Xkoçerox vs parasını vermeden kaçmıştır
Xkoçerox vs parasını vermeden kaçmıştır
Xkoçerox 1 m sine yapılan vs sonucu oyundan çıkmış girdiğinde eö kbankaya git kasa çarım orda demiştir gittiğimde yoktu kendisi pm attığımda ise yasakladı adamın 1 m vericek kadar parası yok demekki xDD 
Mėяǻή
βę๏ώųℓƒ ж βяιģђŦ
Söz ola kese savaşı,
Söz ola kestire başı,
Söz ola ağulu aşı,

βę๏ώųℓƒ ж βяιģђŦ
Söz ola kese savaşı,
Söz ola kestire başı,
Söz ola ağulu aşı,

Re: Xkoçerox vs parasını vermeden kaçmıştır
öyle diyosun ama bu kadar laf ettine göre 1m snn içinde fazla bir para oyunda bul beni veriyim 

- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
ilk ve son kez katılıyorum:)MORDuMan yazdı:öyle diyosun ama bu kadar laf ettine göre 1m snn içinde fazla bir para oyunda bul beni veriyim
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
eski konuları güncelletme bana son son diyosun bi göremedik o sonu xDfundafuni456 yazdı:ilk ve son kez katılıyorum:)MORDuMan yazdı:öyle diyosun ama bu kadar laf ettine göre 1m snn içinde fazla bir para oyunda bul beni veriyim

- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
snn son dediğinide çok gördük konuşma:)MORDuMan yazdı:eski konuları güncelletme bana son son diyosun bi göremedik o sonu xDfundafuni456 yazdı:ilk ve son kez katılıyorum:)MORDuMan yazdı:öyle diyosun ama bu kadar laf ettine göre 1m snn içinde fazla bir para oyunda bul beni veriyim
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Ahmed Hamdi TANPINAR
hiç son dediğimi hatırlamıyorumda en çok şu forumda atışdığımız zamanları özlicem ya xDfundafuni456 yazdı:snn son dediğinide çok gördük konuşma:)MORDuMan yazdı:eski konuları güncelletme bana son son diyosun bi göremedik o sonu xDfundafuni456 yazdı:ilk ve son kez katılıyorum:)MORDuMan yazdı:öyle diyosun ama bu kadar laf ettine göre 1m snn içinde fazla bir para oyunda bul beni veriyim

-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Meranda hırsız çook 
can şu özelliğini sevdim snn en çok her konuya illaki diycek anlamlı bişi bulabiliyosunVandervaart yazdı:Meranda hırsız çook

- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
merak etme bn teşkilat forumunda seni rahatsız etmeyi ihmal etmem:DMORDuMan yazdı:hiç son dediğimi hatırlamıyorumda en çok şu forumda atışdığımız zamanları özlicem ya xDfundafuni456 yazdı:snn son dediğinide çok gördük konuşma:)MORDuMan yazdı:eski konuları güncelletme bana son son diyosun bi göremedik o sonu xDfundafuni456 yazdı:ilk ve son kez katılıyorum:)MORDuMan yazdı:öyle diyosun ama bu kadar laf ettine göre 1m snn içinde fazla bir para oyunda bul beni veriyim
Ahmed Hamdi TANPINAR
Ahmed Hamdi TANPINAR
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
MORDuMan yazdı:can şu özelliğini sevdim snn en çok her konuya illaki diycek anlamlı bişi bulabiliyosunVandervaart yazdı:Meranda hırsız çook
Eee yani boşuna BETA dan beri İKV de deiliz