PC HAKINDA YARDIM &&&&
PC HAKINDA YARDIM &&&&
slm tavsiye ettiğiniz ucuz yollu ekran kartı varmı ? varsa piyasası ne ? tabi çok ta adi olmasın :=) ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşkler ..
IıISINyORIıI IıIxSİNyORxIıI Gökxsinyor
- FArkxVar
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: PC HAKINDA YARDIM &&&&
Nvdia GFeroce Zotac 8400 gS DDR 2 Ekran Kartı Gayet Makul Bir Fiyata Bulabilirsin.. ! ve ucuzluğuna rağmen kalitelidir. sıfır hata ile çalışır ben kullanıyorum
tabi en başta ramine uyumlu olması lazım ram DDR kaç ?
tabi en başta ramine uyumlu olması lazım ram DDR kaç ?
--------------DUMANİST-------------
.........ıılllllıı....Kill For You....ıılllllıı........
----------------------------------------
.........ıılllllıı....Kill For You....ıılllllıı........
----------------------------------------
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
1 GB 128 BİT EKRAN KARTI İŞİNİ FAZLASIYLA Görecektir Nvedia Fena değil ayrıca ekran kartının ram ile bir alakası yoktur Herhangi bir ekran kartını takabilirsin
- tramp
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Reich / ankara
Malasef son cumlenize katilamayacagim cunku RAM 3 ddr2/ddr3 olabilir. Ornegin ddr2 ram in var sen gidip ddr3 uyumlu bir ekran kartı alırsan o zaman görürsün alakayıYasinKocamanca yazdı:1 GB 128 BİT EKRAN KARTI İŞİNİ FAZLASIYLA Görecektir Nvedia Fena değil ayrıca ekran kartının ram ile bir alakası yoktur Herhangi bir ekran kartını takabilirsin
EMİNÖNÜ
TheBossFather
Ankara
TheBossFather
Ankara
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Yanlış biliyorsunuz araştırın benım ekran kartım DDR2 AMA Normal RAM DDR 3 HİÇ bir sorun yok ayrıca DDR3 Ram kullanımda DDR5 Ekran kartı takmanın hiç problem yaratmaz .tramp yazdı:Malasef son cumlenize katilamayacagim cunku RAM 3 ddr2/ddr3 olabilir. Ornegin ddr2 ram in var sen gidip ddr3 uyumlu bir ekran kartı alırsan o zaman görürsün alakayıYasinKocamanca yazdı:1 GB 128 BİT EKRAN KARTI İŞİNİ FAZLASIYLA Görecektir Nvedia Fena değil ayrıca ekran kartının ram ile bir alakası yoktur Herhangi bir ekran kartını takabilirsin
x1550 ati
ikv için gayet ucuz ve rahat bi ekran kartıdır.
Evet bazı anakartlar DD2 ve DDR3 destekli çıkmıştı. Bu şekil bir anakartsa olur.YasinKocamanca yazdı:Yanlış biliyorsunuz araştırın benım ekran kartım DDR2 AMA Normal RAM DDR 3 HİÇ bir sorun yok ayrıca DDR3 Ram kullanımda DDR5 Ekran kartı takmanın hiç problem yaratmaz .tramp yazdı:Malasef son cumlenize katilamayacagim cunku RAM 3 ddr2/ddr3 olabilir. Ornegin ddr2 ram in var sen gidip ddr3 uyumlu bir ekran kartı alırsan o zaman görürsün alakayıYasinKocamanca yazdı:1 GB 128 BİT EKRAN KARTI İŞİNİ FAZLASIYLA Görecektir Nvedia Fena değil ayrıca ekran kartının ram ile bir alakası yoktur Herhangi bir ekran kartını takabilirsin
Paylaşım için teşekkürler!