Allahtan her madalya alan foruma konu açmıyor :roll:
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
HezarfenCelebi yazdı:Allahtan her madalya alan foruma konu açmıyor :roll:
adamlar 5 kişi kesmiş ve adamların itemlerinede bakabilirsin.
bu arada gozume çok batıyorsun post kasmak için elinden geleni yapıyorsun her konuya mualefet olma 1 ay daha olmadan 250 post kasmışsın
bu arada gozume çok batıyorsun post kasmak için elinden geleni yapıyorsun her konuya mualefet olma 1 ay daha olmadan 250 post kasmışsın
Eksik olma
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Eksik olma
Benm 2.5 yılda kastıgım postu sen 1 ayda kasmışsın helal olsun
HaNdSoMe yazdı:Konudan hiç bir şey anlamadım ama emeğinize sağlık
Hiç bir sorun olmamasına rağmen kafasına estiği gibi çıkan , bizi yarı yolda bırakan biri için açtık konuyu yoksa tanksız kesimin bir başarı olmadığını bizde biliyoruz bazı akıllı (!) arkadaşların hatırlatmasına gerek yoktu. :arrow:
Kendı Dost'u bile :- Çok Zor bir şey ya am* yazıyorsa
Tebrikler.
15 Ekim 2007'den beri.
GeneraLSmokeRs[Mareşal] GeneraLSmokeRş[Mareşal] GeneraLSmokeRb[*][/color] <Judges Of Universe> Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.