Pardus İşletim Sistemi Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
frkn38
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Pardus İşletim Sistemi Hk.

Mesaj gönderen frkn38 »

Pardus işletim sistemini daha önce kullan varsa fikirlerini almak istiyorum ve ikv çalışır mı acaba
Esinti (49) [Ejder Asa(^)]
Yobaz (49)
Kullanıcı avatarı
JeweLRaeX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Re: Pardus İşletim Sistemi Hk.

Mesaj gönderen JeweLRaeX »

Zor win xp,7 den şaşma
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team

Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

frkn38 yazdı:Pardus işletim sistemini daha önce kullan varsa fikirlerini almak istiyorum ve ikv çalışır mı acaba
Pardus iş gormez pampa ben mekatronık okuyorum pc desteklı makına yanı pardus fıss dostum Sakın kullanma.. hayatnın yanlısını yaparsın :D
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

Tubitak tarafindan gelistirilen acik kaynak isletim sistemi. Normal kullanicilari asar, ikv yi de acmasi icin gerekli islemler yapilmalidir.

Mert FURKAN
CaNHaVLi

Kullanıcı avatarı
Deepmaker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: We Are Legend

Mesaj gönderen Deepmaker »

Bkz. :arrow: Pardus İşletim sisteminde Exe uzantılı dosyaları açmak.Bu Konuyu İnternetde araştırman daha faydalı olacaktır.Zira Pardus Linux İşletim sistemi tabanını kullanır,exe uzantılı dosyaları açabilmek için gereken işlemleri yapman ve bazı programları kullanman gerekecek.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]

İsmet EROL
Kullanıcı avatarı
RADQN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen RADQN »

Bende PARDUS 2011 yüklü bir Pc var fakat onu gelen misafir çocuklarına kulandırıyorum :).Neden dersen kısıtlı bir işletim sistemi.exe uzantılarını gerekli programı yüklemeden kesinlikle açmıyor.Herhangi bir program oyun yüklemede bissürü sıkıntı dert .İKV yi oynayabilirsin ancak bir xp /win 7 kadar rahat bir şekilde asla ;)
Barış ÇOLAK
Kullanıcı avatarı
Deepmaker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: We Are Legend

Mesaj gönderen Deepmaker »

RADQN yazdı:Bende PARDUS 2011 yüklü bir Pc var fakat onu gelen misafir çocuklarına kulandırıyorum :).Neden dersen kısıtlı bir işletim sistemi.exe uzantılarını gerekli programı yüklemeden kesinlikle açmıyor.Herhangi bir program oyun yüklemede bissürü sıkıntı dert .İKV yi oynayabilirsin ancak bir xp /win 7 kadar rahat bir şekilde asla ;)
Yukarıdada yazmış oldugum gibi sıkıntısı çok olur ama açılır.Sonuçta farklı bir işletim sistemi farklı kod ve formüllere sahip farklı bir ürün :) Tabi Windows tabanlı uygulamaları açmayacak.En iyisi Çift işletim sistemi kurmak.Gerek Virtual PC ile veya Standart ayarlarla.Tabi illa Farklı işetim sistemleri kullanmak istiyorsanız.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]

İsmet EROL
PeerlesS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen PeerlesS »

Pardus işletim sistemi açık kodlu olduğu için üstünde her sene yenileme ve güncelleştirmeler yapılıyor. Ancak vista, xp, 7 gibi işletim sistemlerinde yaptığın işlemlerin 4/1 ini yapamassın. Üst düzey bi kullanıcı değilsen hiç yükleme derim
Kullanıcı avatarı
BIGPATRON
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BIGPATRON »

İkv normalde c++ kodlanıyor diyhe biliyorum bu da demek oluyor ki öyle her yerde çalışmaz windows xp üzerinin dışında , fakat şuna gelirsek linux çekirdeğinden türetilen bir çok işletim sistemi var ve pardus bunlardan çok zayıf olanlardan destekte çok az konumda ilgilenen sayısı çok az bu yüzden eğer linux denemek istiyorsan sana önerim ubuntu olacak gayet hoş ve kullanışlı çalışıyormu denemedim ama ev arkadaşımda kurulu ona bir denetirim fakat ubuntu için "wine" adında bir program var exe dosyaları açmaya yarıyor bu işe yaraya bilir dediğim gibi akşam okuldan gelince ir denerim arkadaşın pc de Bir oyun geliştiricisi bilgi verse daha açıklayıcı olur uzmanlar onlar sonuçta benimkisi sadece bi açıklama iyi oyunlar.ve eğer java yazılım geliştiricisi değilsen linux a pek yaklaşma
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
M. KEMAL ATATÜRK

Asosyalxmanyak49
Erdalxbakkal Ejder kk erdal bakkalda içilir
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Windovs 8 den sıkılıp( Tabletler için yazılmış bir sistem) 1 hafta öncesine denk pardusu yüklemiştim dün sildim yerine windovs 7 yi yükledim. Windows 7 den şaşma :)
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013

“Genel Etkileşim” sayfasına dön