sonx loncası zentiusların düşmanıdır
sonx loncası zentiusların düşmanıdır
zentius loncasının başkanı zentiusxbottom loncasındaki kskxmage ve zentiusxzentius u hırsızlık yoluna teşvik etmiştir. bu olayı hırsızlık yapan arkadaş itirsaf etmiştir ayrıca zentiusxbottom bazı arkadaşlarımızın eşlerine ağza alınmayacak küfürler ve iftiralarda bulunmuştur dolayısı ile zentius loncası ile dost olabilmemiz mümkün değildir
Re: sonx loncası zentiusların düşmanıdır
Selam,sonxlaz yazdı:zentius loncasının başkanı zentiusxbottom loncasındaki kskxmage ve zentiusxzentius u hırsızlık yoluna teşvik etmiştir. bu olayı hırsızlık yapan arkadaş itirsaf etmiştir ayrıca zentiusxbottom bazı arkadaşlarımızın eşlerine ağza alınmayacak küfürler ve iftiralarda bulunmuştur dolayısı ile zentius loncası ile dost olabilmemiz mümkün değildir
Öncelikle hakkınızda hayırlı olmasını dilerim fakat sizlerin diğer loncaya düşman olmanız sizleri daha çok küçümsetir.Halbuki büyüklük sizde kalıp,onlar düşman kesilse ? siz oyuna devam etseniz o zaman kendileri sizlerden barış isterler.
Sadece düşüncemi söyledim bir hatam varsa buyrun;
Rapkoliq.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- relaxefendy
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
Bundan Bİze Ne Konuya KiLit Lütfen .
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Lonca: MeGaxMuStafa
relaxefendy yazdı:Bundan Bİze Ne Konuya KiLit Lütfen .
MeGaxMuStafa
-
- Kadim Hidra Avcısı
Bu konunun açılması ii oldu çünkü Sonx Loncasının ne kadar düşük seviyeli olduğunu öğrenmiş olduk . . .
sonx loncası ile sorunu olan vander bilmem ne arkadaş sana bizim seviyemiz hakkında yorum yapma hakkını kim verdi
ayrıca sonx loncasından herhangi biri ben (sonxlaz) olsamda herhangi bir saygısızlığı görülen direk loncadan ihrac edilir bu tavrın bizi çok üzmüştür konuyu tekrar incelemeni rica ederim
ayrıca sonx loncasından herhangi biri ben (sonxlaz) olsamda herhangi bir saygısızlığı görülen direk loncadan ihrac edilir bu tavrın bizi çok üzmüştür konuyu tekrar incelemeni rica ederim
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Zaman
vardı da yokdu yani onların diyişiyle var meranın en gözde loncası hatta bütün sunucuları gezmişimdir şu oyunda nickinde ''son'' geçen tek bir kişi gördümefsaneottoman yazdı:Sonx diebir lonca mı vardı
Xxxsonxxx kaç ''x'' vardı unuttum xD
-
- FareAdam Düşmanı
Konu Biraz saçma Ama Kardeşim Vandercik :mrgreen: Sanane Milletin Loncasının SEviyesinden
HerKes Kendi Halie Gülsün,SEvinsin,Dalga Geçsin !!!!
HerKes Kendi Halie Gülsün,SEvinsin,Dalga Geçsin !!!!