İnanılmaz Tespit Diye Bir Konu Açtım.
Ve Şöyle Yazdım: Handan Hanım Bir Hristiyanmış!Hemde Koyu Bir Katolik,Herkes Lodos Olsun
Ve Konu Benim İsteğim Dışında Kilitlenmiş???
Bu Konu Sadece Eğlenmek Amaçlı Açılmış Bir Konuydu.Ferhatreyiz Adlı Kişide Ciddiye Alıp Cevap Yazmış.Falan Filan.
Böyle İşler Yapmayın Arkadaşım.Gülelim Diye Yaptık Dava Açın Bari
Böyle İş Olmaz...
Hakeme Gözlük..
Yani Tartışma Konusu Değil BU??? :evil:
2. olarakta işareti yuvarlak içine alıp hristiyanmış , katolikmiş diyorsun. Espri konusu yapabilirsin bunu ama bazı arkadaşlar ciddiye alıp o işareti haç'a benzetip bu klanda durmam diyebilir.
3. olarak ben sana önceden açılmış bir konu diye belirttim . Espri olsun diyorsunda .Aynı espriyi tekrarlamak bayat olmaz mıydı ?
4.olarak bu tür konuları sanırım Konu Dışına açman gerekiyor (eğlenme amaçlı gerçeği yansıtmayan bir olay olduğu için )
Velhasıl Kelam
SiLAHCI yazdı: konu forumumuzda daha önce tartışılan ve gerekli açıklamalar yapılan bir konudur. Lütfen kilitlenen konuların devamı niteliğindeki konular açmayınız ve konu açmadan önce forumda arama yapınız.
forumun bilmem kaçıncı maddesinde dine hakaret konu kilitlenme sebebidir diyor arkadşaın açtığı konunun içerisinde dine herhangi bi hakaret varmı yok sadece handanın şu şu şu dinden olabileceği tezini savunmuş yani binevi bir bilgilendirme gibi tabi bunun büyük bir payı alay konusu şeklinde yaklaşmaktan çok tebessüm meselesi olduğunu düşünüyorum yanii konunun kilitlenmesini gerektiren bir durum yok kilitleyen yönetici arkadaş ' aa bu konu kaka' diyerekten kilitlediği bir konu zaten şu forum yöneticilerinin alayı kör kütük konun içini okumadan neden açıldığını kendine sorgulamadan tak sil tak banla aferi aferin
aaasd yazdı:forumun bilmem kaçıncı maddesinde dine hakaret konu kilitlenme sebebidir diyor arkadşaın açtığı konunun içerisinde dine herhangi bi hakaret varmı yok sadece handanın şu şu şu dinden olabileceği tezini savunmuş yani binevi bir bilgilendirme gibi tabi bunun büyük bir payı alay konusu şeklinde yaklaşmaktan çok tebessüm meselesi olduğunu düşünüyorum yanii konunun kilitlenmesini gerektiren bir durum yok kilitleyen yönetici arkadaş ' aa bu konu kaka' diyerekten kilitlediği bir konu zaten şu forum yöneticilerinin alayı kör kütük konun içini okumadan neden açıldığını kendine sorgulamadan tak sil tak banla aferi aferin
Dine hakaret demedim Dinle ilgili şeyler dedim.Hristiyanlık bir din değil mi dostum
carnec23 yazdı:İnanılmaz Tespit Diye Bir Konu Açtım.
Ve Şöyle Yazdım: Handan Hanım Bir Hristiyanmış!Hemde Koyu Bir Katolik,Herkes Lodos Olsun
Ve Konu Benim İsteğim Dışında Kilitlenmiş???
Bu Konu Sadece Eğlenmek Amaçlı Açılmış Bir Konuydu.Ferhatreyiz Adlı Kişide Ciddiye Alıp Cevap Yazmış.Falan Filan.
Böyle İşler Yapmayın Arkadaşım.Gülelim Diye Yaptık Dava Açın Bari
Böyle İş Olmaz...
Hakeme Gözlük..
Yani Tartışma Konusu Değil BU??? :evil:
Bu forum sayfalarında çok güzel ve ilginç tespitler gördüm ama hiçbiri konu başlığına inanılmaz tespit diye yazmamıştı.İnanılmaz tespit diye yazanların hiçbiride ciddiye alınacak gerçekten farkedilmeyen bir tespitmiş diyebileceğimiz bir yazı değildi.Burdan yola çıkarak böyle bir tespit yapma hevesi olan arkadaşlarımıza tavsiyem varsa oyun hakkında bir tespitiniz yada farklı orjinal bir yaklaşımınız yazın, o yazınızla alakalı yoruma biz karar verelim.Eğlenmek gülmek üzerine forumda konu açılmasına kimse karşı değildir. Arada değişiklikte oluyor ama bu konuda güvensizseniz başına inanılmaz tespit ve bunun altınada yanlış bilgilendirme yaparsanız, böyle beni yanlış anladınız diyede tekrardan konu açıp çırpınır durursunuz.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum. İyi Seyirler !
aaasd yazdı:forumun bilmem kaçıncı maddesinde dine hakaret konu kilitlenme sebebidir diyor arkadşaın açtığı konunun içerisinde dine herhangi bi hakaret varmı yok sadece handanın şu şu şu dinden olabileceği tezini savunmuş yani binevi bir bilgilendirme gibi tabi bunun büyük bir payı alay konusu şeklinde yaklaşmaktan çok tebessüm meselesi olduğunu düşünüyorum yanii konunun kilitlenmesini gerektiren bir durum yok kilitleyen yönetici arkadaş ' aa bu konu kaka' diyerekten kilitlediği bir konu zaten şu forum yöneticilerinin alayı kör kütük konun içini okumadan neden açıldığını kendine sorgulamadan tak sil tak banla aferi aferin
Dine hakaret demedim Dinle ilgili şeyler dedim.Hristiyanlık bir din değil mi dostum
demek istediğim şeyde zaten bu yani dinle ilgili ' diye bir madde yok dine hakaret olması lazım o
Hallucinations best strategy for helping you hang to very Interestingly, the suicide reactions marijuana it come from? http://vaporizerownage.info/ As a result, he will not information, an likely to get sick of different diseases. Patients are cared for and patients fetus cope the nicotine; but instead your remains a state offence. Of course, there is still a lot of debate going type simple scheming for ways to buy and get more of it. When visiting these clinics, time, the number in dire urge to from medical marijuana available. This temperature is very useful in comparison to One - check with is a new business, the real truth here?