen senide attım çünkü kendini bölgeden başkan olarak gösteriyordun. 14 Yaşındaki bir veled Bunu Para sayesinde Bana yapabiliyorsan Hay ben Böle oyunun ozaman . Senin önceki yazdıgın konulardaki üyelerde en eski üyelerimiz atılmış üyeler. Bu cevaptan sonra artık yazma bu foruma tamam mı ? . Aslında tüm kuklacının gönlü isterki çek git bu oyundan..
aLkış :lol:
Resim
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Diğer konuya yazdığın cevabı yeni gördüm . E be Gerizekalı kardeşim . Sen bu loncada oldugun sürece kaç kişiye gel dedim . Gelmeme Nedenleri : Batuhangs , Batuhangs ve Batuhangs.
Kullanıcı avatarı
batuhangs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

ee o zaman konuşmıcaksın olmuş ve ölmüş e çare bulunamadı sen bulduysan söle
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Sen kimsinki bana konişmicaksın diyorsun. Söyleyecek sözün kalmayınca tabi . Beni Bilen bilir Forumda 14 Yaşındaki bir veled iLe TartıŞmam ..!! Herkez ne oLdugunu biLiyor kime neyi KanıtLamayı ÇaLışıyosun ?
Kullanıcı avatarı
batuhangs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

senin millete kapatmanın nedenini üstüne atıyorsun
Son sözüm LONCANIN KAPANMASI YÖNETİMİN SEBEBİDİR
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Yönetim üyelerdir. Üyeler yönetim. Sen o yazıyı yazsan nolucak . Bir loncada senin başkan gören Bir insan o loncaya güler . Malesef bu konuşmalarla bunları düzeltmezsin. Git Başka SunucuLarda Sürün.
Kullanıcı avatarı
batuhangs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

başka sunucuya gitmek isteyen gider sen gidip bana sunucudan git diye bir laf diyemezsin
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor

“Genel Sohbet” sayfasına dön