Pardus İşletim Sistemi Hk.
Pardus İşletim Sistemi Hk.
Pardus işletim sistemini daha önce kullan varsa fikirlerini almak istiyorum ve ikv çalışır mı acaba
Esinti (49) [Ejder Asa(^)]
Yobaz (49)
Yobaz (49)
- JeweLRaeX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: Pardus İşletim Sistemi Hk.
Zor win xp,7 den şaşma
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Pardus iş gormez pampa ben mekatronık okuyorum pc desteklı makına yanı pardus fıss dostum Sakın kullanma.. hayatnın yanlısını yaparsınfrkn38 yazdı:Pardus işletim sistemini daha önce kullan varsa fikirlerini almak istiyorum ve ikv çalışır mı acaba
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sentinus
Tubitak tarafindan gelistirilen acik kaynak isletim sistemi. Normal kullanicilari asar, ikv yi de acmasi icin gerekli islemler yapilmalidir.
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: We Are Legend
Bkz. :arrow: Pardus İşletim sisteminde Exe uzantılı dosyaları açmak.Bu Konuyu İnternetde araştırman daha faydalı olacaktır.Zira Pardus Linux İşletim sistemi tabanını kullanır,exe uzantılı dosyaları açabilmek için gereken işlemleri yapman ve bazı programları kullanman gerekecek.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
İsmet EROL
Bende PARDUS 2011 yüklü bir Pc var fakat onu gelen misafir çocuklarına kulandırıyorum
.Neden dersen kısıtlı bir işletim sistemi.exe uzantılarını gerekli programı yüklemeden kesinlikle açmıyor.Herhangi bir program oyun yüklemede bissürü sıkıntı dert .İKV yi oynayabilirsin ancak bir xp /win 7 kadar rahat bir şekilde asla 
Barış ÇOLAK
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: We Are Legend
Yukarıdada yazmış oldugum gibi sıkıntısı çok olur ama açılır.Sonuçta farklı bir işletim sistemi farklı kod ve formüllere sahip farklı bir ürünRADQN yazdı:Bende PARDUS 2011 yüklü bir Pc var fakat onu gelen misafir çocuklarına kulandırıyorum.Neden dersen kısıtlı bir işletim sistemi.exe uzantılarını gerekli programı yüklemeden kesinlikle açmıyor.Herhangi bir program oyun yüklemede bissürü sıkıntı dert .İKV yi oynayabilirsin ancak bir xp /win 7 kadar rahat bir şekilde asla
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
İsmet EROL
Bloodment(-)
İsmet EROL
Pardus işletim sistemi açık kodlu olduğu için üstünde her sene yenileme ve güncelleştirmeler yapılıyor. Ancak vista, xp, 7 gibi işletim sistemlerinde yaptığın işlemlerin 4/1 ini yapamassın. Üst düzey bi kullanıcı değilsen hiç yükleme derim
- BIGPATRON
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
İkv normalde c++ kodlanıyor diyhe biliyorum bu da demek oluyor ki öyle her yerde çalışmaz windows xp üzerinin dışında , fakat şuna gelirsek linux çekirdeğinden türetilen bir çok işletim sistemi var ve pardus bunlardan çok zayıf olanlardan destekte çok az konumda ilgilenen sayısı çok az bu yüzden eğer linux denemek istiyorsan sana önerim ubuntu olacak gayet hoş ve kullanışlı çalışıyormu denemedim ama ev arkadaşımda kurulu ona bir denetirim fakat ubuntu için "wine" adında bir program var exe dosyaları açmaya yarıyor bu işe yaraya bilir dediğim gibi akşam okuldan gelince ir denerim arkadaşın pc de Bir oyun geliştiricisi bilgi verse daha açıklayıcı olur uzmanlar onlar sonuçta benimkisi sadece bi açıklama iyi oyunlar.ve eğer java yazılım geliştiricisi değilsen linux a pek yaklaşma
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
M. KEMAL ATATÜRK
Asosyalxmanyak49
Erdalxbakkal Ejder kk erdal bakkalda içilir
M. KEMAL ATATÜRK
Asosyalxmanyak49
Erdalxbakkal Ejder kk erdal bakkalda içilir
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Büyük Selçuklular
Windovs 8 den sıkılıp( Tabletler için yazılmış bir sistem) 1 hafta öncesine denk pardusu yüklemiştim dün sildim yerine windovs 7 yi yükledim. Windows 7 den şaşma
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013