1080p izlenilesi.Eğer aşırı karanlık-koyu görüyorsanız,monitörün kontrast ayarlarını yapın.
http://www.youtube.com/watch?v=ZRORgLpJL8Y
[youtube]http://youtu.be/ZRORgLpJL8Y[/youtube]
Fan Art 12 - İKV Sinematik. [1080p]
Fan Art 12 - İKV Sinematik. [1080p]
En son SiLAHCI tarafından 28 Eyl 2012 22:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Video linki düzeltildi
Sebep: Video linki düzeltildi
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: Fan Art 12 - İKV Sinematik. [1080p]
HD Konuşmuş bu güzel görüntülere birde kurgu ekleseydın çokda güzel olurdu başarılar dilerim yarışmada.
- Tertip
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Yumruk
Neticede emek harcanmış
2 ve 1:27 film gibi olmuş eline sağlık..

- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Seyr-i Beka
Tanıtım filmi gibi olmuş, bir kurgusu olsa gerçekten favorim olurdu eline sağlık 
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Teşekkürler hepinize.Dediğiniz gibi tanıtım filmi kıvamında yaptım.Grup Bölgelerini arkadaşım olmadığından dolayı çekemedim,girecek adam lazım.E onu buldun,video çekerken karışmayacak adamı nerden bulacaksın ^.^ Kurgusal olarak yapacağım başka 2 video vardı.Biri "Özel Yetenek Kutusu Tanıtım Filmi" , diğeri ise oyuna yeni eklenen -benim yapacağım efektlerle,yoksa böyle bir şey yok" yeteneklerle çekilmiş film tarzında videoydu.Fakat dediklerimi yapmam için 14 gblık bi dosya indirmem gerekliydi.İnmesi 3 gün sürdüğü için hevesim kaçtı,soğudum.Ama yapımlarına başladım,sonuçta önümüzde bir Fan Art daha var.Yapmak isteyip yapmadıklarımla belki 1 sene içinde oyuna eklenecek olan yeni eşyalara sahip olacağım ^.^
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Phenomena
Video gayet iyi tanıtım bazında fakat son bir kaç senenin fan art yarışmalarına bakarsak hikaye bazında daha çok tutuluyor. Bir arkadaşa yorumda bulunmuştum.
Bu linkten bakabilirsin. : viewtopic.php?f=46&t=101768&p=878511#p878511
Müzik
/color] +7
Hikaye
/color] +3
Görüntü
/color] +9
Efekt : +5
Kullandığın program ve mantığın iyiydi.
Davut Öz [İKVvideo]
Bu linkten bakabilirsin. : viewtopic.php?f=46&t=101768&p=878511#p878511
Müzik
Hikaye
Görüntü
Efekt : +5
Kullandığın program ve mantığın iyiydi.
Davut Öz [İKVvideo]
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Seyr-i Beka
Seneye fanartta sana başarılar diliyorum, dediğin şartlarda bu sene değilde seneye 1. liği sana layık görüyorum kardeşim. Alınmadan güzelce kendini ifade etmen çokhoş bir davranış başarılarının devamını dilerim.adortv yazdı:Teşekkürler hepinize.Dediğiniz gibi tanıtım filmi kıvamında yaptım.Grup Bölgelerini arkadaşım olmadığından dolayı çekemedim,girecek adam lazım.E onu buldun,video çekerken karışmayacak adamı nerden bulacaksın ^.^ Kurgusal olarak yapacağım başka 2 video vardı.Biri "Özel Yetenek Kutusu Tanıtım Filmi" , diğeri ise oyuna yeni eklenen -benim yapacağım efektlerle,yoksa böyle bir şey yok" yeteneklerle çekilmiş film tarzında videoydu.Fakat dediklerimi yapmam için 14 gblık bi dosya indirmem gerekliydi.İnmesi 3 gün sürdüğü için hevesim kaçtı,soğudum.Ama yapımlarına başladım,sonuçta önümüzde bir Fan Art daha var.Yapmak isteyip yapmadıklarımla belki 1 sene içinde oyuna eklenecek olan yeni eşyalara sahip olacağım ^.^
VBMaSTeR - BuRRaQ
Açıkcası ben hikayeli videoları sevmiyorum.Ağız kıpırtdatma,daha çok el-ayak animasyonu (oyunu editleme şansımız olsa oyun için animasyon yapmasını da biliyorum,kendim de yapardım) olsa aslında ben de hikayeli,altyazısız yani ses dublajlı video düşünüyordum.Fakat animasyon azlığından,konu kıtlığından (her sene fan artta genellikle 3-5 tane selami kelaynak videosu çıkıyor örnek olarak) yapmak istemedim.
Üstteki mesajlarda daha farklı,yeni yetenekli videolar yapacağımı söylemiştim.Başka konuda paylaşıyorum onları.Bi kereye mahsus olmak üzere videoyu buraya atıyorum.
Konu linki.
viewtopic.php?f=59&t=101895
Video
[youtube]http://youtu.be/50EHR1EGdOY[/youtube]
Konu linki.
viewtopic.php?f=59&t=101895
Video
[youtube]http://youtu.be/50EHR1EGdOY[/youtube]