Daha çok fotoğraf çekip bu foruma atarsanız sevinirim ben düzenli girmiyorum gaffara bi buz elektrik ceket için kendimi çok zorlamıyorum
Ya çok kişi vardı dedim ya 10 15 tane fotoğraf çektim bastım printe oyunun dosyasını bi açtım 3 tanesi çıktı tek, daha çok yüz var orda.VforVendetta1 yazdı:2. resimdeki sanki arzuhalci
xPrince yazdı:Şimdi böyle sıkıcı bi gaffardan çıktık az önce neyse kestik gaffarı ben bakıyorum böyle falan çıktık karabasanlara sonra bu karabasanların altındaki toplar half life 2 deki enerji toplarına çok benziyo dedim kendime, gittim baktım çok ilginç bi şeyle karşılaştım, daha önce gören oldumu bilmiyorum ama görülmüştür ya, o karabasanların altındaki yuvarlak şeyde resimler var abi, 10 15 tane fotoğraf çektim ama ne yazıkki 3 tanesini dosyada gördüm, gaffar vardı o resimlerde semiha vardı yasemin vardı tanımlayamadığım kişiler vardı neyse o 3 tanesini atayım ben
Daha çok fotoğraf çekip bu foruma atarsanız sevinirim ben düzenli girmiyorum gaffara bi buz elektrik ceket için kendimi çok zorlamıyorum![]()
acaaba neyi ifade ediyorxPrince yazdı:Ya çok kişi vardı dedim ya 10 15 tane fotoğraf çektim bastım printe oyunun dosyasını bi açtım 3 tanesi çıktı tek, daha çok yüz var orda.VforVendetta1 yazdı:2. resimdeki sanki arzuhalci
hiç bişeyi ifade etmiyo karabasanları öldürünce karakterler rahatlıyo tarzı bişey yapmak istemişler ordada ikv dünyasındaki npclerin resimleri var komutan istihbarat komutanı ışık hanım arzuhalci agah bey vs vsVforVendetta1 yazdı:acaaba neyi ifade ediyorxPrince yazdı:Ya çok kişi vardı dedim ya 10 15 tane fotoğraf çektim bastım printe oyunun dosyasını bi açtım 3 tanesi çıktı tek, daha çok yüz var orda.VforVendetta1 yazdı:2. resimdeki sanki arzuhalci
O agop diil de komutan sankibaraka1997 yazdı:Taaa nezaman yaptığım bir araştırma.
Lonca sayfamızda paylaştığım bir resim buyurun.