Arkadaşlar bakıyorum da 49 level sınırı geldiğinden beri hep beta çarlar gözüme çarpıyor.Biraz düşündüm 39 level sınırında bu kadar beta çar yoktu birden hepsi akın mı etti ?? Ama arkadaşım "Beta çar hilesi bulmuşlar,bunu bulanlar sürekli beta çar açıp kasıp,satıyor" Dedikten sonra şüphelerim arttı. Sizce beta çarların oyuna bu kadar akın etmesi 49 level'in ilgi çekmesinden dolayı mı ? Yoksa onlar beta çar değil de bu iş sadece bir düzenbazlıktan ibaret mi ??
Yorumlarınızı bekliyorum ..
Not: " Evren " abinin bu hileyi kullandığı söyleniyor .. Ama benim bir fikrim yok :S
Beta Char Akını Mı Yoksa ??? ..
Beta Char Akını Mı Yoksa ??? ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Re: Beta Char Akını Mı Yoksa ??? ..
Senin dediğin tipde bir hile bir ara yapılmıştı. Ve isimleri şimdiki kurallara uymayan tüm hesaplar bir süreliğine banlanıp , kontrol edildikten sonra açılmıştı. - Tabi sonradan açılanlar silinmişti -
Bu arada dediğin tipdeki isimler BETA karakteri değil.
BETA dönemi 1 - 25 seviye arasını kapsamaktadır ve betadan tam sürüme geçildiğinde tüm karakterler 1 kereye mahsus olmak üzere silinmişti.
Bu arada kim bir suş işliyorsa ya da şüpheleniyorsan ikvdestek'e şikayet etmelisin...
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın bakış açısıyla oyunu oynarsanız bir gün bir bakmışsınız karakteriniz yok.
Sonra da "karakterim çalındı, bu ne biçim yönetim" gibisinden mesajlar yazmayın foruma...
İyi Oyunlar.
BETA dönemi 1 - 25 seviye arasını kapsamaktadır ve betadan tam sürüme geçildiğinde tüm karakterler 1 kereye mahsus olmak üzere silinmişti.
Bu arada kim bir suş işliyorsa ya da şüpheleniyorsan ikvdestek'e şikayet etmelisin...
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın bakış açısıyla oyunu oynarsanız bir gün bir bakmışsınız karakteriniz yok.
Sonra da "karakterim çalındı, bu ne biçim yönetim" gibisinden mesajlar yazmayın foruma...
İyi Oyunlar.
En son XTIMURX tarafından 20 Şub 2010 23:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
1-25 level arası olduğunu biliyorum kardeş ama o zamanlar da isim büyük-küçük yazma zorunluluğu gibi şeyler yoktu. Biliyorum çünkü bende betacıyım :idea:XTIMURX yazdı:Senin dediğin tipde bir hile bir ara yapılmıştı. Ve isimleri şimdiki kurallara uymayan tüm hesaplar bir süreliğine banlanıp , kontrol edildikten sonra açılmıştı. - Tabi sonradan açılanlar silinmişti -
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- UltraManiac
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Beyler sadece beta ile sınırlı değil 29 lvl döneminin bir kısmındada büyük küçük karakterlere izin veriliyordu.
♥♥♥çσ¢υкℓυк αşкıмѕıη ѕєη ιℓк gözαğяıмѕıη кιмѕєуι кιмѕєуι ѕєνмє∂ιм ѕєηιη gιвι ѕєν∂αηıη υğяυηα тєякєттιм нєяşєуι нαуαтıη αηℓαмı gαℓαтαѕαяαу!!!♥♥♥

- deliyureks55
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilât-ı Mahsusa
Arkadaşlar beta karakter kelimesinin kullanılmasının sebebini kavrayamamış birçok oyuncu anlaşılan.
Beta diye tabir edilmesi için illa beta döneminde oyuncu olmaya gerek yok.
