İsim Değiştirme Hakkında
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
İsim Değiştirme Hakkında
Dükkandan isim değiştirme ürünü alıp ismimizi istediğimiz gibi büyük/küçük yapabiliyoruz yada komple küçük yapabiliyoruz veya komple büyük.Neden istediğimiz karakter uzunluğunda yapamıyoruz örneğin en az 4 karakter istiyor benim kafamda 2 karakterlik bir isim var onu katmayı çok istiyorum ama en az 4 istediği için olmuyor.Para verip isim değiştiriyoruz en azından buna hakkımız olsa iyi olmaz mı? Yapılması zor bir şey değil yani lütfen ilgilenir misiniz bu durum ile.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
Re: İsim Değiştirme Hakkında
Bence iyi olur aklımda öyle isimler var ki 16 karaktere sığmıyor 20-25 karakter gerekiyor.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Ankalı Sapıklar
[İçerik silinmiştir.]
İKV Resmi Forumları içerisinde küfürlü video paylaşımı. Forum hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
CHARDONNAY
İKV Resmi Forumları içerisinde küfürlü video paylaşımı. Forum hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
CHARDONNAY
En son Lahkesis tarafından 23 Eki 2012 13:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Küfür içerikli video silindi.
Sebep: Küfür içerikli video silindi.
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
Videodaki veledin sorunu neymiş 
Mustafa Kemal Atatürk
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı

Yorukefe yazdı:Videodaki veledin sorunu neymiş
Kaan soruyor ya buna hakkımız yok mu diye ,yönetim kanadından videodaki arkadaş yanıtlıyor cevabı benim gözümde
neyse en az 4 harf seçip karakter kurmak azaltılabilir.. 2 yada 3 harf gibi.. Mantıklı :!:
ama bu tip öneriler havuzda boğuluyor :?
- umutabi
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
arkadaşım haklısın ama şimdi 24 karakter istersen biraz kargaşa olmaz mı cok uzun olmaz mı millet nasıl pm atacak o değil arkadaş listesine bile sıgmaz diyelim arkadaş listesine sıgdı klan savaşında oyle uzun isim adam şaşırmaz mı tum oyunu kaplıyo
Üstü Kalsın... 

- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı

2 ve 4 den bahsedilen yerde 24 nerden çıktı :geek:umutabi yazdı:arkadaşım haklısın ama şimdi 24 karakter istersen biraz kargaşa olmaz mı cok uzun olmaz mı millet nasıl pm atacak o değil arkadaş listesine bile sıgmaz diyelim arkadaş listesine sıgdı klan savaşında oyle uzun isim adam şaşırmaz mı tum oyunu kaplıyo
-
HezarfenCelebi
- Demirci Çırağı

Ekran kirliliği yaşanır.Bu yüzden harf sayısı sınırlı.HeilHitler yazdı:Dükkandan isim değiştirme ürünü alıp ismimizi istediğimiz gibi büyük/küçük yapabiliyoruz yada komple küçük yapabiliyoruz veya komple büyük.Neden istediğimiz karakter uzunluğunda yapamıyoruz örneğin en az 4 karakter istiyor benim kafamda 2 karakterlik bir isim var onu katmayı çok istiyorum ama en az 4 istediği için olmuyor.Para verip isim değiştiriyoruz en azından buna hakkımız olsa iyi olmaz mı? Yapılması zor bir şey değil yani lütfen ilgilenir misiniz bu durum ile.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı

HezarfenCelebi yazdı:Ekran kirliliği yaşanır.Bu yüzden harf sayısı sınırlı.HeilHitler yazdı:Dükkandan isim değiştirme ürünü alıp ismimizi istediğimiz gibi büyük/küçük yapabiliyoruz yada komple küçük yapabiliyoruz veya komple büyük.Neden istediğimiz karakter uzunluğunda yapamıyoruz örneğin en az 4 karakter istiyor benim kafamda 2 karakterlik bir isim var onu katmayı çok istiyorum ama en az 4 istediği için olmuyor.Para verip isim değiştiriyoruz en azından buna hakkımız olsa iyi olmaz mı? Yapılması zor bir şey değil yani lütfen ilgilenir misiniz bu durum ile.
adam 2 harf olsun diyor mesela ; '' CM , GS '' bu nasıl bir ekran kirliliği yaratacak ?Siz yazıyı anlamadınız galiba..
Ferhat arkadaş bunu demek istedi. Aklımdaki sim 19 Harfli ama yetmiyor.Yorukefe yazdı:Bence iyi olur aklımda öyle isimler var ki 16 karaktere sığmıyor 20-25 karakter gerekiyor.
Mustafa Kemal Atatürk