Yeni Umutlarla Yeniden.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SlimShady
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Yeni Umutlarla Yeniden.

Mesaj gönderen SlimShady »

Evet arkadaşlar ikv nin eski oyuncularından biriyim ve uzunca bi aradan sonra geri dönme kararı aldım ve sancak sunucusunu seçtim bunun için.Tabiki hiç bi zaman 29 ve 39 lvl deki hazzı alamayacağımı bilsemde yine geri geldim.İkv eskiden benim için dostluk arkadaşlıktı ve çok dost kazandım ve çok ta yanıldım , yaralandım.Ben hep kendim oldum hayatımda hiçbir platformda bu değişmedi bunun için işimden oldum yanlız kaldım ve daha neler neler ancak hiç bir zaman hiçbir kimse için eğilip bükülmedim sahte olup yanlışı göstermedim.Hayatından yalanı tamamen çıkarmış birisiyim en değer verdiğim şey bana karşı dürüst olunması.Bunların dışında tam bir futbol aşığıyım ve BEŞİKTAŞ taraftarıyım.Hip Hop a gönül vermiş birisiyim genellikle rap dinlerim ve türküleri türk halk müziği ve türk sanat müziğini çok severim.Türkçe rap sevmem genel olarak sevdiğim bir isim vardır Ais Ezhel hip hop u bilip doğru ve güzel yapan tek adamdır ülkemde bana göre.Keny arkana rap e yakıştırdığım tek kadındır.Scarface , nas , eminem , mos def , rakim , krs one , 2pac , biggie değer verdiğim rapper lardan bir kaçıdır.Hip hop üzerine sohbetten çok haz duyarım aynı zamanda futbol ve basketbol konuşmayıda severim.Futbolda beşiktaş ın yanı sıra real madrid ve basketbolda yine beşiktaş ın yanı sıra miami heat taraftarıyım.Sunucuda kimseyi tanımıyorum kimsede beni tanımaz önceden tılsım da oynardım fakat oraya geri dönmek istemedim.Zamanında oranın en iyi karakterlerinden birkaç ına sahiptim ama burada isim vermicem zaten bu kadar yıldan sonra unutulmuştur arkamızdan çevrilen işleride düşünürsek.Henüz yeni bir karakter açtım /Mosdef adında klan veya lonca fikri kafamda yok zaten lonca sistemini daha tanımıyorum hiç bir bilgim yok.Umarım oyunda iyi insanlarla iyi ilişkiler kurarım.Çıkar ilişkilerinden nefret ederim egoist tavırlardan hoşlanmam.Anne ve babamın öngördüğü şekilde ismim Nazım , burada güzel günlerin geçmesi umuduyla artık aranızdayım.
/ Mosdef

GETO BOYS
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Yeni Umutlarla Yeniden.

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

Aramıza hoş geldin Nazım :)
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
SlimShady
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Hoşbulduk umarım burada daim olurum ve başka yerlere göçmek zorunda kalmam :)
/ Mosdef

GETO BOYS
Kullanıcı avatarı
frkn38
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen frkn38 »

Sevgili Nazim aramiza hosgeldin yardima ihtiyacin olursa oyundayken bir mesaj atman yeterli isimbyoksa her zaman herkese yarim ederim.
Iyi oyunlar, forumlar.
Esinti (49) [Ejder Asa(^)]
Yobaz (49)
Kullanıcı avatarı
SlimShady
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

frkn38 yazdı:Sevgili Nazim aramiza hosgeldin yardima ihtiyacin olursa oyundayken bir mesaj atman yeterli isimbyoksa her zaman herkese yarim ederim.
Iyi oyunlar, forumlar.
Hoşbulduk iyi niyetin için çok sağol ama bu ay şöyle arada girip server ı tanımaya çalışıcam 1 aya kadar çemberlitaş kutu alıp başlıcam umarım bu sancakta olur eğer olmazsa burada teşkilat a geçmeyide düşünebilirim.
/ Mosdef

GETO BOYS
Kullanıcı avatarı
Sucqhr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Lonca: Awesomes

Mesaj gönderen Sucqhr »

Hoşgeldın Kardeşim... :ugeek:
*Sucqhr

*WhiStLe Lonca= Awesomes

*wembLey
Kullanıcı avatarı
SlimShady
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

hoşbulduk sağolun
Bugün format attırdım ikv yi bu gece yüklicem inşallah kasmaya başlıcam yarın akşamdan itibaren 2 hafta içerisindede bulunduğum ilçedeki bayi e çemberlitaş kutu gelicek siparişini verdim.
Yeni gelen özelliklere çabuk alışacağımı düşünüyorum hatta hiç girmediğim grup bölgeleri için taktikler bile var kafamda hani nasıl kesilir edilirden çok nasıl gidilir ne tip oyuncular seçilir onları neredeyse bitirdim kafamda.
Oyunda sorularıma cevap bulabildiğim arkadaşlar oldu çok sağolun inşallah herkesle iyi anlaşırım küslük dargınlık olmadan bir oyun oynarız.
/ Mosdef

GETO BOYS
Kullanıcı avatarı
JoeyWasHere
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen JoeyWasHere »

yaş kaç??
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
Kullanıcı avatarı
SlimShady
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

JoeyWasHere yazdı:yaş kaç??
soruları daha çok oyunda sorarsanız sevinirim akşamları oyunda oluyorum genellikle
/ Mosdef

GETO BOYS
Kullanıcı avatarı
frkn38
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen frkn38 »

SlimShady yazdı:
JoeyWasHere yazdı:yaş kaç??
soruları daha çok oyunda sorarsanız sevinirim akşamları oyunda oluyorum genellikle
Buarad ben Esinti :D
Esinti (49) [Ejder Asa(^)]
Yobaz (49)

“Genel Sohbet” sayfasına dön