Mynet gizli soru.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Blackmatrix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mynet gizli soru.

Mesaj gönderen Blackmatrix »

Mynet üyeliğimi , şifreyi unuttum ama.... Doğum tarihini buldum ama gizli sorunun cevabını bulmak gibi bir ihtimal varmı ? Mynete aradım . SAçma sapan konusuyorlar..? Ne yapmam gerkiriyor bilgi verebilirmsiniz lütfen. :S bir cok maden söz konusu ..
...
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Seyr-i Beka

Re: Mynet gizli soru.

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Email hesabının sana ait olduğunu ispatlaman lazım. Bu durumda mynet ne diyorsa onu yapmak mecburiyetindesin gibi gözüküyor.
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Mynet gizli soru.

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Blackmatrix yazdı: Mynet üyeliğimi , şifreyi unuttum ama.... Doğum tarihini buldum ama gizli sorunun cevabını bulmak gibi bir ihtimal varmı ? Mynete aradım . SAçma sapan konusuyorlar..? Ne yapmam gerkiriyor bilgi verebilirmsiniz lütfen. :S bir cok maden söz konusu ..
Mynetplus almadıgın sürece sana hiçbir sekilde yardım etmezler adamların prensibi bu.

Mynetpus aldısan eger zanetmiyom ne zaman aldın ödeme sekli ve kredi kartıının son 4 rakamı ne diye sorarlar pat diye verirler kimlik fotokopisi flan zat zut hikaye.

Güvenlik maili verdisen ordan alablirsin telfon kayıt ettirdisen ordan alablirsin gizli soruyu bilmyorsan almazsın.

DOGUM TARİHİ bilmek yeterli degil artık faceden kimin ne zaman doğmus ne halt yemiş herkes yayınlıyor.

He maden var diyorsan Sobee destek ekibine aldıgın pulus paketleri e-pini varsa geri alablirsin .
Kaç karakter var adları ne en son ne zaman giriş yaptın gibi soruları eksiksiz bildirisen o mynetten başka bir üyeliğe beleş aktarma imkanın olur.

gizli sorunu bilmiyorsan gizli soru koymanın bir anlamı olmaz dimi.

Bir kere benim başıma geldi bundan çok ama çok yıllar önce Amaerikadaki netellere kayıt olmustum öylesine.
Ve aradan 2 yıl sonra bir ikaramiye çıkmış tabi uzun süre olmus 500 dolar gibi güzel bir para ee bende netelleri unuttun haliyle Paramı netellere ödemişler benim netellerden almam lazım şifremi biliyom herseyi biliyom sadece gizli soruyu bilmiyom.

500 dolar alacagız diye 150 dolar harcadık tercumanıdın aramadın zat zuttun gizli soruyu bilmiyom.
Tercuman bana soruyor ilk aldıgınız araba nedin diye la bende araba ne gezer. Yanımdaki tercuma diyom benima rabam yok o diyor araba ismi yazmısın ne yazdın başladım murat131 den saymaya dedim belki o sırada aklıma gelen ilk arabadın 10-15 araba markası verdim yok yardım etmiyorlar sonra tercumana dedim ben oz aman ne bilem abuduk gubdik yazılar yazıyordun ingilizce sıfırın altında sıfır sen bir yalan dolan bulda bağla şu işi.
Oda ingilizce konusyor bilmem ne anlamıyom sap gibi adamın azğına bakıyom 30 dakika felan konustu. Kapattı telefonu.

Sonra 1 saat sonra tekrar arayacagız türkçe bilen bir tercuman bulacaklarmış sana bir kaç soru soracek dedi onalra yanıt verisen hesabını aktif edeceklermiş. Aradan bir saar sonra aradım türkçe tarcuman çıktı .tabi Uluslar arası bir yazıyor bir yazıyor sorma Bana türkçeye yakın adımı soyuyor. Adım su diyom yok efemdim adınız sordum diyor. Mr. nin önemini oz aman anladım. Mr. ..... .... Su dedim doğum tarihi felan filan derken gizki sorunuzu yanıtlaymamıssınız bir kereliğine gizli sorunuz değiştirecegiz ne olsun dedi araba ismi soyledim bu kez unutmayacagım cinsten yani bir gizli soru bana 150 dolara yakın para harcattı.
Nese paramı ödediler..

Yani unutmayacan arkdaş başka caresi yok.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön