Tek Karakter

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Tek Karakter

Mesaj gönderen vengeance »

Selam arkadaşlar benim 2 charım var biri şifacı biri savaşçı. artık tek karakter üzerine yoğunlaşıp ilerlemek istiyorum oyunda.şifacımda ejder,ruh gibi işe yarar iksirlerin üretimleri ve 1300 şifası var.savaşçıda ecel,ayı ve 32k ya kadar canımı çıkaracak itemler var. Şifacımamı yoğunlaşmalıyım yoksa savaşçıyamı?
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Tek Karakter

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

vengeance yazdı:Selam arkadaşlar benim 2 charım var biri şifacı biri savaşçı. artık tek karakter üzerine yoğunlaşıp ilerlemek istiyorum oyunda.şifacımda ejder,ruh gibi işe yarar iksirlerin üretimleri ve 1300 şifası var.savaşçıda ecel,ayı ve 32k ya kadar canımı çıkaracak itemler var. Şifacımamı yoğunlaşmalıyım yoksa savaşçıyamı?
Şifacıya yoğunlaşmanı öneririm.Daha eğlenceli ve daha rahat.Bölgelerde zorlanmazsın.Sadece biraz masraflı.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

hangisinde zevk alıyosan kardeş böyle bi soruyu bize sorman saçma oyunu zevk almak için oynarsın
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
NODIE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen NODIE »

Tavsiyem şifacı üzerine yoğunlaşman olacaktır, neden diye soracak olursan;

- GB'ye girme aşamasında grup bulma sorunun olmaz.
- Genelde bölgelere tek şifa girdiğinden üzerini dizmesi kolaydır. (Şifacıya düşecek her item, tabii ki cinsiyeti de erkekse sana düşer.)
- Savaşçı gibi hasar verebilecek bir özelliği de mevcut sıkılmazsın. (Zehirlemek, asit atmak karşı taraf için büyük sorun, Ruh Döven ile yüksek vuruşları da unutmamak lazım.)
- Savaşlarda arkada olduğundan karizman kolay kolay düşmez hele de maraton gözlük ve ayakkabın mevcutsa.
- Diğer karakterlere oranla şifacı daha hızlı hareket eder.

Eksi yönüne gelecek olursak;

- Bol bol iksir üretmen ya da Akçe ile satın alman gerekir.

Not: Kişisel kanaatimdir, maddelerin nesnel olarak kesinliği yoktur. Ama her vakit şifacı candır.
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

NODIE yazdı:Tavsiyem şifacı üzerine yoğunlaşman olacaktır, neden diye soracak olursan;

- GB'ye girme aşamasında grup bulma sorunun olmaz.
- Genelde bölgelere tek şifa girdiğinden üzerini dizmesi kolaydır. (Şifacıya düşecek her item, tabii ki cinsiyeti de erkekse sana düşer.)
- Savaşçı gibi hasar verebilecek bir özelliği de mevcut sıkılmazsın. (Zehirlemek, asit atmak karşı taraf için büyük sorun, Ruh Döven ile yüksek vuruşları da unutmamak lazım.)
- Savaşlarda arkada olduğundan karizman kolay kolay düşmez hele de maraton gözlük ve ayakkabın mevcutsa.
- Diğer karakterlere oranla şifacı daha hızlı hareket eder.

Eksi yönüne gelecek olursak;

- Bol bol iksir üretmen ya da Akçe ile satın alman gerekir.

Not: Kişisel kanaatimdir, maddelerin nesnel olarak kesinliği yoktur. Ama her vakit şifacı candır.
sanırım şifacıya yoğunlaşacağım.mevlana asa üretcek durumum yok ashab üreterek gireceğim sanırım kaç m olur toplamda ?
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Ashap üreteceğine biraz daha sabret mevlana asa üret.Ashap sadece görüntü benden tavsiye...
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

HaNdSoMe yazdı:Ashap üreteceğine biraz daha sabret mevlana asa üret.Ashap sadece görüntü benden tavsiye...
onu bende biliyorumda ashab daha uygun sanırım bide gruplara alcaklarını bilsem cevriyesini yükseltirim mor asanın :D
bazı man kafalar sadece büyü şifaya bakıyor böyle adamlar bollukta malesef :D
Kullanıcı avatarı
HUZUR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Lonca: Çok Yorgunum

Mesaj gönderen HUZUR »

aynı anda 2 karakter açılmıyor

yani hangisini önce açtıysan ona yoğunlaş bilinç altında yatan odur zaten muhtemelen :|
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.
Kullanıcı avatarı
Hacivat
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Hacivat »

şifacı candır hocam ;)
Kullanıcı avatarı
NODIE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen NODIE »

Ben senin yerinde olsam bir haftamı madene ayırır adada madene yatardım inan bana bir hafta da bile Mevlana Asa'nın %80'lik kısmını tamamlayabilirsin. :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön