İmamm Gel Bakalım Derdin Ne Senin ...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

İmamm Gel Bakalım Derdin Ne Senin ...

Mesaj gönderen kurtreis »

İmam – Sevecenberkant adlı şahsın ilginç düşünceleri varmış kendi ağzından bunlar tüm klan önünde öğrenmiş olduk tabi bunun yanında ne kadar karakter ve şahsiyet sahibi olduğunuda gördük ve öğrendik kendi arsız şeref ve haysiyet düşünşüncelerinin olmadığını başkalarının namusuna dil uzatarak gösterimiş oldu sebep ne olursa olsun haklı olan kim olursa olsun bir bayana sen kaşarsın demesi tüm Real’ler senin …………. Demesi klandan herkesin önünde ağza alınmıycak küfürler savurması ne kadar şahsiyet sahibi olduğunu çok iyi göstermiş oldu şimdiye kadar sunucuda ki Kurt düşmanları içinde bulunduğunuda çok iyi bildiğim bu şahsın amacı Üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğunuda çok iyi biliyorum yani amacı Real loncasını savunmak deil Kurt Loncasını karalamak bunu her fırsatta kendiside gösteriyor aynı birkaç gün öncede Kurt Loncalarından Börteçine Loncasına hakaret etmeye çalışırkende sert kayaya çarptı ama maalesef ki bağlantım iki defa ard arda düşünce rezil ve rencidse etme fırsatını kaçırttım neymiş Börteçinexattila ona charını çalmaya çalışmış ki bu şahsın bizimle hiçbir alakası bulunmamaktadır bunu bölge ve klan kanallarından defalarca duyurduk gübcel listelerimizdede ismi bulunmamaktadır forum sayfasındada bunu duyurmuştuk ama o aklınca güzel bir fırsat yakaladığını düşünerek hemen karalamaya hakaret etmeye çalıştı ağzının payınıda çok iyi aldı ama dahasıda olucaktı oyundan düşmesem iki lafla susturmaz iyice rezil eder rencide eder ondan sonra kapatırdım konuyu oda bir daha böyle bir terbiyesizlik yapmaya çekinirdi ama şanslıymışsın ne diyim …

Bide bu şahsın ilginç düşüncelerini öğrendik aynı zamanda benim hırsız olduğumu iddia ediyor kanıt olarakta sunucuda toplanmasına müsaade etmediğimiz Sancak sunucusunda bile rahat bırakmadığımız her fırsatta dışladığımız ve dışlattığımız hepinizin hırsızlıkları arsızlıkları ve çirkeflikleri ile tanıdığınız Meyhaneci ve ayak tayfasının benim hakkımdaki yorumlarını öne sürüyor o şahsın benim hakkımda ki yorumlarıda benim hırsız olduğummuş bana bölgeden hırsız demiş oda buna dayanarak bana hırsız diyormuş bu güne kadar 1 kişinin 1 malına yanlışım olduğunu gören varsa al işte konu paylaşsın herkesle ben tüm charlarımı silip oyunu bırakmasam adam deilim ama bunu iddia eden akılları sıra beni iftira ile karalamaya çalışan şahıslar bunu kanıtlayamazlarsa kendileri charlarını silip oyunu bırakıcakmılar ??? Yok bunu yapabilecek kadar cesaretlide deillerse burada özür dilemek gibi erdeme ulaşabilecekmiler ?? ama hiç sanmıyorum onlardaki zihniyet aynen şu karala iftira at 1 kişide inansa bizim yalanımıza kardır zihniyeti Bana karşı bulunduğu iddialara kendisi bile inanmayan bu şeref ve haysiyet sahibi olmayan şahısların Adamlıktan bahseden İmam efendi o adamlığını klan kanalındaki yorumlarında neden sergileyemiyor acaba önüne gelene ağza alınmıycak küfürlerde bulunan İmam’ın bir de adamlıktan bahsetmesi ne kadar ilginçtir ama ben bununla tartışırken aldığım onlarca pm aynen şu şekilde oluyorda yaw bırak Reis bu adamı ne mal olduğunu bilmeyen mi var, muhatap olmana değmez Reis o kendi reklamını yapmaya çalışıyor bırak kendi halince eğlensin, ahh plus olsaydıda şuradan iki kelimede ben diyebilaseydim şunaaaa, vs vs bir çok pm alıyorum buda ne kadar adam olduğunun ne kadar sevildiğinin en güzel göstergesi oldu benim için … Bana hırsızlıkla hitap eden Meyhaneci ve ayak tayfasının ne mal olduğunuda aşağıdaki linkden çok rahat öğrenebilirsiniz neden kuyruk acıları olduğunu bana böyle iftira atmalarının sebebini benden neden bu kadar çok nefret ettiğini de aşağıdaki LİNK i kullanarak öğrenebilirsiniz en son 8 sayfaya ulaşan konuyu baştan sona incelemenizi öneririm …

viewtopic.php?f=32&t=6614

Şimdi bide işin klavye erkekliği kısmı var klan kanalından ahkam kesmeye çalışırken klavye erkekliği yapılmasından bahseden şahsa adres verim sana diyorum gel klavye erkekliği deil erkeklik nasıl oluyor gör diyorum oradan ötüyorsun o kadar erkeksen verim adresi gel diyorum kıvırıyor buda söylediği bahsetmeye çalıştığı klavye erkekliğinde bile ne kadar sözünün arkasında olduğunu çok güzel göstermektedir …

