Öncelikle Herkese Selamlar ,
Merhaba Arkadaşlar Ben Kuklacı Sunucusundan PaŞaBaBa Sunucu Değişimi Düşünüyorum Anka Sunucusuna Geçmeyi Planlıyorum Sizlerin Bi Görüşlerinizi Almak İstedim ( Bu Arada Saçma Sapan Yorum Yapıcaksanız Kendinize Saklayın . )
UluBirÇınar
PaŞaBaBa
PaŞaBaBaII
IıBeRKTaŞReiSıI
Sunucu Değişimi
- KcuF
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Sunucu Değişimi
ÖFKELİ
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ
A Ra F
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ
A Ra F
Re: Sunucu Değişimi
ortalama günlükonline olma sürene göre yazıyorum
günlük max 2 saat >> anka
günlük max 5 saat >>> e.ö ve anka hariç tüm sunucular
günlük 7 saat ve üstü >>> e.ö
yani özetle günlük 7 saat oyunda duruyorsan ankada kalacağın süre en fazla 1 ay o da artırıcı alıp maden çekersin bitince daha çok oynayabileceğin sunucuya geçersin
günlük max 2 saat >> anka
günlük max 5 saat >>> e.ö ve anka hariç tüm sunucular
günlük 7 saat ve üstü >>> e.ö
yani özetle günlük 7 saat oyunda duruyorsan ankada kalacağın süre en fazla 1 ay o da artırıcı alıp maden çekersin bitince daha çok oynayabileceğin sunucuya geçersin
Yalnızlık paylaşılmaz ..
- KcuF
- Sahaf Yardımcısı
kardeşim ben ikv yi ne maden ne item için oynamıyorum benımkı dostluk amaclıdır zaten çarlarımı dizmişim yapıcak bişi olmadıgı için muhabbet benım maksatım
ÖFKELİ
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ
A Ra F
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ
A Ra F
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Çarını dizmiş birisi sıkılır ankada ben büyücümü aktarmıştım 3 ay kadar ankada kaldım toplasan maximum 10 kere girdim çünkü yapacak bir şey yok.KcuF yazdı:kardeşim ben ikv yi ne maden ne item için oynamıyorum benımkı dostluk amaclıdır zaten çarlarımı dizmişim yapıcak bişi olmadıgı için muhabbet benım maksatım
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- KcuF
- Sahaf Yardımcısı
Refresh yazdı:Çarını dizmiş birisi sıkılır ankada ben büyücümü aktarmıştım 3 ay kadar ankada kaldım toplasan maximum 10 kere girdim çünkü yapacak bir şey yok.KcuF yazdı:kardeşim ben ikv yi ne maden ne item için oynamıyorum benımkı dostluk amaclıdır zaten çarlarımı dizmişim yapıcak bişi olmadıgı için muhabbet benım maksatım
Valla USta Bide Şöyle Gözlem Yaptığında Diğer Sunucular da Çok Çoluk Çocuk Var Ankaya Baktığımda Yarısından Çoğu Olgun Kişiler
ÖFKELİ
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ
A Ra F
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ
A Ra F
akıl yaşta değil baştadır , yani 40 yaşındaki birinin şebeklik yapıp yapmayacağının veya 13 yaşında birinin edebiyle oyun oynayıp oynamayacağının hiç kimse garantisini veremez .KcuF yazdı:Refresh yazdı:Çarını dizmiş birisi sıkılır ankada ben büyücümü aktarmıştım 3 ay kadar ankada kaldım toplasan maximum 10 kere girdim çünkü yapacak bir şey yok.KcuF yazdı:kardeşim ben ikv yi ne maden ne item için oynamıyorum benımkı dostluk amaclıdır zaten çarlarımı dizmişim yapıcak bişi olmadıgı için muhabbet benım maksatım
Valla USta Bide Şöyle Gözlem Yaptığında Diğer Sunucular da Çok Çoluk Çocuk Var Ankaya Baktığımda Yarısından Çoğu Olgun Kişiler
Yalnızlık paylaşılmaz ..