Recete almak için topkapı bölgesine girdim ama satıcıları bulamadım Mecnun denen bir satıcı vardın ona sordum Yemek molasındalar dedi saat 15:50 ye kadar bekledim gelmediler firarmı ettiler yoksa daha önce bir duyuru yapıldıda benmi kaçırdım.
Bilgisi olan varsa bilgilenmek isterim.
Topkapı NPC leri Firarda
Topkapı NPC leri Firarda
A R Z L O D O S
Re: Topkapı NPC leri Firarda
ARZLODOS yazdı:Recete almak için topkapı bölgesine girdim ama satıcıları bulamadım Mecnun denen bir satıcı vardın ona sordum Yemek molasındalar dedi saat 15:50 ye kadar bekledim gelmediler firarmı ettiler yoksa daha önce bir duyuru yapıldıda benmi kaçırdım.
Hatırlat bi ara güleriz. :geek:
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
seri eksiledim :geek:
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Aboww Uzay mekıgı gıbı haa:=))= qq actıgı konuya bak ergen :=)
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
gülemedim
sende amipsinsamedsedir06 yazdı:Aboww Uzay mekıgı gıbı haa:=))= qq actıgı konuya bak ergen :=)
Ray malifalitiko
La ergen diyen ihtiyar Satıcıların nereye gititğini sorduk uzay mekiği kastetmedik bir duyuru yapıldımı Npc ler kaldırılmış.samedsedir06 yazdı:Aboww Uzay mekıgı gıbı haa:=))= qq actıgı konuya bak ergen :=)
Neden kaldırıldıgı hakkında bilgisi olan varmı diye yazdık.
En son ne zaman girdin topkapıya. Ben bugun girdim.
A R Z L O D O S
İşi bırakmış olmasınlar teşkilat maaşları az veriyor diyeARZLODOS yazdı:La ergen diyen ihtiyar Satıcıların nereye gititğini sorduk uzay mekiği kastetmedik bir duyuru yapıldımı Npc ler kaldırılmış.samedsedir06 yazdı:Aboww Uzay mekıgı gıbı haa:=))= qq actıgı konuya bak ergen :=)
Neden kaldırıldıgı hakkında bilgisi olan varmı diye yazdık.
En son ne zaman girdin topkapıya. Ben bugun girdim.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Samet sakin ol.Hani sizin tabirinizle "Sen neyin kafasını yaşıyon" Bu konuşma tarzı seni saygıdeğer kılmıyor. Eskiden İstanbulda birisi kendini kaybedince o kişiye dönüp efendi efendi kendine gel derlermiş. Sana zamanın ötesinden beyefendilerin sesiyle sesleniyorum kendine gel.samedsedir06 yazdı:Aboww Uzay mekıgı gıbı haa:=))= qq actıgı konuya bak ergen :=)
Bu arada ARZLODOS büyük ihtimal bir şeyleri test ediyorlardır geliştirme ekibi düzelir.

LEPRECHAUN
LEPRECHAUN yazdı:Samet sakin ol.Hani sizin tabirinizle "Sen neyin kafasını yaşıyon" Bu konuşma tarzı seni saygıdeğer kılmıyor. Eskiden İstanbulda birisi kendini kaybedince o kişiye dönüp efendi efendi kendine gel derlermiş. Sana zamanın ötesinden beyefendilerin sesiyle sesleniyorum kendine gel.samedsedir06 yazdı:Aboww Uzay mekıgı gıbı haa:=))= qq actıgı konuya bak ergen :=)
Bu arada ARZLODOS büyük ihtimal bir şeyleri test ediyorlardır geliştirme ekibi düzelir.
Sorun yok benim hayatım samet gibi ihtiyarlarla geçiyor oyunda gün boyu. (bilen bilir)
A R Z L O D O S
ARZLODOS yazdı:Recete almak için topkapı bölgesine girdim ama satıcıları bulamadım Mecnun denen bir satıcı vardın ona sordum Yemek molasındalar dedi saat 15:50 ye kadar bekledim gelmediler firarmı ettiler yoksa daha önce bir duyuru yapıldıda benmi kaçırdım.
Arkadaşı yan odaya alalım lütfen. :arrow: