29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yaklaşırken;
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yaklaşırken;
Teşkilat gizli merkezine kapanmış, düşünmekteydi...

Re: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yaklaşırken;
Anlamı olmuş ve bir çok noktasıyla dikkat çekmiş.Karakterin gölgesi, Atatürk resmi ve Çemberlitaş logolu bayrak ve Cami, oyunun eski arayüzü...
Tebrik ederim
Tebrik ederim
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Şamdanı cam a yansıtman iyi olmuş ama karakter penceresindeki Zırh ve silahı çıkartsaydın
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
Belkide onlar da özellikle konulmuşturArizonaa yazdı:Şamdanı cam a yansıtman iyi olmuş ama karakter penceresindeki Zırh ve silahı çıkartsaydın![]()
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Ne için koyduğunu anlayamadım bizi aydınlatırmısınMrdz yazdı:Belkide onlar da özellikle konulmuşturArizonaa yazdı:Şamdanı cam a yansıtman iyi olmuş ama karakter penceresindeki Zırh ve silahı çıkartsaydın![]()
![]()
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
Görselde kullandığım pencere bana ait değil. Bu nedenle aslını bozmadım. Yapan kişiye ait imza olarak isim ekledim sadece. Daha önce yaptığım farklı bir görselde benim olduğu düşünülmüştüArizonaa yazdı:Ne için koyduğunu anlayamadım bizi aydınlatırmısınMrdz yazdı:Belkide onlar da özellikle konulmuşturArizonaa yazdı:Şamdanı cam a yansıtman iyi olmuş ama karakter penceresindeki Zırh ve silahı çıkartsaydın![]()
![]()
![]()
Ellerine sağlık Ömer Abi. Cumhuriyet Bayramı adına güzel bir çalışma, iyi montelemişsin.
2009-2013
-
- Demirci Çırağı
Arizonaa yazdı:Şamdanı cam a yansıtman iyi olmuş ama karakter penceresindeki Zırh ve silahı çıkartsaydın![]()
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
HezarfenCelebi yazdı:Arizonaa yazdı:Şamdanı cam a yansıtman iyi olmuş ama karakter penceresindeki Zırh ve silahı çıkartsaydın![]()
Mrdz yazdı:Görselde kullandığım pencere bana ait değil. Bu nedenle aslını bozmadım. Yapan kişiye ait imza olarak isim ekledim sadece. Daha önce yaptığım farklı bir görselde benim olduğu düşünülmüştüArizonaa yazdı:Ne için koyduğunu anlayamadım bizi aydınlatırmısınMrdz yazdı:Belkide onlar da özellikle konulmuşturArizonaa yazdı:Şamdanı cam a yansıtman iyi olmuş ama karakter penceresindeki Zırh ve silahı çıkartsaydın![]()
![]()
![]()
Bu nedenle şifacı karakteri kullandım ve savaşçı pencereleri kullandım. Sadece alıntı olduğu belli olsun istedim.