arkadaşlar
gm
dev
bot(forumlarda açık oluyorlar (google,alexia))
yönetici
momt
bunların farkı nedir arkadaşlar en yüksek rütbe dev mi yönetici ve momtlara ne oldu
botlar neden gözükmüyor biraz ben, bunlar hakkında bilgilendirebilirmisiniz
gm,dev,yönetici,momt,bot ?
gm,dev,yönetici,momt,bot ?
avakado=eminönü
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Re: gm,dev,yönetici,momt,bot ?
GM ==>> Game Master Oyun Yöneticisidir. Yapımı bize sunarlar...
Dev ==>> Develooper Oyunun Yapımcısıdır.. Ve en üst seviyesidir.
Bot==> otobottur.. Oyun ile alakası yoktur.
Yönetici ==>> Yönetici Devri artık kapandı.. Yöneticileri kaldırıp GM'leri sundular..
Momnt ==> yönetici ve Momnt kavramı artık kalktı...!!
Yönetici ==>> Yönetici Devri artık kapandı.. Yöneticileri kaldırıp GM'leri sundular..
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
woLveRiNe yazdı:GM ==>> Game Master Oyun Yöneticisidir. Yapımı bize sunarlar...
bu bilgiler yeterli teşekkürler..
avakado=eminönü
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
[DEV] = (Developer) : Oyun yapımcısı Ve Geliştiricidir.Tamamen Oyunu Geliştirme İşlerine Bakan Game Masterlerin Bir Üst Düzeyindedirler . (Game Masterlerin Evrim Geçirmiş halleri
)
[GM] = (Game Master(Oyun uzmanı ) ) : Developer'lerin Oyun İçin Tasarladıkları Program veya Akışları denetlerler.Ve bunu Biz Oyunculara Resmi Veya Forum Yoluyla Duyururlar.(Ayrıca Banned , Etkinlik , Duyuru vs. Gibi İşlerle Uğraşırlar.)
[BOT] : Forumdaki Botlardan Bahsediyorsanız. Cevabını İnternetten Buldum. Google arama motoru için web'de bulunan dökümanları toplayarak aranabilir bir indeks üretir.
Eğer bir sitenin webmaster'ı sitesinden bulunan bilgilerin Googlebot tarafından ve ya bir başka arama robotu tarafından indekslenmemesini isterse robots.txt dosyasına uygun komutlar girerek bunu yapabilir
{YÖNETİCİ} : Forum Yöneticisi mi Oyun Yöneticisi mi Bilemedim
{YÖNETİCİ}[MOMT]
/color] Mynet Organize Moderasyon Takımı Olarak Bilinir.Neyseki MOMTLAR'ın Bir Çoğu Şuan Game Master Olarak İş Yapmakta
Örnek [MOMT]TK3K3 (CaptainATX)
SAygılar Umarım İşinize Yarar.
[GM] = (Game Master(Oyun uzmanı ) ) : Developer'lerin Oyun İçin Tasarladıkları Program veya Akışları denetlerler.Ve bunu Biz Oyunculara Resmi Veya Forum Yoluyla Duyururlar.(Ayrıca Banned , Etkinlik , Duyuru vs. Gibi İşlerle Uğraşırlar.)
[BOT] : Forumdaki Botlardan Bahsediyorsanız. Cevabını İnternetten Buldum. Google arama motoru için web'de bulunan dökümanları toplayarak aranabilir bir indeks üretir.
Eğer bir sitenin webmaster'ı sitesinden bulunan bilgilerin Googlebot tarafından ve ya bir başka arama robotu tarafından indekslenmemesini isterse robots.txt dosyasına uygun komutlar girerek bunu yapabilir
{YÖNETİCİ} : Forum Yöneticisi mi Oyun Yöneticisi mi Bilemedim
{YÖNETİCİ}[MOMT]
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Merhabalar:
Bi konuda sizleri aydınlatmak istedim.
GM VE DEV Birbirlerinden ayrıdır.
GM: GAME MASTER yani oyunu yönetirler her hangi bir sorunda DEV ile birlikte çalışırlar.
DEV: DEVELOPER yani oyun yapımcıları oyunu proğramlayan tasarlayandır aynı zamanda GM ile birlikte oyunu yönetirler.
Bi konuda sizleri aydınlatmak istedim.
GM VE DEV Birbirlerinden ayrıdır.
GM: GAME MASTER yani oyunu yönetirler her hangi bir sorunda DEV ile birlikte çalışırlar.
DEV: DEVELOPER yani oyun yapımcıları oyunu proğramlayan tasarlayandır aynı zamanda GM ile birlikte oyunu yönetirler.

SİNCE 2007...
- AmiR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Dev'lerin En Buyuk ve Benim Sevdiğim özelliği Oyuna Girdikleri Zaman Oyunda İstediği Herşeyi Yapabilmeleridir, Aklınıza Ne gelirse
1 Seviye fareye Kadimin gücünü verebilir
Kadimi Fare Kadar Bir vuruşluk Yapabilir
Komutlarla Jandarmaları Yönlendirebilir
vs vs .... 
DEV Zwartan yani N.Özgür Soner Bey Popilerimdir hehehe
1 Seviye fareye Kadimin gücünü verebilir
Kadimi Fare Kadar Bir vuruşluk Yapabilir
Komutlarla Jandarmaları Yönlendirebilir
DEV Zwartan yani N.Özgür Soner Bey Popilerimdir hehehe
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Hayır Yöneticiler ve Momt larhala var ama tak tükwoLveRiNe yazdı:GM ==>> Game Master Oyun Yöneticisidir. Yapımı bize sunarlar...
- Phxates
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
xDAVUT yazdı:[DEV] = (Developer) : Oyun yapımcısı Ve Geliştiricidir.Tamamen Oyunu Geliştirme İşlerine Bakan Game Masterlerin Bir Üst Düzeyindedirler . (Game Masterlerin Evrim Geçirmiş halleri)
{YÖNETİCİ} : Forum Yöneticisi mi Oyun Yöneticisi mi Bilemedim![]()
{YÖNETİCİ}[MOMT]/color] Mynet Organize Moderasyon Takımı Olarak Bilinir.Neyseki MOMTLAR'ın Bir Çoğu Şuan Game Master Olarak İş Yapmakta
Örnek [MOMT]TK3K3 (CaptainATX)
Momt TK3K3 lE Benim Cevriye Gorini Yaptik Ikimiz Gittik Teke Tek Kesti
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...