S.A CEMAAT-İ MÜSLİMİN
Herkese kolay gelsın bol bol ıtem dusurursunuz ınsallah neyse kımler kalmıs oyunda kımler bırakmıs tanıdıklardan (eskılerden)kımler kaldı acaba oyunda?Allaha emanet olun kuklacı ahalisi.
Kanunname,Kanunxajax,Kanunnamee
S.A CEMAAT-İ MÜSLİMİN
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: S.A CEMAAT-İ MÜSLİMİN
aleyküm selam mümin kardeş
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı
Aleyküm Selam kardeş içimi iman sevgisiyle doldurdun imana geldim mübarek.
ALLAHU AKBARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
Bu Forumda Gereksiz birisi olduğun için sevinmelisin.VforVendetta1 yazdı:Aleyküm Selam kardeş içimi iman sevgisiyle doldurdun imana geldim mübarek.
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
imzaya gel tripkolik ya adam ağır liseliosman5050 yazdı:Bu Forumda Gereksiz birisi olduğun için sevinmelisin.VforVendetta1 yazdı:Aleyküm Selam kardeş içimi iman sevgisiyle doldurdun imana geldim mübarek.
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Bre,Senin gibi kendimi yaşça büyük göstermeye çalışıp kendimi fazlada rezil etmiyorumharkonen yazdı:imzaya gel tripkolik ya adam ağır liseliosman5050 yazdı:Bu Forumda Gereksiz birisi olduğun için sevinmelisin.VforVendetta1 yazdı:Aleyküm Selam kardeş içimi iman sevgisiyle doldurdun imana geldim mübarek.
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
Virgülden sonra büyük harfle başlanmaz türkçeyi güzel kullanacam diyorsan bari düzgün kullan mk.osman5050 yazdı:Bre,Senin gibi kendimi yaşça büyük göstermeye çalışıp kendimi fazlada rezil etmiyorumharkonen yazdı:imzaya gel tripkolik ya adam ağır liseliosman5050 yazdı:Bu Forumda Gereksiz birisi olduğun için sevinmelisin.VforVendetta1 yazdı:Aleyküm Selam kardeş içimi iman sevgisiyle doldurdun imana geldim mübarek.
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Laflarımın bu kadar işine gelmediğini belli etmeharkonen yazdı:Virgülden sonra büyük harfle başlanmaz türkçeyi güzel kullanacam diyorsan bari düzgün kullan mk.osman5050 yazdı:Bre,Senin gibi kendimi yaşça büyük göstermeye çalışıp kendimi fazlada rezil etmiyorumharkonen yazdı:imzaya gel tripkolik ya adam ağır liseliosman5050 yazdı:Bu Forumda Gereksiz birisi olduğun için sevinmelisin.VforVendetta1 yazdı:Aleyküm Selam kardeş içimi iman sevgisiyle doldurdun imana geldim mübarek.
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: za xd
Lan eşref değişikben blackwell IReSTİBLE DE BENM ÇAR GEL ATALM 50M SİNE KAYBEDEN DE SUNUCUDAN GİDER EĞER BEN KAZANIRSAM PARA İSTEMİYORUM SUNUCUDAN GİT YETER OK MU DEĞİŞİK
Ben tek siz hepiniz
-
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ordaburdaötedeberide.
yaş kaç acaba beyler ?