GB Ve sobenın oyunculara oynu braktrmk içn elndn glni Ypmsı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Joule
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

GB Ve sobenın oyunculara oynu braktrmk içn elndn glni Ypmsı

Mesaj gönderen Joule »

Merhaba Aarkadaşlar

Sobee Bizim oyunu bırakmamız için elinden geleni yapıyor. Çemberlitaşa Girdim. 4 BÜYÜ 1 ŞİFA 1 TANK. Büyünün biri Çıktı 4 - saat oyalan dık elde Var ''0''. Bunun sonucunda Bizim 4 saatimizin Hesabını Kim Verecek sobee.Adam Öylebi Düşünmüşki Ne yapayımda Adamlar oyunu Bıraksın. Eminim Bu yüzden 4000-5000 Kişi oyunu Bırakmıştır.x Atıyoruz Yolu yarıladık Büyücünün Birisi işi vardı çıktı. İlerledik Biraz 1 makineyi kesemz olduk 3 fizik büyüyle Hakmı hukukmu bu sobee Ulan 4 saatim gitti Başlarım İkvsine Siliyorum Lan. Adam akıllı Yapın şu oyunu 7*24 PC başında kalmak Bizim işimiz Değil Sizin İşiniz. Azcık Bizide Düşünün Oyundayken habire Düşüyoruz Ne alakaysa Tabi her Girişte Adamların Sitesi yuklenıyor Osebepten oldugundan Bilerek düşüruluyoruz. Bunun Herkes FARKINDADIR. 2 saat oyunda Düşmeden kalyırouz 2 saattir oyundasınız Sağlığınız İçin Mola vermeisiniz Diyor. 5 Saatlik Grub bolgesınde 2 saat nasıl iş olcak bunu anlamış Değilim. Hem grub bolgesıne oturmama zorunlugu Birçok zorunluk Koy. Ondan Sora deki 2 saattir Oyundasınız Sağlıgınız İÇİN dinlenmelısınız. O 2 saat Limitini Bence 10 Saate YUKselt.

Yeter Lan Yeter Eskiki Oyunları İstiyoruz.
DAİREONÜÇ
Oksit

KUKLACI
[2008---?]
thenemne0032
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: GB Ve sobenın oyunculara oynu braktrmk içn elndn glni Yp

Mesaj gönderen thenemne0032 »

Hesabını o oyuncu vericekbaşkası değil grup bölgesinin neyi 5 saat ya 1 şifa 1 tank 4 büyü 1.5 2 saate bitiriyoruz
Joule
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Joule »

Adam Çıkarsa Ne olcak Gençlik Bölgedenmı Çıkıcan E çık 1 Saatın Hesabını Kim verecek Ne 1 saati GRUP bölgesıne Adam toplama zamanını Saymassak En az 30 Dk.
DAİREONÜÇ
Oksit

KUKLACI
[2008---?]
thenemne0032
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen thenemne0032 »

çıkmıyacak birini al ozaman sende :evil: :evil:
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

adam haklı beyler bölgeler cok uzun sıkılıyo insan 2 saat ona vercegime gider film izlerim artık atmıyorum bölge ztaen
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
EVCILSAYKO
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen EVCILSAYKO »

müthiş bir gb, inanılmaz, adeta fantastiş. gbye girmemizle halamın tansiyonu, eniştemin şekeri fırladı. paylaşım için teşekkürler. yüreğinize sağlık türkü dostları.
İkv mini etek gibidir,çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.

Resim

2006 - 2011
Joule
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Joule »

Akıl Kıtım O çıkmayacak olan KişiYİ Beklersek 1 Saate Adam akllı bırını buluruz 2 Saate bölge 3 saaat Kİ 2 Saat profesyoneell grubu bulcanda işte İŞ lan Adamı bulana kadar ÇIkarım. Ne Diyosun hala Mıllette Sabır kalmıyo Artık Sen Boş Adamsan Ben ne Yapıyım.
DAİREONÜÇ
Oksit

KUKLACI
[2008---?]
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Öncelikle Joule kendini ne zannediyorsun ? Nedir bu terbiyesizliğin anlamadım ? Hep eskilere dönelim felan konu açmışsın çoğu arkadaşada saçma sapan yorumlar laflar ? Onların tarafını tutmuyorum . GB'ye gelirsek çıkmayacak birini alsaydın ? Yani adam çıkmış yönetim ne yapabilirki ? Botmu koysun anlamadım . Şimdi bana yönetim yalakası felan demeyin. Onlardanda değilim. Saçma Sapan yorum yapıcaksan hiç yapma derim Joule. :arrow:
Joule
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Joule »

XxxChesTeRxxX yazdı:
Öncelikle Joule kendini ne zannediyorsun ? Nedir bu terbiyesizliğin anlamadım ? Hep eskilere dönelim felan konu açmışsın çoğu arkadaşada saçma sapan yorumlar laflar ? Onların tarafını tutmuyorum . GB'ye gelirsek çıkmayacak birini alsaydın ? Yani adam çıkmış yönetim ne yapabilirki ? Botmu koysun anlamadım . Şimdi bana yönetim yalakası felan demeyin. Onlardanda değilim. Saçma Sapan yorum yapıcaksan hiç yapma derim Joule. :arrow:

Öncelikle Önce Benimle Aynı dEnli Konuşma. 2 Günlük Mazin Var Yorum yapma. Çıkmayacak Birini bulsan 1 saat aramış olmuyomusn Arama zamanı gıdınce 2 saatte bolge 3 saat 3.5 saat Lan herkes haksız 1 tek senmı haklısın SÜzme.
DAİREONÜÇ
Oksit

KUKLACI
[2008---?]
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

Selamlar,

Konu, kişisel tartışmaya sürüklendiğinden forum kurallarının 2. maddesine istinaden kilitlenmiştir.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön