şimdiye kadar bu konuda çok konu açıldı,ama hep kendi çıkarına açıldı benimle slm olan olmıyan teşkilatı teşkilat yapan en leri (en güzel oyuncuları) yazayımda öğrenin.
Göktürklider
Göktürkprens
DADAŞKENT
ICE
Gamzeli
gülüm
sedanter
Bindortyüzelliüç
feyza
bozdağlı
ateşdağlı
çakırcalı
çizik
tornavida
Elmyrs
GEBZELİT
PUMA
Angelbule
Müslüm
Tatarcoşkun
Leon
karadayı
Akdeniz
Amazon(çaklmaları değil)
Bordabereli(şimdiki çakması değil)
Almira(aynen bu kardeşiminde şimdiki çakmaları değil)
TURBO (şimdi bu çarda oynuyan değil)
Turbogirl
eseskızılcıklı(şuanki çarda kendisi ise)
daha niceleri aklıma gelmiyen arkadaşlarım kusuruma bakmasın işte teşkilatı bunlar teşkilat yaptı kendimi katmıyorum ama bu oyunu oyun gibi adam gibi oynardı,oyuna yeni başlıyanlarıda bu oyunu sevdirir zevk aldırırlardı.
HAYDİ ŞİMDİ BU ARKADAŞLARIMIN YÜzDE 80 İ OYUNU BIRAKTI ACACABA NİYE ???? yok en iyi kim vs yaparmış yok aktarmada kime güvenilirmiş konu açıyorsunuz bu yukarda yazdığım insanlara değil oyun itemi canını emanet edebilirdiniz saygılarımla .oyundan zevk alıyorsan eskisi yenisi olmaz ama adam gibi oynarsan işte bu insanlar oyundan zevk alıp zevk veriyorlardı insanlara acaba niye tek tek kayboldular acaba yaseminin orda sabahlara kadar muhabetler nie bitti bunuda oyunu yeni keşfedim gece gündüz kasım 49 level olunca kendini birşey sananlara soruyorum,iyi forumlar iyi oyunlar
Teşkilatın enleri gelin de öğrenin
Re: Teşkilatın enleri gelin de öğrenin
pardon hatırladıkça yazayım
Efsaneavcı
Siyahakrep
Efsaneavcı
Siyahakrep
- RIC3BOY
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Oldumu şimdi oldumu bu yanı
.Hanı ben hanı CCMM ayıp ama çok ayıp hiç yakışmadı.
Uğruna Ölünecek Birşey Varsa Bu Ne Can Nede Canan Uğruna Ölünecek Tek şey VATAN'dır..
Söz Konusu VATAN'sa Gerisi TEFARRUAT'tır...
Suskunluğum Benım ASALETİMDİR...
bak kardeşim yazımı iyi oku eski oyuncular derken insan gibi insanları yazdık on paralık üretimde milleti soyanları değil lafıma dikkat et listeye kendimi bile koymadım,saygılar o dediğin kişi ki,kesinlikle sensindir on paralık üretimde milleti soydun
- RIC3BOY
- İri Fare Avcısı
Riceboy yanı benım cengiz olmadığımı herkes bilir bu 1
.Cengizin çarına girerim dolaşırım cengiz sana eskiden üretim yapmamış herhalde eskilerin uhdesi içinde kalmış bu 2
.2 kuruşluk üretimleri ile milleti soydu diyorsun.O üretimleri o adam zorla yaptırmıyor gelen yaptırır parasını verir gider bu 3.Kendimi listeye yazmadım diyorsun senin hiç bir tarafın iyi deil nie yazasın listeyi kirlersin boşuna bu 4 mü etti :lol: .Çok süper klavye erkekliği yapıyorsun CCMM fuarda ıken neden gelip 2 kuruşluk üretimlerin ile milleti soydun diyemıyorsun :lol: .Bunu demek yürek ister cesaret ister :lol: .Cengize bu konuyu okuttururum sana artık kalan cevabını kendisi verir :lol: .Kim ne yaparsa yapsın işine karışma sanane kim iyi ise iyi.Oldu olacak sen git İZDİVAÇ programı yayınla.ALPAGO İZDİVAÇ :lol: .yakıştı.Biraz büyü öyle gel :twisted:
:twisted: :twisted: :twisted: ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSİN KARDEŞİM....! :twisted: :twisted: :twisted:
:twisted: :twisted: :twisted: ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSİN KARDEŞİM....! :twisted: :twisted: :twisted:
Uğruna Ölünecek Birşey Varsa Bu Ne Can Nede Canan Uğruna Ölünecek Tek şey VATAN'dır..
bak kardeşim ben buraya seninle tartışma konusu olsun diye konu açmadım asıl sen büyü gel adın geçmedi diye kapris yapma ne oyuncular var adını hatırlamadığım onlarıda yazmamışımdır ama biride gelip burda konu yapmamış yarası olan gocunur benim klavye erkekliği falan yaptığım yok sen kendine konu arama,kendi reklamını yapma benim üzerimden kendini reklam yapma bak konuda ismi geçenlerden biri yazmışmı yazmaz çünkü dediğim gibi hepsi bayanı erkiği insan gibi insan hadi canım kendine reklam edecek başka konu ara senidi bilirim bile bile yazmadımk zaten sen en değil en betersin
ve şunude yazayım sizden iyi klavye erkeği olmaz ben senin adına bir beşmi dedim SAZAN atlamışın gelmişin senden başka eski oyuncu mu yok,sonra ne istiyorsan gel vereyim materyal item ne istersen herkez şahit olsun seni bilmem tanımam bana kim üretim yapmamış kardeşim benim 20 çarım var teşkilatta madenci,silahtar,zırhçı,lokman sanamı kaldım istediğine sor beni kimsenin üreteceği iteme ihtiyacım yok beni bilen bilir git sorun yaratma ,zaten belli oldu ki listede sorun yaratacak adamları yazmamışım dediğim gibi hepsi iyi insanlar iyi olarak yazdıklarım bile yorum yapmamış sana ne oluyor....?
- kadircan01
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Sabot
herkes kendi kafasına göre bir değerlendirme yapıp enleri yazıyor olmazsa bende domuz kente oturup gelen geçeni not alıp yazayım :lol:
tabiiki yazabilirsin ben gelip geçenleri yazmadım,bir tılsım görevinde 10 saat sıra bekleyim bir kuklacıda bile 2-3 saat gurup bekliyenlere yardımcı olan insanları yazdım ,ama şimdi gelir yüksek level phili kendi keser dostum iyi oku iyi değerlerdir konuyu biz gelip geçeni yazmadık,sende çok kişiye boyun eğmişindir görevin için hava atma
- kadircan01
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Sabot
ALPAGO yazdı:tabiiki yazabilirsin ben gelip geçenleri yazmadım,bir tılsım görevinde 10 saat sıra bekleyim bir kuklacıda bile 2-3 saat gurup bekliyenlere yardımcı olan insanları yazdım ,ama şimdi gelir yüksek level phili kendi keser dostum iyi oku iyi değerlerdir konuyu biz gelip geçeni yazmadık,sende çok kişiye boyun eğmişindir görevin için hava atma
kime boyun eğmişim varsa hodri meydan buyur yaz.he ayrıca neye göre değerlendirme yaparsan yap iyilere bir kişi karar veremez önüne gelen bir liste sunuyor.sizin işiniz gücünüz yokta milleti mi izliyonuz?neye göre bu değerlendirmeler?
bende gördüğümün ismini yazsam böyle bir liste çıkar :lol: