Yeni boss'un ismi Kissles !
- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dönüşüm
Yeni boss'un ismi Kissles !
Bildiğiniz gibi Meran şehrine girişte çalan müziğin adı "Kissles'ın Sesi" . Mevzumuz zaten hikaye olarak büyük ihtimal Meranlar üzerinden devam ediyor. Sizce de "Kissles" yeni gelecek bossun ismi olabilir mi? Bu da söz konusu müzik http://www.soundcloud.com/istanbuloyun/kisslesin-sesi

- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Yeni boss'un ismi Kissles !
Mantıklı +1 Şukunu Verdim... :mrgreen:

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Millet Şukulamışsa Bizede Şukulamak Düşer 

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
-
- Demirci Çırağı
Tespit güzel.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Güzel tespit ama boss olmayabilirde belki hiç bilemeyiz.
Şukular şelale
Veda Görevi :
Son gücünüzü Arzuhalci'ye olan biteni anlatmak için kullanıyorsunuz. Gaffar- Meran ilişkisi, yaratıkları, enerji boğumlarını "İnsanoğluna daha fazla tolerans gösterilmeyecek" sözü ile kafana kazınmış Drasmuss metnini. Arzuhalci siz anlattıkca yüzünde gizemli bir gülümse oluşuyor ve devam etmenizi söylüyordu. Daha sonra İstihbarat Subayının yüzünde ki çivi yazısını kopyaladığın kağıdı Arzuhalci'ye veriyorsunuz. Arzuhalci çeviriyi yapıyor. "Kisless" Arzuhalci şaşkın bir biçimde: " Bu gerçekten ilginç bir detay. Köşke ve Meranlara karşı savaşan birinin yüzünde meran dövmesi. Aslında daha ilginç olan, Gaffar Bey'in, philotheos'un ve Junon'un farklı dönemlerde, aynı amaç için, Meran'lara hizmet için bir araya gelmeleri. Gaffar'ın amacı diğerleri gibi tılsımı korumak. Meranlar değişik zaman dilimlerinde bu insanlarla bağlantı kurmuşlar ve onları müttefikleri yapmaya ikna etmişler. Bu konuda bildiğimiz tek şey ise, Migrat toplumunun Tangriss'i bir çeşit kapı olarak kullanması. Bu kapının aktif durumda olmaması ise aklımıza bir soruyu daha getiriyor. Çemberlitaş Cemaati belki de başka bir kapıyı kullanıyordu. "
Veda Görevi :
Son gücünüzü Arzuhalci'ye olan biteni anlatmak için kullanıyorsunuz. Gaffar- Meran ilişkisi, yaratıkları, enerji boğumlarını "İnsanoğluna daha fazla tolerans gösterilmeyecek" sözü ile kafana kazınmış Drasmuss metnini. Arzuhalci siz anlattıkca yüzünde gizemli bir gülümse oluşuyor ve devam etmenizi söylüyordu. Daha sonra İstihbarat Subayının yüzünde ki çivi yazısını kopyaladığın kağıdı Arzuhalci'ye veriyorsunuz. Arzuhalci çeviriyi yapıyor. "Kisless" Arzuhalci şaşkın bir biçimde: " Bu gerçekten ilginç bir detay. Köşke ve Meranlara karşı savaşan birinin yüzünde meran dövmesi. Aslında daha ilginç olan, Gaffar Bey'in, philotheos'un ve Junon'un farklı dönemlerde, aynı amaç için, Meran'lara hizmet için bir araya gelmeleri. Gaffar'ın amacı diğerleri gibi tılsımı korumak. Meranlar değişik zaman dilimlerinde bu insanlarla bağlantı kurmuşlar ve onları müttefikleri yapmaya ikna etmişler. Bu konuda bildiğimiz tek şey ise, Migrat toplumunun Tangriss'i bir çeşit kapı olarak kullanması. Bu kapının aktif durumda olmaması ise aklımıza bir soruyu daha getiriyor. Çemberlitaş Cemaati belki de başka bir kapıyı kullanıyordu. "

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Meran Şehrine gir ver bu şarkı
- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı
Bu görevi henüz yapamadığım için açıklamasını okuma şansım olmamıştı.Paylaştığın için teşekkürlerKRaLeX yazdı:Şukular şelale
Veda Görevi :

- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
ne kötü sesi var pis yılan sanada +1 kardeş
Merhabalar Oyuncu
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Akçe alın verin ekonomiye can verin
- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı
Sufizm yazdı:Meran Şehrine gir ver bu şarkı
zaten meran şehrine girişte çaldığını belirtmiştim
CARMENTA yazdı:Bildiğiniz gibi Meran şehrine girişte çalan müziğin adı "Kissles'ın Sesi" . Mevzumuz zaten hikaye olarak büyük ihtimal Meranlar üzerinden devam ediyor. Sizce de "Kissles" yeni gelecek bossun ismi olabilir mi? Bu da söz konusu müzik http://www.soundcloud.com/istanbuloyun/kisslesin-sesi