39 level bir büyücüyüm . kolay bir şekilde nasıl para kasabilirim ?
şimdiden teşekkürler.
Kolay para kasmak .
Re: Kolay para kasmak .
İKV dünyasında birden fazla yöntem ile oyunda önemli ölçüde para biriktirebilirsin.
Özellikle oyuna yeni başlayan oyuncular her şeyden önce nereden para bulabilirim derdine düştükleri için
aşağıda linkini verdiğim konu onlara hitaben açılmıştır, umarım işine yarar.
viewtopic.php?f=46&t=91891
Özellikle oyuna yeni başlayan oyuncular her şeyden önce nereden para bulabilirim derdine düştükleri için
aşağıda linkini verdiğim konu onlara hitaben açılmıştır, umarım işine yarar.
viewtopic.php?f=46&t=91891
2009-2013
İşime yarayacak bir konu olduğunu düşünüyorum . Şimdiden teşekkür ederim . :roll:
Ben teşekkür ederim. Eğer oyun hakkında takıldığın başka konular olursa yardımcı olmaya çalışırım, bu konu altından ileti bırakman yeterlidir. İyi eğlenceler, sevgiler..oguzhan55 yazdı:İşime yarayacak bir konu olduğunu düşünüyorum . Şimdiden teşekkür ederim . :roll:
2009-2013
Peki akçe satın alarak, kolaylıkla para kasabileceğim yollar varmı ?
Akçe satın alarak kolay para şu şekilde kazanabilirsin: Mısır Çarşısı'nda Aktar Şevket'in Akçe karşılığı sattığı Ejderha Kudretlendiren İksir'lerden alıp sunucunda fiyatı neyse ona göre oyunculara satarak, Maden,Lokman,Sarraf Arttırıcı'lardan alıp yüksek şans oranında maden çekerek ve çektiğin değerleri madenleri oyunculara satarak, ve son olarak da Plus Paket yükleyip yaratıklardan düşüreceğin büyülü eşya oranını arttırabilir ve düşürdüğün eşyaları yine oyunculara satarak.oguzhan55 yazdı:Peki akçe satın alarak, kolaylıkla para kasabileceğim yollar varmı ?
2009-2013
-
- Demirci Çırağı
Maden çekebilirsin.(Elmas,Çıban Otu,Mantar...)oguzhan55 yazdı:39 level bir büyücüyüm . kolay bir şekilde nasıl para kasabilirim ?
şimdiden teşekkürler.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
canavar öldürerek maden çekerek ve düşen itemleri satarak..(kısaca bu)..oguzhan55 yazdı:39 level bir büyücüyüm . kolay bir şekilde nasıl para kasabilirim ?
şimdiden teşekkürler.
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Öncelikle herşeyi birkenara bırakıp kendini bir an önce 49seviye yapman gerekir. 49 Seviyeye ulaştığında bir adet plus paket alarak yeraltına inebilirsin. Büyücü ile en hızlı şekilde para biriktirebilirsin bunun yoluda Kara Cin kesmekten geçiyor plus paket aldığında her 2 veya 3 cinden birinden paket düşer o paketleri alıp satmalısın bu taktikle günde 6ml 5ml yapabilirsin.