Migrat ve Sığınaklar Yağma Arttırıcı (%60/%60) 1 Aylık ürünlerinde tam %35 indirim var! Ürüne 1475 Akçe yerine 1000 Akçe'ye hemen sahip olabilirsiniz! Hafta sonu boyunca yayında olacak bu indirimi sakın kaçırmayın!
Yağma Artırıcılar Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için Sığınaklar ve Migrat bölgesinde bulunan şef yaratıklardan %60 daha fazla efsunlu eşya düşme olasılığı verir, düşen eşyanın size çıkma olasılığını %60 artırır.
Bu %60 plus paketten gelen %50 ile toplanır. Hem plus pakete hem bu ürüne sahipseniz ihtimaliniz %110 artar!
İndirim için teşekkürler,fakat tek ürün yerine birden fazla ürüne indirim uygularsanız daha güzel olabilir.
Keyifli bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Migrat Yağma Artırıcılar beş para etmez...Adama zırh düşmüyorsa artırıca yüklesen boş iş...Zaten Bu YAĞMA ARTIRICILAR yada ŞANS ARTIRICILAR beş para etmez, nedenmi çünkü hiç bi faydası yok, yine düşmüyor yine düşmüyor. Boşa alıpta moralinizi bozmayın, Gidin ÇEmberlitaşın Zırhını üretin en mantıklısı bu...SAYGILAR
ARkadaşlar Migratı burakın Kendi aralarında YÖNETİCİLER , GM ler oynasın . ortaya bi TOP koyarlar daha zevkli olur .
Migrata tonla girdik bi türlü zırh düşmedi , bu sisten bozuk bozuk halen anlamıyormusunuz... Artırıcı boş iş boş...Kendinizi kandırıyorsunuz. Hep aynı eşyalar düşüp duruyor, yüz kere mail attık..şu madalya tek düşmesin yanında maden yada satılabilecek eşyalardanda düşsün yok .halen madalya halen madalya. Ne olacak milleti soğuttunuz oyundan oynayan adamda kalmıyor yavaş yavaş...güzelim oyunun içine her geçen gün etmek için çalışıyorsunuz..hiç maillere bakıp değerlendirmeye almıyorsunuz...Akıllı işler yapın bu işler boş iş.Dükkana bi bakın Allah aşkına Yardımcı güçlendirici diye bişe var süreliymiş , la bunu kim alır akıl var mantık var. 1 kere alan olmuşmu bi envanterlere bi baksınlar.Yapacaksanız süresiz Güçlendirici yapın boş boş süreli diye milletin karşısına sunmayın .Karşınızda enayi yok, ...Süresiz yapın bakın bakalım satışı oluyormu...Beyinsiz Yönetim...Kafanızı çalıştırın para kazanmak istiyorsanız...alınabilirlik cazibeliği artırın ...bulamıyorsanız bana sorun...şu konuda ne yapalım diye...mantıksız cevap verirsem bidaha dinlemeyin beni...
saygılar iyi çalışmalar (İNŞALLAH)
Katılıyorum indirimi bırakında oyunu düzene sokun valla sürekli gb atıpta item düşmeyince iyice sıkıldım sürekli çar değiştiriyom hepsinden sıkıyom yani bu gidişle oyudna kimseler kalmıcak.