İsim Değiştirme Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

İsim Değiştirme Hakkında

Mesaj gönderen HeilHitler »

Dükkandan isim değiştirme ürünü alıp ismimizi istediğimiz gibi büyük/küçük yapabiliyoruz yada komple küçük yapabiliyoruz veya komple büyük.Neden istediğimiz karakter uzunluğunda yapamıyoruz örneğin en az 4 karakter istiyor benim kafamda 2 karakterlik bir isim var onu katmayı çok istiyorum ama en az 4 istediği için olmuyor.Para verip isim değiştiriyoruz en azından buna hakkımız olsa iyi olmaz mı? Yapılması zor bir şey değil yani lütfen ilgilenir misiniz bu durum ile.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: İsim Değiştirme Hakkında

Mesaj gönderen Yorukefe »

Bence iyi olur aklımda öyle isimler var ki 16 karaktere sığmıyor 20-25 karakter gerekiyor.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ankalı Sapıklar

Mesaj gönderen Ferhatreyiz »

[İçerik silinmiştir.]

İKV Resmi Forumları içerisinde küfürlü video paylaşımı. Forum hesabınız 14 gün kapatılmıştır.

CHARDONNAY
En son Lahkesis tarafından 23 Eki 2012 13:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Küfür içerikli video silindi.
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3

SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Videodaki veledin sorunu neymiş :D
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Yorukefe yazdı:Videodaki veledin sorunu neymiş :D

Kaan soruyor ya buna hakkımız yok mu diye ,yönetim kanadından videodaki arkadaş yanıtlıyor cevabı benim gözümde :P

neyse en az 4 harf seçip karakter kurmak azaltılabilir.. 2 yada 3 harf gibi.. Mantıklı :!:

ama bu tip öneriler havuzda boğuluyor :?

SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
Kullanıcı avatarı
umutabi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen umutabi »

arkadaşım haklısın ama şimdi 24 karakter istersen biraz kargaşa olmaz mı cok uzun olmaz mı millet nasıl pm atacak o değil arkadaş listesine bile sıgmaz diyelim arkadaş listesine sıgdı klan savaşında oyle uzun isim adam şaşırmaz mı tum oyunu kaplıyo
Üstü Kalsın... ResimResim
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

umutabi yazdı:arkadaşım haklısın ama şimdi 24 karakter istersen biraz kargaşa olmaz mı cok uzun olmaz mı millet nasıl pm atacak o değil arkadaş listesine bile sıgmaz diyelim arkadaş listesine sıgdı klan savaşında oyle uzun isim adam şaşırmaz mı tum oyunu kaplıyo
2 ve 4 den bahsedilen yerde 24 nerden çıktı :geek:

HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

HeilHitler yazdı:Dükkandan isim değiştirme ürünü alıp ismimizi istediğimiz gibi büyük/küçük yapabiliyoruz yada komple küçük yapabiliyoruz veya komple büyük.Neden istediğimiz karakter uzunluğunda yapamıyoruz örneğin en az 4 karakter istiyor benim kafamda 2 karakterlik bir isim var onu katmayı çok istiyorum ama en az 4 istediği için olmuyor.Para verip isim değiştiriyoruz en azından buna hakkımız olsa iyi olmaz mı? Yapılması zor bir şey değil yani lütfen ilgilenir misiniz bu durum ile.
Ekran kirliliği yaşanır.Bu yüzden harf sayısı sınırlı.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

HezarfenCelebi yazdı:
HeilHitler yazdı:Dükkandan isim değiştirme ürünü alıp ismimizi istediğimiz gibi büyük/küçük yapabiliyoruz yada komple küçük yapabiliyoruz veya komple büyük.Neden istediğimiz karakter uzunluğunda yapamıyoruz örneğin en az 4 karakter istiyor benim kafamda 2 karakterlik bir isim var onu katmayı çok istiyorum ama en az 4 istediği için olmuyor.Para verip isim değiştiriyoruz en azından buna hakkımız olsa iyi olmaz mı? Yapılması zor bir şey değil yani lütfen ilgilenir misiniz bu durum ile.
Ekran kirliliği yaşanır.Bu yüzden harf sayısı sınırlı.

adam 2 harf olsun diyor mesela ; '' CM , GS '' bu nasıl bir ekran kirliliği yaratacak ?Siz yazıyı anlamadınız galiba..

Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Yorukefe yazdı:Bence iyi olur aklımda öyle isimler var ki 16 karaktere sığmıyor 20-25 karakter gerekiyor.
Ferhat arkadaş bunu demek istedi. Aklımdaki sim 19 Harfli ama yetmiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön