Adaletsiz ve boş iş ''istanbul oyun''
- JogaBonito17
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Adaletsiz ve boş iş ''istanbul oyun''
Ark. yaklaşık 2012 yılı içerisinde 2 defa girip çıktığım bu oyunu, siz oyuncuları neden hala şikayet edip oynadığınızı aklım gercekten almıyo.. Bu oyun sanki çok süper grafiklere sahipmiş gibi hem maddi yönden ağır hükümlü hem oyun içi gmlerin yöneticilik yapamamlarıyl alakalı düzensizlileri var ben derimki bu gibi grafikleri olan oyunu brakın daha süper oyunlara yönelin bundan baska az zaman ve maddiyat harcayıp daha çok zevk ve sefa kazanbileciğiniz kolay erişimli oyunlar olduğunun tememnisini verebilirm. Bazı konulara baktım bu oyunu çok dert yapanlar oluyo fakat çok gereksiz durumlara kendiniz sorukuyosunuz Herkezde akıl var mantık var Hadi allaha emanet..
- FArkxVar
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Adaletsiz ve boş iş ''istanbul oyun''
Biz Buna Türk Milletinin Birbirine Sahip Çıkması Diyoruz...En Başta Türk Oyunu ! VE Ne Kadar Sevmesemde Diğer Oyunlara Kıyasla Gözümde Bu Yüzden Bir Numara ! Helal Olsun Mevlüt Dinç Ve Ekibine.. Sırf Milliyetçilik Duygumu Tatmin etsin Diye Ben Bu Oyuna Başlamıştım.. Çünkü Türk İnsanınnn Oyun Bile Olsa Dayanışma İçerisinde Olması Lazım..
Grafikleri Dandik Doğru
Oyunda Lag Var
Hikayesi İdare Eder
Fakat TÜRK Yapımı..Ve Bu Yüzden 1 Doğru Diğer 3 Yanlışı Siliyor.
Ve mümkünse Bu Konuyada Kilit İste
Forum Adım haydegidelumm (Bu Yan Hesaptır)
Grafikleri Dandik Doğru
Oyunda Lag Var
Hikayesi İdare Eder
Fakat TÜRK Yapımı..Ve Bu Yüzden 1 Doğru Diğer 3 Yanlışı Siliyor.
Ve mümkünse Bu Konuyada Kilit İste
Forum Adım haydegidelumm (Bu Yan Hesaptır)
--------------DUMANİST-------------
.........ıılllllıı....Kill For You....ıılllllıı........
----------------------------------------
.........ıılllllıı....Kill For You....ıılllllıı........
----------------------------------------
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Death
Mantık çok doğru fakat senin seslendiğin kitle yanlış. Bu kafadaki kişiler -bende dahil- bu saçmalığa çoktan son verdik. Bir Türk Crytek firmasıyla Crysis oyunlarını çıkarır, bir Türk de gelir burada ikv saçmalığını yönetir. Oyunu oynamaya devam edenler kafasını kaldırıp oyun sektöründe ne olup ne bittiğini gördüğünde bir değişim olabilir belki.
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
JogaBonito17 yazdı:Ark. yaklaşık 2012 yılı içerisinde 2 defa girip çıktığım bu oyunu, siz oyuncuları neden hala şikayet edip oynadığınızı aklım gercekten almıyo.. Bu oyun sanki çok süper grafiklere sahipmiş gibi hem maddi yönden ağır hükümlü hem oyun içi gmlerin yöneticilik yapamamlarıyl alakalı düzensizlileri var ben derimki bu gibi grafikleri olan oyunu brakın daha süper oyunlara yönelin bundan baska az zaman ve maddiyat harcayıp daha çok zevk ve sefa kazanbileciğiniz kolay erişimli oyunlar olduğunun tememnisini verebilirm. Bazı konulara baktım bu oyunu çok dert yapanlar oluyo fakat çok gereksiz durumlara kendiniz sorukuyosunuz Herkezde akıl var mantık var Hadi allaha emanet..
ADAM HAKLI DAĞILIN
Boş işse neden açıyosun konuyu öteki oyun dünyasını övüyor kafasını kaldırsa fln filan diye niye bu zamana kadar sen aptalmıydın bakmadın şimdi söluyosun kimin ne yapcağını begencegini veya kötülemek sizin haddinizemi o akılcıgınızla mı hareket edcek herkez begenmıyosan oynama boş oyun dıyıp boş konular acman.
-
- Demirci Çırağı
Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- Benyokum
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Meran Arz Efsaneler
HezarfenCelebi yazdı:Zevkler ve renkler tartışılmaz.
qaldaş kusura bakma da bizim sunucuda ahkam kesmesen malum MERAN burası ..
her yere gider koyuyorsun.. ayıp oluyor.
Burası Meran .. Merandakiler böyle düşünüyor.
Çünkü oyuncu kalmadı ?
anlatabildim mi :?:
-
- Demirci Çırağı
Açılan konuya yorum yapmak en doğal hakkım.Ayrıca ahkâm falan da kesmiyorum.Benyokum yazdı:HezarfenCelebi yazdı:Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Çünkü oyuncu kalmadı ?
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- ADANALii
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Meran Arz Efsaneler
HezarfenCelebi yazdı:Açılan konuya yorum yapmak en doğal hakkım.Ayrıca ahkâm falan da kesmiyorum.Benyokum yazdı:HezarfenCelebi yazdı:Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Çünkü oyuncu kalmadı ?
Saniyede metre kare başına 2 küfür düşen bir sunucu burası , bilmediğin için hatırlatayım dedim.Yoksa yorum niye yaptın bizim sunucuda demek haddime değil .
ADANA / Kiremithane
Ferhat / RELAXEEFENDYY
Kısa çöp uzun çöpten hakkını alır elbette
Ferhat / RELAXEEFENDYY