Bugün facebookta İkv'ye baktığımda beğeni oranı 44.000 bindi.Normalde ben 1 hafta baktığımda 28.000 bin civarı idi.Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.Nasıl oldu bu kadar artış şaşırdım
Beğeni Oranı
Beğeni Oranı
Merhaba,
Bugün facebookta İkv'ye baktığımda beğeni oranı 44.000 bindi.Normalde ben 1 hafta baktığımda 28.000 bin civarı idi.Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.Nasıl oldu bu kadar artış şaşırdım
-
HezarfenCelebi
- Demirci Çırağı

Re: Beğeni Oranı
Sanırım fuar İkv'ne yaramışberkan587 yazdı:Merhaba,
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

Oha harbiden 25.000 Küsür bişeydi
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
-
Voyant
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bu sene GameX fuarı çok sayıda ziyaretçi ağırladı. İKV standının büyük ve rahat görünecek alanda olması demek ki dikkatleri çekebilmiş.
Mini buluşmalar ile daha da artacağını düşünüyoruz.
Onur GÜRSOY
Daha nice 1.144 binlere...Voyant yazdı:Bu sene GameX fuarı çok sayıda ziyaretçi ağırladı. İKV standının büyük ve rahat görünecek alanda olması demek ki dikkatleri çekebilmiş.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Şuan 47.000 bin beğeniye ulaşmış.2 günde 3.000 beğeni gerçekten çok iyi,oyunun giderek genişlemesi insanı mutlu ediyor.
Dört günlük fuar maratonu oyunumuzun reklamı için çok güzel oldu. Maksat, bu reklamı yılın belirli bir zamanında değil her zaman yapmak. İnşallah ilerleyen zamanlarda "reklam" açısından güzel projelere imza atılır.
Beğeni sayısının şu anki durumu: 47.308
Beğeni sayısının şu anki durumu: 47.308
2009-2013
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
berkan587 yazdı:Merhaba,
Fuar gerçekten İKV ye yaradı.Aldığımız havadislere göre yakın bir zamanda da "tanıtım ve reklam" konusunda çalışmalar hızlanacak.
İyi Forumlar...
CHIVALROUS