Zaten beta döneminde oynayan oyuncuların hepsi oyunun tam sürümü yayınlanmaya başladığında tüm karakterlerin silindiğini biliyor böyle olunca beta dönemine ait hiçbir karakter oyunda doğal olarak yoktur.
Ama gelelim neden beta diye tabir edildiğine;
Büyük küçük harf kuralı geldiği zamana kadar isteyen istediği isim ve şekilde kullanıcı açabiliyordu.
Meteor bölgesi döneminde bazı oyuncuların " YÖNETİCİ MOMT GM " kelimelerini kullanarak karakter açtıkları ve diğer oyuncuları kandırdıkları gerekçesiyle karakterlere ilk harfi büyük sonraki harfler küçük olacak şekilde sınırlama getirildi bundan dolayı eski kurallar gereği açılan karakterler oyunda beta dönemi kullanıcısı diye tabir edilmeye başlandı.
Önce herkesin bunu bilmesi gerek beta diye tabir edilmesinin sebebi beta sürümde açılmış karekterler değil...
Gelelim esas konuya beta karakteri diye tabir edilen karakterler oyunda son birkaç ayda oldukça artı. Bunların bir kısmı gerçektende kısıtlama gelmeden önce açılmış karakterler. Fakat bazı oyuncular bu karakterleri hile yaparak oyuna sürme yöntemi bulmuşlardır. Gerçekten böyle bir hile kullanılmıştır ve Yönetimin söylediğine göre hile yapılan karakterler banlandı fakat yakın zamandaki artış hala devam etmekte bunların hile olup olmadığına Yönetim karar verebilir bizler değil o yüzden sorularınız hakkında kesin bir bilgiyi biz veremeyiz...
Beta diye tabir edilmesi için illa beta döneminde oyuncu olmaya gerek yok.
Zaten beta döneminde oynayan oyuncuların hepsi oyunun tam sürümü yayınlanmaya başladığında tüm karakterlerin silindiğini biliyor böyle olunca beta dönemine ait hiçbir karakter oyunda doğal olarak yoktur.
Ama gelelim neden beta diye tabir edildiğine;
Büyük küçük harf kuralı geldiği zamana kadar isteyen istediği isim ve şekilde kullanıcı açabiliyordu.
Meteor bölgesi döneminde bazı oyuncuların " YÖNETİCİ MOMT GM " kelimelerini kullanarak karakter açtıkları ve diğer oyuncuları kandırdıkları gerekçesiyle karakterlere ilk harfi büyük sonraki harfler küçük olacak şekilde sınırlama getirildi bundan dolayı eski kurallar gereği açılan karakterler oyunda beta dönemi kullanıcısı diye tabir edilmeye başlandı.
Önce herkesin bunu bilmesi gerek beta diye tabir edilmesinin sebebi beta sürümde açılmış karekterler değil...
Gelelim esas konuya beta karakteri diye tabir edilen karakterler oyunda son birkaç ayda oldukça artı. Bunların bir kısmı gerçektende kısıtlama gelmeden önce açılmış karakterler. Fakat bazı oyuncular bu karakterleri hile yaparak oyuna sürme yöntemi bulmuşlardır. Gerçekten böyle bir hile kullanılmıştır ve Yönetimin söylediğine göre hile yapılan karakterler banlandı fakat yakın zamandaki artış hala devam etmekte bunların hile olup olmadığına Yönetim karar verebilir bizler değil o yüzden sorularınız hakkında kesin bir bilgiyi biz veremeyiz...
achiwasha
Selam,
Kardeşim senin söylediğini anladım.Örneğin; Rapkoliq ve RapKoLiq 2 farklı karakter ama isimleri ayı
Kardeşim senin söylediğini anladım.Örneğin; Rapkoliq ve RapKoLiq 2 farklı karakter ama isimleri ayı
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Hile ve illegal işlerle uğraşmayın. O da karekter bu da karekter biraz daha karizma oluyor o ayrı.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez