- ÇEMBERLİTAŞ KUTU -

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
uSLaNMaM
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

- ÇEMBERLİTAŞ KUTU -

Mesaj gönderen uSLaNMaM »

Gm bey kolay gelsin. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum ben. Ümraniye alemdağ caddesi yukarı dudulluda hiç çemberlitaş kutu yok. Ihlamurkuyudada yok. Ümraniye yamanevler mahallesındede kalmamış, Mecidiyeköy şişli'de TTNET'dede kalmamıs nasıl kutu alacagımı şaşırdım. Kıyamet ceket üreticem tüm madenler tamam ama zırhçı 49 seviye değil 48 seviye makinada yapamıyorum kutu olmadığı için biriniz yardım edin yada nasıl nereden alacağımı söyleyin gelip alayım ?
AkabellO
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: - ÇEMBERLİTAŞ KUTU -

Mesaj gönderen AkabellO »

Merhaba,

belirttiğiniz yerlerde kutu kalmamış/tükenmiş ise ÜyelikAl üzerinden kredi kartı, havale, posta çeki gibi yöntemlerle güvenli bir şekilde, istediğiniz adrese kargo ile gönderilmek üzere (veya sadece kodları edinmek üzere) İKV Çemberlitaş Kutu satın alabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

ÜyelikAl üzerinden Kutu Almak için Resimli Anlatım konusunu ziyaret edebilirsiniz. Bilginize.

Ayrıca;
uSLaNMaM yazdı:Ümraniye alemdağ caddesi yukarı dudulluda hiç çemberlitaş kutu yok. Ihlamurkuyudada yok. Ümraniye yamanevler mahallesındede kalmamış, Mecidiyeköy şişli'de TTNET'dede kalmamıs

hassasiyetiniz için teşekkür eder, kutu tedariği için üst yetkililerime iletmek üzere notlarım arasına alıyorum.

İyi forumlar dileriz.
Resim
Online Davetiyeni Almayı Unutma!

ResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön