Oyunun Arayüzü ve Grafikleri hakkında
Oyunun Arayüzü ve Grafikleri hakkında
Yaklaşık 3-4 yıldır oyunda aynı arayüz var. Kaldırım taşı renginde içinden kablolar fışkıran garip bi arayüz.değiştirmeyi hiç düşünmediniz mi ? Zaten oyunun yetenek efektleri berbat bari güzel bir arayüz yapsanız fena mı olurdu ? Artık millete gına gelmeye başladı , oyun çok kısır bi döngü içinde ve çok oyuncu kaybediyor. 3-4 yıldır oyuncuları sevindiren hiçbir eklenti yok ortada. zaten 1 lvlda çarını o don atletle görenler alt f4 çekip oyunu direk siliyordur eminim. Hele sivri adadaki denizden hiç bahsetmiyorum bile. basit ama güzel eklentiler yaparak bu oyunu birazda olsa çekilir bi hale getirseniz fena olmazdı..
Re: Oyunun Arayüzü ve Grafikleri hakkında
Bir oyunda en fazla dikkat çeken etkenlerin en başında gelir arayüz.
Bence yenilenmesi gerek arayüzün.Artık kınâ getirdi.
Arz - Lodos ile birlikte grafik ve arayüz değiştirilmeli.Yoksa dediğiniz gibi kısır döngü içerisinden çıkamaz.
Bence yenilenmesi gerek arayüzün.Artık kınâ getirdi.
Arz - Lodos ile birlikte grafik ve arayüz değiştirilmeli.Yoksa dediğiniz gibi kısır döngü içerisinden çıkamaz.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- GeneraLSmokeR2
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Judges Of Universe
Karakterin Don-Atlet ile başlama mevzusunu; Nihat ÖZPAY-Nerull ile görüştüm.
Aldığım cevap ; En üst seviye Kıyafetler her bölge ile (aşşağı-yukarı) değiştiğinden, her seferjnde büyük bir uğraş gerektirir.
Ben anlamıyorum. DON-ATLET ile karakter seçimi yapılan oyun başka hiç görmedim, şahsen.
Senede 1 eklenti getiriyorsunuz, 12 ay değil de , her seferinde değişecekse 13 ay beklemeye razıyız. Yeterki don-atlet ile karakter seçilmesin!
Arayüz desen; Emre haklı. Kınâ geldi. Kaldırım taşından kablo sıçramış. Kabadayı modunda ise bir kırmızı lamba var o kadar.
Aldığım cevap ; En üst seviye Kıyafetler her bölge ile (aşşağı-yukarı) değiştiğinden, her seferjnde büyük bir uğraş gerektirir.
Ben anlamıyorum. DON-ATLET ile karakter seçimi yapılan oyun başka hiç görmedim, şahsen.
Senede 1 eklenti getiriyorsunuz, 12 ay değil de , her seferinde değişecekse 13 ay beklemeye razıyız. Yeterki don-atlet ile karakter seçilmesin!
Arayüz desen; Emre haklı. Kınâ geldi. Kaldırım taşından kablo sıçramış. Kabadayı modunda ise bir kırmızı lamba var o kadar.
15 Ekim 2007'den beri.
GeneraLSmokeRs..[Mareşal]
GeneraLSmokeRş..[Mareşal]
GeneraLSmokeRb...........[*][/color]

<Judges Of Universe>

[/i]GeneraLSmokeRs..[Mareşal]
GeneraLSmokeRş..[Mareşal]
GeneraLSmokeRb...........[*][/color]

<Judges Of Universe>

- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Phenomena
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
Şükür namazı kaç rekat lan :shock: :shock:
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
Şu efektlerle dahi lagdan hiçbirşey yapılmazken yeni efektlerin gelmesini istemek akıl işi değil
Karaköy
Ultron
Megatron
oyun ilk onlinedir onun için diyemem çünkü ilk online oyun bu acemilik evresinde türkiye size saygı duyuyorum ama bence artık ustalık dönemine geçin bu oyunla dönmez yeni bi online dönemi gelsin örneğin aynı hikaye olsun ama yenileştirin her şeyi ismini istanbul kıyamet vakti 2 koyun yani oyun gelişmeye başlasın artık yeterli oyuncu kitleside var :I
Sende haklısın dostummelihbey yazdı:Şu efektlerle dahi lagdan hiçbirşey yapılmazken yeni efektlerin gelmesini istemek akıl işi değil![]()
![]()
hunkar oyun öncelikle hedei yanlış bence grup sistemi kurmuşlar yani grupla yapılcak görecler azul fln onlar olmamalı ilkin görüntü geliştirilmeli yeni oyuncu kazanmayı amaçlamalı oyun örneğin kampanyalar başlatmalı ki playerlerin ilgisini çekmeli sonra reklamını yapmalı tek türkiye de değil oyun yabancı dillerede çevrilmeli hikaye güzel pek bir sorun yok ona bir şey demiyeceğim bunları yapsın bu oyun parasınıda kazanır dünya çapında oyununuda emin olun okadar dandik online oyun oynuyan çok reklama girermi bilmem klasik bir online oldu artık knıght dimi online oyunların atası gibi birşey benim için bunuda söleyim şuan bile adamlara server yetmiyor bakın mesela oyun ingilizce ve türkçe ama oynuyan ingiliz çok az onuda diyim burdan şuna bağlayacağım o oyundaki o kadar türk var siz iyi reklamınızı yapın ki o oyuncuları çekin kendinize bir klasik daha var o oyunun ismini vermiyim o da görüntü bakımından pek iyi değil ama reklamını iyi yapıyo istanbul kıyamet vakti ürününü koydu güzel pazarlıyamadı bence ondan dolayıda yeni oyuncu kazamamakta bunuda söleyim şuan oyunu oynuyan kişi sayısı 100 bini aşarmı aşmazmı oda tartışılır 700 bin kişi demişler sayfada pek okadar düşünmüyorum