Bu oyun çok duyarsız ve çok adaletsiz emeklerime acıyorum
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Bu oyun çok duyarsız ve çok adaletsiz emeklerime acıyorum
Ben yıllardır bu oyunu oynuyorum Tam askere gidicem herseyı yoluna koydum carımı ayarladım askerden sonra yıne devam ederım dıye adamın bırı geldi Carımı caldı ben destege o kadar anlatmaya calıstım kımse anlamak ıstemedi Bütün ikv destek ekibini kınıyorum yazık o kadar emegime zamanıma parama herşeyime yazık Benim üyeligim annemın telefonun ustune kayıtlı ben sürekli şehir dışına gıdıyorum adam ben yola cıkıyorum annemı arıyo ben mehmet'in arkadasıyım kendısıne ulasamıyorum carına gırmem lazım dıyo ben sıze kod yollucam onu soyleyın dıyo adam once sıfremı sonrada aktarım kodunu alıyo sonra savascımıda soyuyo full büyü bıde savascımın tank ıtemlerını alıyo ama ben bunu anlatamıyorum ikv destek ekibine eger suc bende ise tamm yazmıcam dahada artık buraya bir kelime bir allahın kulu desinki haksızsın .
Re: Bu oyun çok duyarsız ve çok adaletsiz emeklerime acıyoru
Tamamiyle haklısın abicim oyunda yönteim hiç bir işe el sürmüyor hırsızlık olaylarına çok tepkisiz tek müdahale ettikleri şey ise oyun içindeki akçe satışı
Esinti [Ejder Asa (^)]
Ainiann
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Mustafa Kemal Atatürk
Ainiann
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Mustafa Kemal Atatürk
- TESPiHimrcanDEDE
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Has Ana Dolu
Hz.Ömer adaleti yok bu oyunda
Kısa Çöp Uzun Çöpten Hakkını Alır Elbette
=>>> https://www.facebook.com/Relaxeefendyy
deeLidumruL ><RELAXEEFENDYY
=>>> https://www.facebook.com/Relaxeefendyy
deeLidumruL ><RELAXEEFENDYY
- Abercrombie
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Sal Ta Nat
Arkadaslar bunu söylemek üzüyor ama ikv unutulmuş bir oyun artık sobee yeni oyunlara yönelecek bunu telefonuma akçe almam için yolladıkları mesaj sırasında anladım maalesef haklısınızxesinti yazdı:Tamamiyle haklısın abicim oyunda yönteim hiç bir işe el sürmüyor hırsızlık olaylarına çok tepkisiz tek müdahale ettikleri şey ise oyun içindeki akçe satışı
Abi büyük geçmiş olsun sana hayırlı tezkereler umarım en kısa sürede aramızda olursun. Çalarlarsada hevesini yitirme abi onlara inat baştan yaparız.aLoRSonDaNCe yazdı:Ben yıllardır bu oyunu oynuyorum Tam askere gidicem herseyı yoluna koydum carımı ayarladım askerden sonra yıne devam ederım dıye adamın bırı geldi Carımı caldı ben destege o kadar anlatmaya calıstım kımse anlamak ıstemedi Bütün ikv destek ekibini kınıyorum yazık o kadar emegime zamanıma parama herşeyime yazık Benim üyeligim annemın telefonun ustune kayıtlı ben sürekli şehir dışına gıdıyorum adam ben yola cıkıyorum annemı arıyo ben mehmet'in arkadasıyım kendısıne ulasamıyorum carına gırmem lazım dıyo ben sıze kod yollucam onu soyleyın dıyo adam once sıfremı sonrada aktarım kodunu alıyo sonra savascımıda soyuyo full büyü bıde savascımın tank ıtemlerını alıyo ama ben bunu anlatamıyorum ikv destek ekibine eger suc bende ise tamm yazmıcam dahada artık buraya bir kelime bir allahın kulu desinki haksızsın .