Arz klanına dadanmış herifin teki oyunu katlediyor sürekli klana gir çık yapıyor bu olay 1 kere değil 2 kere değil bir çok kez oldu artık bi el atılsın zahmet edipte gm ler birşeyler yapsınlar.
Hakaret içerikli iletiniz düzenlenmiştir hesabınız uyarı amaçlı ''1'' gün süre ile uzaklaştırılmıştır.[Respirasyon]
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
turkishqe yazdı:Arz klanına dadanmış herifin teki oyunu katlediyor sürekli klana gir çık yapıyor bu olay 1 kere değil 2 kere değil bir çok kez oldu artık bi el atılsın zahmet edipte gm ler birşeyler yapsınlar.
Hakaret içerikli iletiniz düzenlenmiştir hesabınız uyarı amaçlı ''1'' gün süre ile uzaklaştırılmıştır.[Respirasyon]
Hüso bıraktığım gibi yine fakirsin şampiyon felanda oldun sen ne ettin bu paraları
Beni evhamlı sanıyorlardı HAYIR! Ben sadece gafil değildim,o kadar Sultan Abdülhamid Han OttomanARMY
turkishqe yazdı:Arz klanına dadanmış herifin teki oyunu katlediyor sürekli klana gir çık yapıyor bu olay 1 kere değil 2 kere değil bir çok kez oldu artık bi el atılsın zahmet edipte gm ler birşeyler yapsınlar.
Hüso bıraktığım gibi yine fakirsin şampiyon felanda oldun sen ne ettin bu paraları
arkadaşlar aslında bu tür olayları kullanıcının eline burakılmaması gerekiyor gördüğünüz gibi kötü amaçlı kişiler hemen klana dadanıp kirletme yapıyorlar , Sistemi belli aralıklarla, 3 kereden başka klan değişikliği yapılmaması için yasak konulabilir.Artık kaç kere uygunsa değişiklik için onu düşünüp konuyu çözebilirler. konu bu şekilde çözülür...Gm in , yöneticinin işi gücü yok bu veledlerin yazısınımı takip edecek...