KÜFÜR VE ŞİKAYET KONUSU

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
ALPAGO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

KÜFÜR VE ŞİKAYET KONUSU

Mesaj gönderen ALPAGO »

merhabalar,kesinlikle bana susturma cezası verenlere itirazım yok ,fakat eskiden bir şey vardı yazışmalara bakıp kim başlatmış en azından iki tarafada ceza verilirdi,soruyorum size sie,#@!?. #@!?. ne demek..? bu kısaltılınca küfür olmuyormu ? adam bana bu sözleri yazıyor adam diyemem çünkü yaşı 15 değil eminim sonunda beni beni çıldırtıyor ben türkçesini yazıyorum kısaltılmışını değil fakat o beni şikayet edince benim çarlarım susturma cezası alıyor alsın yaptıysam hak etmeşimdir ama o bana kısaltılmış küfürü yazan ,beni şikayet edenin yazısı okunmuyormu o da ceza alsın çifte standart olmasın beni şikayet edenin yazılırana bakın o na da ceza verin çünkü ilk başlatan o, o nun yazdığı öneme alınmıyor adam maustan şitayet kısmına tıklıyor biz ceza alıyoruz ben zaten çok oyunda konuşmayı sevmem beni bilen bilir ama bu çocuklara bu kadar yüz vermeyin kardeşim birazda onların yazdıklarını inceleyin illa şikayet kısmına mı basalım,adam beni şikayet ettiyse çerezlerden bak o ne yazmış ......?saygılar ikv yönetimi (biraz haklıyı haksızı ayırt edin artık)
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: KÜFÜR VE ŞİKAYET KONUSU

Mesaj gönderen Erdogan »

Merhaba,

"İlla şikayet kısmına mı basalım" ibaresini çok yerinde kullanmışsınız. Bir kural ihlali varsa ve ihlale ceza verilmesi isteniyorsa "Şikayet Eden" ve "Şikayet Edilen" tarafları oluşmalıdır. Siz şikayet edip bu tarafları oluşturacaksınız ki, bizler şikayeti inceleyeceğiz.

Sizin yürüttüğünüz mantık ile hareket edildiğinde bizlere 1 adet dahi şikayet ulaşmamış olacaktır. Bu yüzden tüm kullanıcılarımızı şikayet sistemi konusunda hassasiyete davet ediyoruz. Uygunsuz ve kural ihlali içeren durumları lütfen şikayet sistemi ile bizlere bildiriniz.

Ayrıca;
Bu tarz konuları forumlarımıza taşımayalım.

[GM]Erdoğan
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön