Anka sunucusun asil oyuncuları uzun süredir askerde olduğum için oyuna iste istemez ara vermek durumunda kaldım ALLAH kısmet ederse en sonunda askerlik bitti sayılır atarsa 2
Veee Geri Sayım Başladı ( YARAR )
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Veee Geri Sayım Başladı ( YARAR )
Merhabalar
Anka sunucusun asil oyuncuları uzun süredir askerde olduğum için oyuna iste istemez ara vermek durumunda kaldım ALLAH kısmet ederse en sonunda askerlik bitti sayılır atarsa 2
sizleri saygı ile selamlarım en kısa sürede aranıza dönme ümidi ile.....

SİNCE 2007...
Re: Veee Geri Sayım Başladı ( YARAR )
Vay kardeşim benim sonunda bitiriyon :=) ne mutlu sanaki bu kutsal görevini sağ salim bitiriyon kısmetse . yüce ALLAH (c.c ) bütün türk ve müslüman ardaşlara nasip etsin bu mübarek görevi . seni en kısa zamanda aramızda görmeyi umuyoruz :=)
IıISINyORIıI IıIxSİNyORxIıI Gökxsinyor
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
Hayırlı teskereler Ömer abi..
- ismail1087
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: MAHŞER
Tanıdıkları görmek güzel.Ömer , Kerim ( Hayırsızlar ) Len Bank 2 hafta Ankaya geldim kimlleri gördüm burda :=).2 Hafta ANKADAYIM haberiniz olsun . ( OxZEHİR xO )

-
- Demirci Çırağı
Hoş geldin Ömer.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: S E A
Amin inş hayırlısı ile sağlıma kavusayım az kaldı hepinize slm ederim hayırlı bayramlar 

SİNCE 2007...
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
Hayırsız İsmailismail1087 yazdı:Tanıdıkları görmek güzel.Ömer , Kerim ( Hayırsızlar ) Len Bank 2 hafta Ankaya geldim kimlleri gördüm burda :=).2 Hafta ANKADAYIM haberiniz olsun . ( OxZEHİR xO )
Sende Anka'ya hoşgeldinde ben oyunda değilim eskisi gibi.Forumu takip konusunda bir değişiklik yok, yine burdayımda dediğim gibi oyun içerisinde eskisi kadar aktif değilim.
Sağlıcakla kal İsmail, Allah'a emanetsiniz..
bir süreliğine aranızda yokum ne kadar olur bilmem :=) pc min ekran kartı gitti :=)
bu arada ömer tavsiye ettiğin ekran kartı varmı :=) ucuz yollu :=)edirneli yazdı:bir süreliğine aranızda yokum ne kadar olur bilmem :=) pc min ekran kartı gitti :=)