*** İKV PvP ***

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Poinex
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

*** İKV PvP ***

Mesaj gönderen Poinex »

arkadaşlar öncelikle sa
birçok oyun oynadım neredeyse hepsinin PvP si var. yani böyle bir konu açarak bir fikir sunuyorum ikv ninda bi pvp si olsa madenci deriz alışverişte 3 pençere var 1. si madenlerin 1. halleri 2 ci 2 . haller 3 te 3. haller . :twisted: diyelim silah yükseltmek belşeş olsa lonca kurmak beleş olsa tüm madenler işportoda 10 bine 100 bine bulunsa tüm reçeteler bir reçetecide bulunsa tüm iksirler beleş olsa ancak yaratıkları kesmek yine ayı olacak ve sürelerde aynı olacak ama o kadar güçlü olacağız ki kesimlerimin kolaylaşacak fareden 2 para geliyorsa o 100 bin 200 bin olacak böyle kolay güzel zevkli bir oyun kurulmasını yapabilecek arkadaşlarımızın ikv sobee studios ile bağülantıya geçip bunu bir danışmalarını istiyorum ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler en azından saygı gösterin bu benim düşüncem :ugeek: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hygieiax=İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^)Çıbanlı Akrep ( Asa )

Poinex=Farabi Modeli Shen Usulü(^) Gümüş Diş / / Yücelen Ekolu(^)Pelevle Emsali Topaz Battal Yatağanı

Kirkex

viewtopic.php?f=15&t=101280&p=875137#p875053
üstteki konuda yardımcı oluranız sevinirim
Kullanıcı avatarı
NightKiss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer

Re: *** İKV PvP ***

Mesaj gönderen NightKiss »

Oyun zaten PvP durumunda güzel kardeşim 1 gün içerisinde bir hesaptaki karakter 49 seviye oluyorsa bu oyunun pvp'sini beklemen hata :) :twisted:
Kullanıcı avatarı
citroenn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gods Ofthe Game

Mesaj gönderen citroenn »

Adam aşmış kendini :D
Resim

Resim
TEŞKİLAT SUNUCUSU BÜYÜCÜ VS'Sİ https://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

güzel fikir la bana uyar herkes her sınıfı denemiş olur bölgelerde direk gaffarın yanından falan sarar lan aslında
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
byprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen byprens »

Poinex yazdı:arkadaşlar öncelikle sa
birçok oyun oynadım neredeyse hepsinin PvP si var. yani böyle bir konu açarak bir fikir sunuyorum ikv ninda bi pvp si olsa madenci deriz alışverişte 3 pençere var 1. si madenlerin 1. halleri 2 ci 2 . haller 3 te 3. haller . :twisted: diyelim silah yükseltmek belşeş olsa lonca kurmak beleş olsa tüm madenler işportoda 10 bine 100 bine bulunsa tüm reçeteler bir reçetecide bulunsa tüm iksirler beleş olsa ancak yaratıkları kesmek yine ayı olacak ve sürelerde aynı olacak ama o kadar güçlü olacağız ki kesimlerimin kolaylaşacak fareden 2 para geliyorsa o 100 bin 200 bin olacak böyle kolay güzel zevkli bir oyun kurulmasını yapabilecek arkadaşlarımızın ikv sobee studios ile bağülantıya geçip bunu bir danışmalarını istiyorum ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler en azından saygı gösterin bu benim düşüncem :ugeek: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sonra hafif bi serinlik gelir bi bakmışın bi tarafın açıkta kalmış örter ve uyumaya devam edersin
TuuKTuuK
ıIıSeCTuSıIı

MİRTV
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

xXESREFPASALIXx yazdı:wqojdhajcgshfsdqaqdgqaqdqwdqadhascgfqwd
burdan sonrasını okumadım
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
JogaBonito17
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen JogaBonito17 »

Poinex yazdı:arkadaşlar öncelikle sa
Fikir güzel. Zaten oyunu paso para yaptılar resmen p*kunu çıkardılar. Bikere de istenilen birsey yapsınlar ikv çok oyuncu kaybetti belki gerikazanır. Biz mecburmuyuz grafi kötü bol paralı oyun oynamaya Böyle oyuna böyle sistem iyi gider.
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen batuhannnn »

pvp ne la pancur taktıralım
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Ulfsaar
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Ulfsaar »

Aslında ilk karakter açtığında seçtircekler klanı.Ona göre world pvp olacak.

PvP-PvE diye ikiye ayıracaklar serverları.PvPvE de olabilir ekstradan.(WoW oynayanlar bilir PvP serverda ally isen level kasarken horde gelip sana sormadan ağız burun girer :D )

World pvpnin dibine vururuz ama harita biraz küçük kalır gibi :?:
Kullanıcı avatarı
KaPTaNYaGiZ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KaPTaNYaGiZ »

batuhannnn yazdı:pvp ne la pancur taktıralım

Tam burda gülmeliydik
Kilitli