İKV Arz Ve Lodos .

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Dangerousss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Hayat Bana Güzel

İKV Arz Ve Lodos .

Mesaj gönderen Dangerousss »

Resim
Arkadaşlar video yu izlerken 30 ile 31. sn arasında bu fotoğrafı gördm ve dikkatimi çekti Boss u andırıyordu adeta ... Bilgisi olan varmı acaba ? Hayırdır İKV kıyamet döneminden sonra bölgeyi apaçiler mı bastı :D :D :mrgreen:
Resim
-Arz !
Resim
-Keseriz anam :D
Resim
Kullanıcı avatarı
NODIE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Re: İKV Arz Ve Lodos .

Mesaj gönderen NODIE »

Videoyu yapan DEV'imiz. Sadece görüntü amaçlı konduğunu ve herhangi bir boss olmadığını söylemişti yanılmıyorsam. ;)
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

Mitolojik bir tanrıyı anımsatıyor.Sanırım ilerde buna benzer bir patron yaratık gelir.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

NODIE yazdı:Videoyu yapan DEV'imiz. Sadece görüntü amaçlı konduğunu ve herhangi bir boss olmadığını söylemişti yanılmıyorsam. ;)
  • :idea:
[color=#00FF00]Ronaldo[/color] yazdı:Oradaki konsept çalışmasını sadece müziğin ritmine uygun olması amacıyla ekledim arkadaşlar, inanın başka bir amacım yoktu :) Ayrıca bu video'nun Teaser tadında olduğunu hatırlatırım, bu nedenle süresi kısa ve sunduğu içerik az.
2009-2013

“Genel Etkileşim” sayfasına dön