Beta Oyunsuyum Oyunu Bugün Bıraktım Aklınız Varsa Bırakın!
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Beta Oyunsuyum Oyunu Bugün Bıraktım Aklınız Varsa Bırakın!
Charlarımdan birinden arz klanı ile girdiğim münakaşa neticesinde , hiçbir küfür felan yokken sadece tartıştığım için 1 aylık genel kanallara yazma hakkı alabildiğim charım 3 gün susturma cezası almış 20 gün felan kalıyor geriye.. para veriyorum charım susturuluyor bölgeye yazamıyorum çok param olsa plus alırdım be yönetim.. aldığım bir genel kanallara yazma hakkıydı karakteride susdurdunuz ya .. sıgınakmış grup bölgeleriymiş .. silah yükseltmeymiş.. sebep arıyordum bırakmak için 2006 da başladım bu gelen gb ile soğuttunuz oyunu paraya dönderdiniz dedik yıllarımızı verdik burada büyüdük.... bırakmayalım.. az yeriz gider plus alırız destek veririz dediniz türk oyunudur plus alın gelişmemize destek verin ben dişimden tırnağımdan artırdım.. o zaman lise çağlarındayım daha ama aldım.. harçlıgımdan kısdım aldım.. arada oldu yine susdurmalarınız eyw dedik.. belki toyduk hakettik ama bu sonuncuda hiç öyle birşey yoktu ve bunu yaptınız ya artık oynayan 20 arkadaşımda benimle beraber bırakacak.. ben bırakırsam onlarda bırakır.. artık bu oyuna girerken kalabalık yazısını göremeyeceksiniz ne yazikki soyacak bir insanı daha kaybettiniz.. şimdi gidip silkroad'a paralar akıtacağım size kuruş kazandıranın nokta aklı yokmuş bunuda anladım ! lanet olsun böyle adalete .. lanet olsun yaptığınız işe.. verdiğim paraları geri verin o zaman.. ben kullanmıyorsam niye para verdim !! niye.. aylarca yıllarca hakkıma girdiniz.. elbet var bunun öbür tarafıda.. kendi bacağınıza kurşun sıktınız artık geri dönüşü yok 20 oyuncunuzu kaybettiniz.. artık mevlüt dinç ve developper gmler kendiniz oynarsınız .. kusura bakmayın mevlüt dincin makam şöförünü daha fazla finanse edemeyeceğim .. böyle adalete böyle tepki .. artık carımı affetsenide boş bittiniz benim için hadi gittim ben diğer arkadaşlarında aklı varsa bırakırlar.. silah yükseltme başı göge erdirme epini felan hikaye.. nasıl soyacaklarını sasırmıslar gerçeği görmeme yardımcı oldugunuz ve hayatımı elime verdiğiniz için teşekkür ederim çok iyi oldu bu bana.. lanet olası arzları ve oyununuzu alın başınıza çalın hadi eyw ! dostlara selam sizde bırakın oyunu.. yakın çevrem bıraktı ! sizde bırakın ..
İkv mini etek gibidir,çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.

2006 - 2011

2006 - 2011
-
- Demirci Çırağı
Re: Beta Oyunsuyum Oyunu Bugün Bıraktım Aklınız Varsa Bırakı
Sosyal hayatında başarılar.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- NeMuTLuTuRKmDYNE
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Return Ofthe Kings
Real Hayatında başarılar dilerim..!
BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
Üşenmedim yazının tamamını okudum ve bırakman hepimiz için hayırlı olmuş sana hayatta başarılar.
/ Mosdef
GETO BOYS
GETO BOYS
- ADANABiZiK
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Ankalı Sapıklar
Eski ARZLAR Lodos olmuş .. TABİİ kardeş <_OO :evil: :twisted:
İçimdeki SAGOPA , KOLERA 'sını KAYBETMİŞ . .
AĞIR ROMAN YENİ DÜNYA <_OO

AĞIR ROMAN YENİ DÜNYA <_OO