BLOKE OLAN HESAPLARIN AÇILMASINI ISTIYORUZ

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
system0173
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

BLOKE OLAN HESAPLARIN AÇILMASINI ISTIYORUZ

Mesaj gönderen system0173 »

Bloke olan hesabımın 1 defalıgına mahsus olarak acılmasını istiyorum . Sorumlulara bildiriyorum. Lütfen
abfy1207
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: BLOKE OLAN HESAPLARIN AÇILMASINI ISTIYORUZ

Mesaj gönderen abfy1207 »

Başar. İyi haber!

Resim
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Respected »

Selamlar,

Kullanıcıların almış olduğu bloke cezaları her hangi bir genel af durumu söz konusu olmadıkça asla kaldırılmaz, cezaya ara verilmez veya cezada indirime gidilmez. (Tabii tarafınızın haklı olduğu bir durum varsa bu söylediklerim değişir.)

Bu hususta talebiniz ne yazık ki kabul görmeyecektir. .
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: za xd

Mesaj gönderen COMMANDER »

Tamam değiştiririz

Bu başlıgı acarken kaç kere dusundun ?
Ben tek siz hepiniz
exed2043
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen exed2043 »

Yorum İyi!
Resim
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

system0173 yazdı:Bloke olan hesabımın 1 defalıgına mahsus olarak acılmasını istiyorum . Sorumlulara bildiriyorum. Lütfen
Hemen açalım kardeş :D
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
KemaLxx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen KemaLxx »

Tabi sende haklsın bu adam hem oyun oyunuyor hemde bi okadar yatrıım yapıyor buda gm lerin işine geliyor nede diyersen bu adam akce alıyorum evet bu adam oyundamı evet bu adam emek veriyorumu evet peki gm ne yapıyor direk plok salıyor nede olsa çebinden cıkan giren bişey yok tabi ne de olsa bu adam da magdur olur böyle senın gibi milyonlarca kişi oynuyor bu oyunu Respected senın gibi tabi siz gm lerin aylık maşlarını mevlut dinç aylık parasını benım senın gibiler veriyor tek bişey var mademki bi oyunu cıkartınız gerekirse tum bloklar acmak zorundasınız ben bunu böyle bilirim.. R
ZIPKIN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ZIPKIN »

system0173 yazdı:Bloke olan hesabımın 1 defalıgına mahsus olarak acılmasını istiyorum . Sorumlulara bildiriyorum. Lütfen
Emredersiniz hünkarım nasıl isterseniz. :D :D :D :D :D :D
Kullanıcı avatarı
TRoyxpunisher
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen TRoyxpunisher »

KemaLxx yazdı:Tabi sende haklsın bu adam hem oyun oyunuyor hemde bi okadar yatrıım yapıyor buda gm lerin işine geliyor nede diyersen bu adam akce alıyorum evet bu adam oyundamı evet bu adam emek veriyorumu evet peki gm ne yapıyor direk plok salıyor nede olsa çebinden cıkan giren bişey yok tabi ne de olsa bu adam da magdur olur böyle senın gibi milyonlarca kişi oynuyor bu oyunu Respected senın gibi tabi siz gm lerin aylık maşlarını mevlut dinç aylık parasını benım senın gibiler veriyor tek bişey var mademki bi oyunu cıkartınız gerekirse tum bloklar acmak zorundasınız ben bunu böyle bilirim.. R
neyin kafasında olduğunu anlayamadım arkadaşım.Eğer bahsettiğin para harcama durumu bir bahane olsaydı şu şekilde olurdu para harcayan kişi sürekli potansiyel harcayıcı demektir ve bu nedenle bloklanması saçma olarak düşünülüp bloklanmazdı.Yani o kişiden gelirin devamını sağlamak amacıyla o kişi bloklanmazdı.Biraz mantıklı ol !
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

Resim
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Respected »

KemaLxx yazdı:Tabi sende haklsın bu adam hem oyun oyunuyor hemde bi okadar yatrıım yapıyor buda gm lerin işine geliyor nede diyersen bu adam akce alıyorum evet bu adam oyundamı evet bu adam emek veriyorumu evet peki gm ne yapıyor direk plok salıyor nede olsa çebinden cıkan giren bişey yok tabi ne de olsa bu adam da magdur olur böyle senın gibi milyonlarca kişi oynuyor bu oyunu Respected senın gibi tabi siz gm lerin aylık maşlarını mevlut dinç aylık parasını benım senın gibiler veriyor tek bişey var mademki bi oyunu cıkartınız gerekirse tum bloklar acmak zorundasınız ben bunu böyle bilirim.. R
Yaklaşımlarınızı objektif bir şekilde beklerdim açıkcası... Sizin söylediklerinizden yola çıkarsak oyuna para yatıran kişi veya kişilere ceza vermememiz gerektiğini anlıyoruz. Sizce bu doğru mudur ?

İKV Oyun evreninde kullanıcı sözleşmesi bulunur bilirsiniz ki... Bu sözleşme oyuna üye olan herkesin kabul etmiş olduğu sözleşmedir. Kullanıcılar bu sözleşme çerçevesinde oyun hayatını devam ettirmeli, kurallara ayak uydurmalıdır. Sizin bildiğinizin aksini iddia ediyorum ki her hangi bir suç işlemiş kullanıcıların bloke cezasını kaldırmak gibi bir zorunluluğumuz bulunmuyor. Tam aksine her kullanıcının hak ettiği cezayı çekmesinden yanayım. Ben yapıyorsam bende çekmeliyim tabii, bu söylemim yanlış anlaşılmasın. Gaddar biri değilim.

Ek olarak almış olduğumuzu iddia ettiğiniz maaşlara da değinmeden geçmek istemedim. Şahsımın bir GM olmadığını hatırlatıyor ve GM olduğumu varsayarak bile söylüyorum ki İKV Destek bünyesinde yer alan GM ve alt statüsündeki hiç bir görevli maaş pirim vb. gibi ücretlendirmelerden faydalanamaz. Bunu öğrendikten sonra ithamlarınıza daha dikkat edeceğinizi umarak, iyi forumlar diliyorum.
ResimResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön