Yorum Sizin... Her türlü Eleştiriye Açığım.
emeğine sağlık. o kadar uğraşmışsın. keşke birazda türkçe'yi doğru kullanmak adına bir şeylerle uğraşsan. türkçe'de char diye bir kelime yoktur.Trendd yazdı:Arz Muhafızı ve Charım![]()
Sanırım Haklısın.Türkçe'yi Daha Düzgün Kullanmak için Çabaladım Fakat küçük bi ayrıntıyı unutmusumArasdagli yazdı:emeğine sağlık. o kadar uğraşmışsın. keşke birazda türkçe'yi doğru kullanmak adına bir şeylerle uğraşsan. türkçe'de char diye bir kelime yoktur.Trendd yazdı:Arz Muhafızı ve Charım![]()
_____________________________________________________________________________________________________
Küçük Bir hata büyütecek kadar değil.Evet İsmet kesiminde video almıstım.Müzğin Adı: Hatırlamıyorumrecepivedikx yazdı:evet kardaş keşke güzel kullansan türkçeyi bide kardeş izlesene.com da bi video var senin ismet bey kesimi diye ya kardeş lütfen o kesim sirasinda çalan müzik ne ya süper bişey allah rizasi için o müziğin adi ne süper bişey lütfen söyleseneops:
Birincisi O Rütbeyi oyun 39 lvlken yapmıstım itemleri kullanmalık arkadasa vermıstımrecepivedikx yazdı:kardeş bide ismeti keserken çarin 900-950 vuruyodu ama gözlüğün var di ve rütben 2 yildiz pembe idi galiba o zaman itemlerini satmiştin yoksa itemlerini satip karizmami aldin![]()