BLOKE OLAN HESAPLARIN AÇILMASINI ISTIYORUZ
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
BLOKE OLAN HESAPLARIN AÇILMASINI ISTIYORUZ
Bloke olan hesabımın 1 defalıgına mahsus olarak acılmasını istiyorum . Sorumlulara bildiriyorum. Lütfen
Re: BLOKE OLAN HESAPLARIN AÇILMASINI ISTIYORUZ
Başar. İyi haber!

- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
Selamlar,
Kullanıcıların almış olduğu bloke cezaları her hangi bir genel af durumu söz konusu olmadıkça asla kaldırılmaz, cezaya ara verilmez veya cezada indirime gidilmez. (Tabii tarafınızın haklı olduğu bir durum varsa bu söylediklerim değişir.)
Bu hususta talebiniz ne yazık ki kabul görmeyecektir. .
Kullanıcıların almış olduğu bloke cezaları her hangi bir genel af durumu söz konusu olmadıkça asla kaldırılmaz, cezaya ara verilmez veya cezada indirime gidilmez. (Tabii tarafınızın haklı olduğu bir durum varsa bu söylediklerim değişir.)
Bu hususta talebiniz ne yazık ki kabul görmeyecektir. .

- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: za xd
Tamam değiştiririz
Bu başlıgı acarken kaç kere dusundun ?
Bu başlıgı acarken kaç kere dusundun ?
Ben tek siz hepiniz
-
- Demirci Çırağı
Hemen açalım kardeşsystem0173 yazdı:Bloke olan hesabımın 1 defalıgına mahsus olarak acılmasını istiyorum . Sorumlulara bildiriyorum. Lütfen
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Tabi sende haklsın bu adam hem oyun oyunuyor hemde bi okadar yatrıım yapıyor buda gm lerin işine geliyor nede diyersen bu adam akce alıyorum evet bu adam oyundamı evet bu adam emek veriyorumu evet peki gm ne yapıyor direk plok salıyor nede olsa çebinden cıkan giren bişey yok tabi ne de olsa bu adam da magdur olur böyle senın gibi milyonlarca kişi oynuyor bu oyunu Respected senın gibi tabi siz gm lerin aylık maşlarını mevlut dinç aylık parasını benım senın gibiler veriyor tek bişey var mademki bi oyunu cıkartınız gerekirse tum bloklar acmak zorundasınız ben bunu böyle bilirim.. R
Emredersiniz hünkarım nasıl isterseniz.system0173 yazdı:Bloke olan hesabımın 1 defalıgına mahsus olarak acılmasını istiyorum . Sorumlulara bildiriyorum. Lütfen
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
neyin kafasında olduğunu anlayamadım arkadaşım.Eğer bahsettiğin para harcama durumu bir bahane olsaydı şu şekilde olurdu para harcayan kişi sürekli potansiyel harcayıcı demektir ve bu nedenle bloklanması saçma olarak düşünülüp bloklanmazdı.Yani o kişiden gelirin devamını sağlamak amacıyla o kişi bloklanmazdı.Biraz mantıklı ol !KemaLxx yazdı:Tabi sende haklsın bu adam hem oyun oyunuyor hemde bi okadar yatrıım yapıyor buda gm lerin işine geliyor nede diyersen bu adam akce alıyorum evet bu adam oyundamı evet bu adam emek veriyorumu evet peki gm ne yapıyor direk plok salıyor nede olsa çebinden cıkan giren bişey yok tabi ne de olsa bu adam da magdur olur böyle senın gibi milyonlarca kişi oynuyor bu oyunu Respected senın gibi tabi siz gm lerin aylık maşlarını mevlut dinç aylık parasını benım senın gibiler veriyor tek bişey var mademki bi oyunu cıkartınız gerekirse tum bloklar acmak zorundasınız ben bunu böyle bilirim.. R
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
Yaklaşımlarınızı objektif bir şekilde beklerdim açıkcası... Sizin söylediklerinizden yola çıkarsak oyuna para yatıran kişi veya kişilere ceza vermememiz gerektiğini anlıyoruz. Sizce bu doğru mudur ?KemaLxx yazdı:Tabi sende haklsın bu adam hem oyun oyunuyor hemde bi okadar yatrıım yapıyor buda gm lerin işine geliyor nede diyersen bu adam akce alıyorum evet bu adam oyundamı evet bu adam emek veriyorumu evet peki gm ne yapıyor direk plok salıyor nede olsa çebinden cıkan giren bişey yok tabi ne de olsa bu adam da magdur olur böyle senın gibi milyonlarca kişi oynuyor bu oyunu Respected senın gibi tabi siz gm lerin aylık maşlarını mevlut dinç aylık parasını benım senın gibiler veriyor tek bişey var mademki bi oyunu cıkartınız gerekirse tum bloklar acmak zorundasınız ben bunu böyle bilirim.. R
İKV Oyun evreninde kullanıcı sözleşmesi bulunur bilirsiniz ki... Bu sözleşme oyuna üye olan herkesin kabul etmiş olduğu sözleşmedir. Kullanıcılar bu sözleşme çerçevesinde oyun hayatını devam ettirmeli, kurallara ayak uydurmalıdır. Sizin bildiğinizin aksini iddia ediyorum ki her hangi bir suç işlemiş kullanıcıların bloke cezasını kaldırmak gibi bir zorunluluğumuz bulunmuyor. Tam aksine her kullanıcının hak ettiği cezayı çekmesinden yanayım. Ben yapıyorsam bende çekmeliyim tabii, bu söylemim yanlış anlaşılmasın. Gaddar biri değilim.
Ek olarak almış olduğumuzu iddia ettiğiniz maaşlara da değinmeden geçmek istemedim. Şahsımın bir GM olmadığını hatırlatıyor ve GM olduğumu varsayarak bile söylüyorum ki İKV Destek bünyesinde yer alan GM ve alt statüsündeki hiç bir görevli maaş pirim vb. gibi ücretlendirmelerden faydalanamaz. Bunu öğrendikten sonra ithamlarınıza daha dikkat edeceğinizi umarak, iyi forumlar diliyorum.