forumda yasaklama
forumda yasaklama
var mı böyle bi şey tadımı kaçıranları yasaklamak istiyorum da iletilerini gormesem mesela.
umutdeniz
Re: forumda yasaklama
Kullanıcı Paneli / Arkadaş&Yasaklılar bölümünden yapabilirsin.umutdeniz yazdı:var mı böyle bi şey tadımı kaçıranları yasaklamak istiyorum da iletilerini gormesem mesela.
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
her hesabını yasaklayamayacağım kişi var
adamın 300 tane forum hesabı var 

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
-
- Salgın Koruyucusu
haydegidelumm yazdı:her hesabını yasaklayamayacağım kişi varadamın 300 tane forum hesabı var
500 tane hesabım var benimde babandan saygılar..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zdsaBEXCkMU[/youtube]
eyv kardeşim bundan boyle hezarfan yasaklımda konularıma giremez kurtuldkberkan587 yazdı:Kullanıcı Paneli / Arkadaş&Yasaklılar bölümünden yapabilirsin.umutdeniz yazdı:var mı böyle bi şey tadımı kaçıranları yasaklamak istiyorum da iletilerini gormesem mesela.
umutdeniz
-
- Demirci Çırağı
Hayırlısı be kardeş...umutdeniz yazdı:eyv kardeşim bundan boyle hezarfan yasaklımda konularıma giremez kurtuldkberkan587 yazdı:Kullanıcı Paneli / Arkadaş&Yasaklılar bölümünden yapabilirsin.umutdeniz yazdı:var mı böyle bi şey tadımı kaçıranları yasaklamak istiyorum da iletilerini gormesem mesela.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Hayrına beni de yasakla Umut , sana cevap vermek zorunda bırakma beni 
Ya alpaykan 38 yaşında adamsın git çolugunla cocugunla ilgilen arkadaş yav gelmiş burada yazıyon bi git allaha senAlpAykan yazdı:Hayrına beni de yasakla Umut , sana cevap vermek zorunda bırakma beni
umutdeniz
Ben şu an zaten çocuklarımın yanındayım.umutdeniz yazdı:Ya alpaykan 38 yaşında adamsın git çolugunla cocugunla ilgilen arkadaş yav gelmiş burada yazıyon bi git allaha senAlpAykan yazdı:Hayrına beni de yasakla Umut , sana cevap vermek zorunda bırakma beni
Ve onlarla ilgilenmekten büyük haz duyuyorum..
Lakin ; Forumda uğraştığın şahıs (hazerfençelebi) benim kardeşim gibidir ona edilen lafı bana edilmiş , saydığımdan sana cevap vermekteyim.
Bilmem anlatabildim mi ?
Uğraşma kardeşim ile uğraşmayayım seninle...
Alpaykan adam tum konulara bi şeyler cabasında laf sokma cabasında gelmiş ugrasma onla diyon neyse senide yasakladım bbAlpAykan yazdı:Ben şu an zaten çocuklarımın yanındayım.umutdeniz yazdı:Ya alpaykan 38 yaşında adamsın git çolugunla cocugunla ilgilen arkadaş yav gelmiş burada yazıyon bi git allaha senAlpAykan yazdı:Hayrına beni de yasakla Umut , sana cevap vermek zorunda bırakma beni
Ve onlarla ilgilenmekten büyük haz duyuyorum..
Lakin ; Forumda uğraştığın şahıs (hazerfençelebi) benim kardeşim gibidir ona edilen lafı bana edilmiş , saydığımdan sana cevap vermekteyim.
Bilmem anlatabildim mi ?
Uğraşma kardeşim ile uğraşmayayım seninle...
umutdeniz