Ayrıca seni sunucuda ki Kurtlar ra neden düşman olduğunu sevmediğini anlamamak içinde aptal olmak gerekir sen şimdiye kadar ne benden nede başka ir Kurttan ne kötülük gördün ? bence hiçbir hötülüğümüzü görmedin bu rağmen bu nefretin ve düşmanlığını tek bir şeye bağlayabilirim ben oda bize değil değerlerimize düşman olduğundur …

Konu hakkında yorumları bekliyorum . Özellikle İmam denen şahsiyet karakter yoksunu şahsın yorumları merakla bekliyor olucam …
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
hasretsuskun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: İmamm Gel Bakalım Derdin Ne Senin ...

Mesaj gönderen hasretsuskun »

reis senin yandaşların yane bozkurt loncası ve kurtlarxcrash klandan şerefsizler diye barirken oradan siz kimsiniz lan derken bir sorun yoktu demi... imam en sağlam lonca realx loncası deyince zorunuzamı gitti... biz kimin ne oldunu o gün real loncası demiyelimde ben ve kendini bilmez şahsiyetsizlerle tartışırken gördük. herkes rahat olsun bundan sonra adamına göre adamız....

Realxonlyy
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

hasretsuskun yazdı:reis senin yandaşların yane bozkurt loncası ve kurtlarxcrash klandan şerefsizler diye barirken oradan siz kimsiniz lan derken bir sorun yoktu demi... imam en sağlam lonca realx loncası deyince zorunuzamı gitti... biz kimin ne oldunu o gün real loncası demiyelimde ben ve kendini bilmez şahsiyetsizlerle tartışırken gördük. herkes rahat olsun bundan sonra adamına göre adamız....

Realxonlyy

İmamm en sağlam lonca olarak Real loncasını düşünmesi söylermisin kimin umurunda bu onun kendi düşüncesir saygı duyulur ama yukardaki yorumlarımda bu konu hakkında birr eliştirimi gördün mü sen size klan kanılndan küfür edildi tüm Real loncasına ben haklı olunduğunu savunmadım aksine konun benle alakaı olmadığı halde adama özür dilettim ve kendimde onun adına özür diledim ne için benim çevremdeki bir arkadaşım dostum olduğu için senin charını silmene emin ol senin arkadaşların kadar üzüldüm bir anlık öfkenle silicem dedin sildin Bozkurt Loncası bana bağlı bir lonca Kurtlarxcrash da benim locnamda ama onların ne için bağırdıklarınıda biliyorsun crash tehditlere kızdı aynı benim gibi Bozkurtx de 13 yaşındaki bizim himayemizdeki kalp hastası bir kızın kara listeye alınmasına ve uğraşmaya kalkılmasına kızdılar biz bu konuda hiç bir yorum yapmadık Tayfun Ayçaya küfür etti dediler ilk sorduğum soru foto varmı oldu yok foto yoksa boş hitaptan başka birşey deil dedim konuyu kapattım Tayfun küfür etmiştir diyede düşünmedim hiç düşünsem dile getirirdim zaten ama küfür edilmiştir ortalığı karıştırmak isteyen bir haysiyetsiz çakma charlada küfür etmiş olabilirdi bunları düşünmeden hareket edecek bir adam deilim bu konuda hiç bir Real loncasıyla tartışmaya girmedim beni öfkelendiren konu tehditler oldu konuya ilk müdehale ettiğimde tüm Real lara küfür edilmiş bilmiyordum klan kanalı ve bölge kanalını genelde kapalı tutuyorum ben klanı açtığımda ilk olarak benim çevremdeki bir kaç kişiye bu oyunun dar edilceği söylendi böyle bir yorum gördüm müdahale ettim kimse sahipsiz deil sonuçta deil mi ama sonradan küfür edildiğini öğrenince tartışmaya girmedim böyle bir durumda ben olsam daha aşırı tepki veririm bunu biliyorum haklı gördüm sizi konuyuda sonradan Serdar lada Sezer lede konuştum olumsuz davranmadım İmamm konusunda İmamm neyi savunuyor ? sözlü bir kıza tüm Real ler senin a.......... demesi ne kadar doğru sizce klan kanalından hiç gereksiz onca küfrü onca hakareti yapmasını gerektiricek hiç bir sebep yoktu ki neden kuyruğuna basılmış it gibi havladığınıda tahmin etmek zor deil ilk yorudma belirttim bunu
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Forum Kuralları
....................................

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
......................

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön