uyarı
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
uyarı
arkadaşlar akreplere olan budaksızda ''CAPTAİNOFCALYPSO''' ''' sıkıysabanlayın''' bu çarların sahibi o madeni çekmek için bronz ve gümüş akrebi çekip oyundan çıkıyom ve diyer çeken ölüyo fotonun nasıl koyuldugunu bilsem tek tek aldım fotolarını bilginibe******
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: uyarı
bu adama güvenmeyin diyer çarıyla giriyo foruma fotolarını koycam deyince captainle bı sorun olmuş o öyle yapmaz falan diyodu sonra oda aynı adam oldugu anlanınca oyundan çıktı arkadaşlar helalinle maden çekmiyor işte böyle yapıyor bunu bana yapmadı bnm ablama yaptı Saltanat''' ablamı akrepler öldürdü arkasında sana lafım yok yasin lafım o serefsize dedi o bnm ablam dedim adam utnamasa küfür edecek GÜVENMEYİN bu adam a sunucuda çoğu kişi şikayetçi bundan fotoları var elimce koymamı bilsem koycam
ben bu adamları defalarca şikayet ettim 2side aynı kişi bunların. oyunun sitesindeki destek bölümünde resim yükleyerek bile şikayet ettim ama nafile. ben aldım fotolarını isterseniz yüklerim bi konuda yada yüklemek isteyene yardımcı olurum
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
kardeş ben o kadar şikayet ettim bide elimde fotolar var sana kızdım keylogger soktum pc ne benimle uğraşma çalarım malzemelerini diye tehdit ediyor bu adam "Captainofcalypso"
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV