Tek Karakter
Tek Karakter
Selam arkadaşlar benim 2 charım var biri şifacı biri savaşçı. artık tek karakter üzerine yoğunlaşıp ilerlemek istiyorum oyunda.şifacımda ejder,ruh gibi işe yarar iksirlerin üretimleri ve 1300 şifası var.savaşçıda ecel,ayı ve 32k ya kadar canımı çıkaracak itemler var. Şifacımamı yoğunlaşmalıyım yoksa savaşçıyamı?
-
HezarfenCelebi
- Demirci Çırağı

Re: Tek Karakter
Şifacıya yoğunlaşmanı öneririm.Daha eğlenceli ve daha rahat.Bölgelerde zorlanmazsın.Sadece biraz masraflı.vengeance yazdı:Selam arkadaşlar benim 2 charım var biri şifacı biri savaşçı. artık tek karakter üzerine yoğunlaşıp ilerlemek istiyorum oyunda.şifacımda ejder,ruh gibi işe yarar iksirlerin üretimleri ve 1300 şifası var.savaşçıda ecel,ayı ve 32k ya kadar canımı çıkaracak itemler var. Şifacımamı yoğunlaşmalıyım yoksa savaşçıyamı?
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
hangisinde zevk alıyosan kardeş böyle bi soruyu bize sorman saçma oyunu zevk almak için oynarsın
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Tavsiyem şifacı üzerine yoğunlaşman olacaktır, neden diye soracak olursan;
- GB'ye girme aşamasında grup bulma sorunun olmaz.
- Genelde bölgelere tek şifa girdiğinden üzerini dizmesi kolaydır. (Şifacıya düşecek her item, tabii ki cinsiyeti de erkekse sana düşer.)
- Savaşçı gibi hasar verebilecek bir özelliği de mevcut sıkılmazsın. (Zehirlemek, asit atmak karşı taraf için büyük sorun, Ruh Döven ile yüksek vuruşları da unutmamak lazım.)
- Savaşlarda arkada olduğundan karizman kolay kolay düşmez hele de maraton gözlük ve ayakkabın mevcutsa.
- Diğer karakterlere oranla şifacı daha hızlı hareket eder.
Eksi yönüne gelecek olursak;
- Bol bol iksir üretmen ya da Akçe ile satın alman gerekir.
Not: Kişisel kanaatimdir, maddelerin nesnel olarak kesinliği yoktur. Ama her vakit şifacı candır.
- Genelde bölgelere tek şifa girdiğinden üzerini dizmesi kolaydır. (Şifacıya düşecek her item, tabii ki cinsiyeti de erkekse sana düşer.)
- Savaşçı gibi hasar verebilecek bir özelliği de mevcut sıkılmazsın. (Zehirlemek, asit atmak karşı taraf için büyük sorun, Ruh Döven ile yüksek vuruşları da unutmamak lazım.)
- Savaşlarda arkada olduğundan karizman kolay kolay düşmez hele de maraton gözlük ve ayakkabın mevcutsa.
Not: Kişisel kanaatimdir, maddelerin nesnel olarak kesinliği yoktur. Ama her vakit şifacı candır.
sanırım şifacıya yoğunlaşacağım.mevlana asa üretcek durumum yok ashab üreterek gireceğim sanırım kaç m olur toplamda ?NODIE yazdı:Tavsiyem şifacı üzerine yoğunlaşman olacaktır, neden diye soracak olursan;
Ashap üreteceğine biraz daha sabret mevlana asa üret.Ashap sadece görüntü benden tavsiye...
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
onu bende biliyorumda ashab daha uygun sanırım bide gruplara alcaklarını bilsem cevriyesini yükseltirim mor asanınHaNdSoMe yazdı:Ashap üreteceğine biraz daha sabret mevlana asa üret.Ashap sadece görüntü benden tavsiye...
bazı man kafalar sadece büyü şifaya bakıyor böyle adamlar bollukta malesef
- HUZUR
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Çok Yorgunum
aynı anda 2 karakter açılmıyor
yani hangisini önce açtıysan ona yoğunlaş bilinç altında yatan odur zaten muhtemelen :|
yani hangisini önce açtıysan ona yoğunlaş bilinç altında yatan odur zaten muhtemelen :|
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.
şifacı candır hocam 
Ben senin yerinde olsam bir haftamı madene ayırır adada madene yatardım inan bana bir hafta da bile Mevlana Asa'nın %80'lik kısmını tamamlayabilirsin.