bi bakarmısınız

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

bi bakarmısınız

Mesaj gönderen turkneferi »

21/10/2012 tarihinde saat 23:23 civarlarında sivriadada maden çekiyordum.ufkabakanın ordaki yoncanın ordaydım 5-10 dakıka önce hortlakların ordaki yoncadan yonca çekmiştim sevindim. yoncanın desenini inceliyordum madeni bıraktım. yokedilecek yazısı çıktı. bende iptal et yerine yanlışlıkla onay kısmına basmışım. çantamda bulunan 63 adet yoncam yokoldu.yoncalarımın iadesini talep ediyorum .gereğinin yapılmasını rica ederim.

Konuyu anlamışsınızdır. sizce geri verirlermi
En son turkneferi tarafından 22 Eki 2012 12:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Re: bi bakarmısınız

Mesaj gönderen xPrince »

Hadi ya kötü olmuş dostum, 63 yoncada çok be, destekten mesaj bekliceksin attığın tarihi felan unutmaman lazım böyle şahaserleri veriyolar ama 63 yoncanın hatrına verirlermi bilmiyorum ama umarım verirler.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

Sanırım vermezler.Nadide,Şaheser ve Çift Efsunlu eşyalar geri veriliyor sadece.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

turkneferi yazdı:21/10/2012 tarihinde saat 23:23 civarlarında sivriadada maden çekiyordum.ufkabakanın ordaki yoncanın ordaydım 5-10 dakıka önce hortlakların ordaki yoncadan yonca çekmiştim sevindim. yoncanın desenini inceliyordum madeni bıraktım. yokedilecek yazısı çıktı. bende iptal et yerine yanlışlıkla onay kısmına basmışım. çantamda bulunan 63 adet yoncam yokoldu.yoncalarımın iadesini talep ediyorum .gereğinin yapılmasını rica ederim.

Konuyu anlamışsınızdır. sizce geri verirlermi

Sonuçta oda üretimde kullanılan bir element geç kalamdan desteğe bildirmende fayda var 63 yonca gece nasıl uyudun yaw.

nerden baksan 3-5 saheser malzemesine eşdeger.

Yaratıkalrdan tıklaycak yer yada tam ölecen zaman kaçmak için adıma tıldıgında bazen oluyor takılmalarda cabası bir başkası silmişte diyeblirdin. ama saati bildiğinden ve kimseninde bilinçli oalrak 63 yoncayı silmyecegine göre bana göre geri verirlerde destek klan parası ve oyun aprasına biz karışmayız diyorlar ama madenlerde geçerli bilmiyom.
Ama sonuçta sanş artırcı alıyorsun cekiyorsun gece gündüz emek veriyon belkide 1 aylık birikim geri dönüş yapacaklardır benim düşümcen.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

ya onca birikimim boşa gider maden arttırıcı aldım geri vermezseler imzamdaki (elimdeki) bütün çarları sileceğim oyunuda kaldıracağım olmaz böyle şey
Resim
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

forum yetkilileri bi bilginiz varsa söylermisiniz boşuna süründürmeyin beni
Resim
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Respected »

HezarfenCelebi yazdı:Sanırım vermezler.Nadide,Şaheser ve Çift Efsunlu eşyalar geri veriliyor sadece.
Teşekkürler.

HazarfenCelebi'nin de belirtmiş olduğu gibi sadece Nadide, Şaheser ve Çift Efsunlu eşyalara iade desteği sağlanmaktadır. Materyal desteği ne yazık ki bulunmamakta.

Bilginize.
ResimResimResim
PeerlesS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen PeerlesS »

Buna bir çözüm yolu getirilmeli bence. İnsan 63 yoncayı bilerek atması gibi bir durum zaten söz konusu değil. Yönetimin bu açıklarını kapatması gerek.
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ankalı Sapıklar

Mesaj gönderen Ferhatreyiz »

Respected yazdı:Teşekkürler.

HazarfenCelebi'nin de belirtmiş olduğu gibi sadece Nadide, Şaheser ve Çift Efsunlu eşyalara iade desteği sağlanmaktadır. Materyal desteği ne yazık ki bulunmamakta.

Bilginize.

Adama emeğini GERİ alamayacağını belirttikten sonra bu konunun açık kalma amacı nedir ?

Konu sahibi lütfen geri verin,onca emeğim nolacak deyip sövecek yada bilgilendirme için sağol diyecek.

Özet : Konu kilit
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3

SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

turkneferi yazdı:ya onca birikimim boşa gider maden arttırıcı aldım geri vermezseler imzamdaki (elimdeki) bütün çarları sileceğim oyunuda kaldıracağım olmaz böyle şey

63 yonca içinde o çarlar silinirmi da topu topu 300 m biraz bir desteğe yaz bir geri dönüş yapsınlar ondan sonra bir düşün degermid eğmezmi diye hemen ani karar verip güzelim carları telef edersen bu kez 63 yonca için çarlarını sildi derler.

Millet yanlışlıkla neler siliyorlar duysan 63 yoncada neymiş canım.
canım sağolsun dersin. Sonuçta dikaketsizlik sonucu trafik kazası olmuş. Kaza yaptık diye kodkoca arabyı yakacak degliz sigortası varsa sigorta öder yoksa pamuk eller ceba olur canının sağlığı gelir.

Hızlı karar verme telefi edeblir bir limit. İlk başlarda zor gelir sonra 3-4 gün geçtikten sonra unutur gidersin.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön