Öncelikle büyü bozmanızı 15 puan yapın
Semiha hanım dışardayken kırmalar 6 7 sn de bir yani Kendinden kırma işareti sonra gelmektedir kendinizden gittiği an bozun görmeyi beklemeyin Bozduktan sonra fiizk buz fizik buz atın ve tanka tıklayıp bozun bu olayı can 50 olana kadar yapıcaksınız
Gaffarda ise Tanka çekmeden önce saymasını söyleyin Çekti bozucaksınız ilki büyük ihtimal kaçar bozarsınız burda ise Semiha kırmayı 9 ,10 sn de bir yapıyor Kendinizden gittiği an yine bozmanız kaçmaması için iyi olur Burda 90 yaptıktan sonra semihaya dalıcaksınız Bozduktan sonra 3 fizik atıp bozmaya dönün 40 da konslarsınız genel olarak buna alışılmışdır arkadaşlarınıza siz bozduktan sonra konslamalarını isterseniz seri indirmek için daha iyi olur semihaya 24 cana inene kadar bu olay devam edior 24 canda süre uzuyor yaklaşık olarak 19 saniye civarı Burda daha bir dikkatli olmanız gerekiyor Burdaki püf nokta ise sizden kırma gittikten sonra gaffarın tanka vurduğu vuruşları saymanızdır genellikle karşılaşdığım durum 3 vuruş ardından 1 saniye bekledikten sonra bozmaktır ama bu semihanın indirilişindeki zamanlamaya göre 2 vuruş 1 2 saniye bekleme gibide olabilir bunu orda hafızanızda tutup ona göre bozmanız gerekior Bundan sonra 89 canda gaffar kaos atar ilkini kutupla alırsınız ama dierlerini siz tankı tankda sizi bozucak kaoslarda Diyelimki kırma geldi bozdunuz ardından hemen kaos geldi baktınız süre yetişmeyecek kutuba basın depremlerdede çok zor durumlarda kalmadıkça siz açmamya dikkat edin az önceki durum olursa tankı öldürmemek için .Bundan sonra gaffar 20 olana kadar boz dal die devam edicektir 20 20 DE bir dalmacı gaffara 3 ünüz semihaya dalıcaksınız baktınız kırma geldi herkez gibi konslarsınız Baktınız gelmedi 1 eliniz bozmada 1 eliniz meteorit buzda dalarsınız burda 1 kere kaçsada fazla fark yapmaz ardından bozarsınız sonraki 1 veyahut 2 . sapmada zaten gaffar yere serilir Poşeti açın madalyanızı alın Başınız h.o
[uIIxHeAWeNxII & Ölümxkancı
Gaffarda Bozmacı Yapamayanlara Taktikler
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: Gaffarda Bozmacı Yapamayanlara Taktikler
iyi soylemişsin kardeş h.o fakat kırmayı beklemedn bozma yapınca kacabilir...
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
-
- Demirci Çırağı
Re: Gaffarda Bozmacı Yapamayanlara Taktikler
Paylaşım için teşekkürler.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.