Merhaba arkadaşlar lafı fazla uzatmak istemiyorum ve direk konuya gireyim... İnfazteameleven - İnfazteamxrecep - İnfazteamkronick - İnfazteamxcaner 22 Şubat 2010 Pazartesi 19:53 İtibariyle Grubumuzdan " UZAKLAŞTIRILMIŞ (Atılmıştır.) " Buradan Şunuda belirtmek istiyorum grubumuz oyunun en eski gruplarındandır.Zira kötü bir takım kötü bir ekip olsak oyunun açıldığı zamandan bu yana ekol olmaz; diğer açılan gruplar gibi yiter giderdik. yukarda ismi geçen şahısların hepsine bir çok emeğimiz vardır nankörlükten ve haysiyetsizliklerinden dolayı uzaklaştırılmışlardır.Sağda solda biz bıraktık öyle yaptık böyle yaptık bıraktık takımı falan diyorlarmış onlar bırakmadı biz attık onları bunu herkez böyle bilsin.. Ve unutmadan İNFAZTEAM 3-5 çoluk çocuğun bırakmasıyla dağılacak bir grup değildir.Adı geçen şahıslara emeğimiz oldukça fazladır.Ve bu şahıslar çok nankör insanlarmış biz bunu anladık. bunu arz klanı ve teşkilat ahalisi iyi bilmektedir.Biz bize zaten yeteriz.İNFAZTEAM bir kardeşlik bağıdır.Bizim istediğimiz dostlarımız yanımızda olduğu sürece sorun yoktur. İstemediklerimizi ise zaten bu şekilde uzaklaştırıyoruz... Bize "Şerefli,Haysiyetli" Dostlarımız zaten yetiyor.Anlatmama gerek yok aslında tanıyanlar İNFAZTEAM Ekibini iyi bilir.Bilmeyenler ise öğrenmiş olsun.Yakında yeni takım listesini forum'a yazacağım.Görüşmek dileğiyle...
İNFAZTEAM Yönetimi ;
" İNFAZTEAMqMÜDÜR - İNFAZTEAMqBASKAN - İNFAZTEAMLeaDeR "
" İNFAZTEAM " Bilgilendirme!{Lütfen Herkez Okusun}
" İNFAZTEAM " Bilgilendirme!{Lütfen Herkez Okusun}

KAYİİ KAİİ ASKUPA İNFAZTEAMqMüDüR ENFORComontKAYİİ
EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEGİŞTİRİR...
İNFAZ-TEAM 2007 - 2011
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: " İNFAZTEAM " Bilgilendirme!{Lütfen Herkez Okusun}
Konusmalarından anlaşıldıgı gıbı buyuk bır yalnış yapmışlar sıze.Ama sunu unutma oyun bu,sen orada dedın bıze şereflı haysıyetlı ınsanlar grubumuzda kalır v.s v.s dedın bunu dıyerek bu grubdan uzaklastırdıgın kısılere şerefsız ve haysıyetsız dedın.Çok agır bı hakaret ettın herkezın gururu var o ıtemler paralar ne kadar sahte olsada o karakterde oynayanlar ınsan.Hataları çok buyuk muş sende bu kdr hakaret ettın.Olsun oyun bu elbet bırakıcaksın bu oyunu sen bırakmasan her şeyin bır sonu var bu oyun kendılıgınden bıtıcek.
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
Arkadaşım kalbini kırmayayım zaten sinirliyim.Konuyu bilmeyenler yorum yapmasın lütfen rica ediyorum.

KAYİİ KAİİ ASKUPA İNFAZTEAMqMüDüR ENFORComontKAYİİ
EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEGİŞTİRİR...
İNFAZ-TEAM 2007 - 2011
- Roaadonis1993
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Murat abi Eserle Herşeyi tatlı dille konuştuk anlaştık.!! Bendede hatalar var.k.bakmayasınız eğer mazur görürsenz tkrar aranızda olmak bnm içinde bi onurdur.!!

İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
- INFAZTEAMLeaDeR
- İskele Babası
Enes seni her zaman sevmiş kardeşim olarak görmüşümdür bilirsin.Hatanı anlaman özür dilemen büyük bir erdem.Msn'de konuştuk zaten sen yanlış anlamış,Anlaşılmışsın sorun yok artık...Enes hariç diğer ismi geçen şahıslar uzaklaştırılmıştır.Muratında söylediği gibi biz bize yeteriz 3 yöneticide kalsak bu ekip biz varolduğumuz sürece varlığını sürdürecektir ki hiç 3 kişide olmadıkRoaadonis1993 yazdı:Murat abi Eserle Herşeyi tatlı dille konuştuk anlaştık.!! Bendede hatalar var.k.bakmayasınız eğer mazur görürsenz tkrar aranızda olmak bnm içinde bi onurdur.!!
Greet:
CaDDeCİTR - IICaDDeCİTRII - IIICaDDeCİTRII - DoCTR
Sadece uzaktayım cicim,ölmedim...
- infazteamqgokse
- Acemi Savaşçı
Selamlar;
Murat bu konuyu böyle dallandırıp budaklandırmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Herzaman söylemişimdir İNFAZTEAM bir ÇINAR ağacı gibi sağlamdır, eskidir, kökleri kuvvetlidir. Bugüne dek ne kimse zarar verebildi bu takıma nede yıkabildi. Yukarıda saydığın kişilerlede birçok şeyi paylaştık en önemlisi onlara ağabey' lik yaptık onlarda bize kardeşliklerini gösterdiler. Onlar hakkında bu şekilde konuşmak yanlış her ne kadar yanlış yapmış olsalarda içlerinden bazıları. Yolları açık olsun, oyunda ve önlerindeki kocaman hayatta başarılı olsunlar inşallah. Herzaman söylemişimdir bu takımın YASİN' i , MURAT' ı ESER' i GÖKHAN' ı EMRE' si CENGİZ' i her engele her düşmanlığa yeter hatta artar. Bizim bir çizgimiz var ve biz o çizgi doğrultusunda ilerleyeceğiz. Başkaları gibi onun bunun kıçını yalayarak değil ! Birbirine sarılarak, birbirine destek olarak çizgimizin dışına çıkmadan yürüyeceğiz bu yolu...
İnfazteamqgokse ( GöKHaN )
Murat bu konuyu böyle dallandırıp budaklandırmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Herzaman söylemişimdir İNFAZTEAM bir ÇINAR ağacı gibi sağlamdır, eskidir, kökleri kuvvetlidir. Bugüne dek ne kimse zarar verebildi bu takıma nede yıkabildi. Yukarıda saydığın kişilerlede birçok şeyi paylaştık en önemlisi onlara ağabey' lik yaptık onlarda bize kardeşliklerini gösterdiler. Onlar hakkında bu şekilde konuşmak yanlış her ne kadar yanlış yapmış olsalarda içlerinden bazıları. Yolları açık olsun, oyunda ve önlerindeki kocaman hayatta başarılı olsunlar inşallah. Herzaman söylemişimdir bu takımın YASİN' i , MURAT' ı ESER' i GÖKHAN' ı EMRE' si CENGİZ' i her engele her düşmanlığa yeter hatta artar. Bizim bir çizgimiz var ve biz o çizgi doğrultusunda ilerleyeceğiz. Başkaları gibi onun bunun kıçını yalayarak değil ! Birbirine sarılarak, birbirine destek olarak çizgimizin dışına çıkmadan yürüyeceğiz bu yolu...

- INFAZTEAMLeaDeR
- İskele Babası
infazteamqgokse yazdı:Selamlar;
Gökhanım ne kadarda güzel açıklamışsın bunun üzerine yorum yapmak olmaz eyv kardeşim sonuna kadar beraber,Yanyanayız.
Greet:
- Roaadonis1993
- FareAdam Düşmanı
Haklısnz beyler

İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
- IINFAZTEAMFOUR
- Salgın Koruyucusu
Oyuna başladığım ilk ayda İNFAZTEAM üyesı oldum ve bu zamana kadar da kimsenın malına parasına yan bile bakmadan bu gunlere geldım.Ve bu zamana kadar bana yapılan en buyuk yanlıs kardeşim dediğim güvendiğim birinin (infazteameleven) sahip olduğum hemen herşeyi çalması oldu.İsmi geçen diğer kardeşlerimle iyi kötü herşeyi paylastık ve her şeye göğüs gerdik gönül isterdı ki aramızda olsunlar ama malesef artık kendi yollarını çizdiler.Ne olursa olsun yıne hepsi kardeşimdir.
Gökhan kardeşimin dediği gibi bu konuyu fazla dallandırıp budaklandırmamak gerek.
Bu zamana kadar hep yanınızdaydım bundan sonra da yanınızdayım...
Saygılarımla
İNFAZTEAMFOUR
Gökhan kardeşimin dediği gibi bu konuyu fazla dallandırıp budaklandırmamak gerek.
Bu zamana kadar hep yanınızdaydım bundan sonra da yanınızdayım...
Saygılarımla
İNFAZTEAMFOUR

İNFAZTEAMFOUR - LNKNPARK -WhatsApp -MaSTeRDeGRee - HaRDRyMeR
REVENGE OF NOBİLİTY
Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar... :|
Evet bazen koynumuzda yılan besliyoruz ..
Evet bazen koynumuzda yılan besliyoruz ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~