Arkadaşlar çok samimi söylüyorum ne GBM-X'e nede Yol Savaşçı'sına benzemiyor.Kulağa basit gelebilir ama gerçekden zor.Kesim biraz zor olduğu için video alamadım FOLLOW US ON..
Baron34 yazdı:Arkadaşlar çok samimi söylüyorum ne GBM-X'e nede Yol Savaşçı'sına benzemiyor.Kulağa basit gelebilir ama gerçekden zor.Kesim biraz zor olduğu için video alamadım FOLLOW US ON..
Tebrikler.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Baron34 yazdı:Arkadaşlar çok samimi söylüyorum ne GBM-X'e nede Yol Savaşçı'sına benzemiyor.Kulağa basit gelebilir ama gerçekden zor.Kesim biraz zor olduğu için video alamadım FOLLOW US ON..
Dediğiniz gibi kulağa kolay geliyor fakat zor bir boss (6 Büyücü girildiğinde). 6 Büyücü olarak kesilecek en zor boss Gaffar (kesilmesi imkansız gibi birşey) , 2. en zor boss ise Junon (İmkansızı başarmışsınız ). Kenan'ı da denemeniz temennim ile
Dediğiniz gibi kulağa kolay geliyor fakat zor bir boss (6 Büyücü girildiğinde). 6 Büyücü olarak kesilecek en zor boss Gaffar (kesilmesi imkansız gibi birşey) , 2. en zor boss ise Junon (İmkansızı başarmışsınız ). Kenan'ı da denemeniz temennim ile
kenan'ı kestik fakat bunun için konu açma gereği duymadık o kadar zorlamadı çünkü yaklaşık 15 dkkada bölgeyi temizledik.Teşekkürler bu arada