OYUN ARTIK SIKICI OLDU HERŞEY TİCARETE DÖNDÜ
- darbexiboli
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
OYUN ARTIK SIKICI OLDU HERŞEY TİCARETE DÖNDÜ
SA ARKADAŞLAR 5 YILDIR OYNADIĞIM BU OYUN ARTIK BENİM İÇİN SIKICI OLAMAYA BAŞLADI HERŞEY PARA HERŞEY ÇIKAR OLMUŞ BU YÜZDEN ADAM AKILLI ÜZERİMİZE İTEM YAPAMADIK İTEM OLMADIĞINDAN YENİ BÖLGELERE BİLE ALMIYOLAR BÖLGEYE GİREMEDİKÇEDE NE REÇETE ÜRETİYORUZ NE İTEM DÜŞÜRE BİLİYORUZ O YÜZDEN FUARA KADAR PEK GİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM FUARDA KARAR VERECEM ARTIK A.E.O LUN SAYGILAR
-
- Demirci Çırağı
Re: OYUN ARTIK SIKICI OLDU HERŞEY TİCARETE DÖNDÜ
Biraz emek harcarsan sende üzerini dizebilirsin.Bu kadar karamsar olmayı bırakmanı öneririm.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Altınordu
HezarfenCelebi yazdı:Biraz emek harcarsan sende üzerini dizebilirsin.Bu kadar karamsar olmayı bırakmanı öneririm.
Emek dediğin beyazköşkte: kendine yakın arkadaşlar bulup üstünü dizdirip onlara sövmekse
Beyazköşkte üst dizmek gerçekten çok kolay ama bakınca oyunda adam yokki hepsi çocuk hemen söverler herşeye atar yaparlar kendilerini üstün görürler
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
-
- Demirci Çırağı
Ben arkadaşa emek dedim ihanet demedim.Bende senin zekanı sevmek isterdim fakat zeka göremiyorum 
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
HezarfenCelebi yazdı:Ben arkadaşa emek dedim ihanet demedim.Bende senin zekanı sevmek isterdim fakat zeka göremiyorum

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Altınordu
fazla zeka sende bol heralde tartsan 3 gramlık beyin yok
istediğin kadar emekten bahset ergenuz ama köşkte oyuncuların çoğu senden üstünü dizebilirsin emek harcasanda harcamasanda ama dost kalamazsın karşındakine saygın olmazsa.
ben köşkte kaç kişi ile sabah akşam bölge atardım ki üstlerini dizip 2 3 çar daha açıp bunuda dizek diyene kadar bunlar sadece insanları kullananlar bu yüzden darbexiboli kararına saygı duymak ve en iyisini yaptığını bildirmek isterim iyi forumlar..
istediğin kadar emekten bahset ergenuz ama köşkte oyuncuların çoğu senden üstünü dizebilirsin emek harcasanda harcamasanda ama dost kalamazsın karşındakine saygın olmazsa.
ben köşkte kaç kişi ile sabah akşam bölge atardım ki üstlerini dizip 2 3 çar daha açıp bunuda dizek diyene kadar bunlar sadece insanları kullananlar bu yüzden darbexiboli kararına saygı duymak ve en iyisini yaptığını bildirmek isterim iyi forumlar..
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
Hala arz ve lodos gelicek bekleyin daha :ugeek:
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Mektebi suffa
bende katılıyorum oyun tamamen bir kac grubun kendi arkadasını kendı tanıdıgını bolgelere sokması adamlar tanımıyorum dıye kımse kımseyı ne bolgeye sokuyo nede en ufak bı gorevıne yardım edıyolar.
Başar. İyi haber!

-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Mektebi suffa
bıraz emek dıyorsun ama adamlar senı tanımadıgı ıcın bolgeye goturmuyor alıyo tanıdıklarını goturuyo ondan sonra klana yazıyo varmı parasına vs atan buyu savascı veya sıfacı dıyo utanmadan varmı boyle sacma sapan ıs soylermısın