49 LVL TEŞKİLAT EN İYİ VS'CİLER DENEDİK GÖRDÜK

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
PROFx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

49 LVL TEŞKİLAT EN İYİ VS'CİLER DENEDİK GÖRDÜK

Mesaj gönderen PROFx »

Görüldüğü gibi hakikat entelektüel bilinçle kavramlamaz bu sır çok kitap okuyarakta çözülemez.Okudum bildim deme çok taat kıldım deme eri hak bilmessen bu boşuna emektir.
varbak.com - mutlak benlik Er hakkı bilen kişidir,Hakkı bilen kişi ise Egosunu yok etmiştir,yok etmiştir,yok etmiştir.

Sonsuz hiçlik gerçeğini anlamak için ego ölmeli ve biz bir hiç olmalıyız.Bir kalpte 2 şey bir arada yaşamaz,ya o yada ego için yer vardır.Ve ego ancak bizleri acı ve gözyaşına boğarak gider bu geride hiç bişey kalmayıncaya kadar devam eder acı verici bir süreçtir,bu fena halidir yok olmaktır bu hal egonun hükmünü kişinin benlik duygusunu tamamen kaldırır .tena içinde kişi bütün bütün yok olup gitmişken Allah kendi varlığından ona yeni bir hayat verir onu kendi boyasıyla boyar kişinin içindeki ve dışındaki bütün vasıfları değiştirir.Artık ölümün zaten alıcağı egoist benlik bırakılmış mutlak benlik onun yerini almıştır
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Resim
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Re: 49 LVL TEŞKİLAT EN İYİ VS'CİLER DENEDİK GÖRDÜK

Mesaj gönderen QSOMEGOSALENQ »

.../ALKIŞŞ
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe
Resim
Kullanıcı avatarı
PROFx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen PROFx »

QSOMEGOSALENQ yazdı:.../ALKIŞŞ
umut len :D Aşkteamxprof diye char accam :D müsade var mı :D

Resim
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDAVUT »

hahahah :D
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
ALPAGO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ALPAGO »

Boş laf,boş kelime boş bir konu ,1,5 sene 29 levelde kaldık varmıydı klana girmeden vs yapan veya 1 sene diyelim tam hatırlamıyorum,sonra meteor açıldı 39 levelde de bir o kadar sene bekledik herkez aynı seviyeyi gelince bu sefer vs için item(ELEMENT HASAR) görev için item (max hasar) tam millet bunu yaptı yer altı açıldı elelement hasarlı itemin olan çarınla karacin bile kesemedin değilmi ne oldu beğenmedin vs lerde üzerimde alman var vs yapamam dediğin itemlerle 47 levele kadar yaratık kesip görev yaptın,49 level olduysan bekle herkez vs de kimi neyle keseceğini tesbit eder,sonra beni kesersin öbürünü kesemezsin bu oyunda herkezi keserim diyen yalan der çünkü direnç ve element hasarının kimin ne olduğunu veya max hasarını bilemezsin 4 kişi kesersin 5.nci seni keser,artı yetenekleri zamanında ve gerektiğinde kullanan 39 level savaşçı 49 leveli keser bunuda dene bakalım kardeşim saygılar
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 1453 »

Bu yolculuk, insanın sonunda ölümü bile 3 gün sonra duyulan bir kişinin ya da gökyüzündeki tek bir yıldızın yalnızlığı kadar büyük bir yalnızlığa iter, çünkü ego ancak tam bir ümitsizlik noktasına gelince teslim olur, bu teslimiyet acı vericidir, çünkü kişi kendini yutucak dipsiz bir uçurum açılmış gibi hisseder, bu ölüm gibi gelir ancak bu bir taraftan ölümdür diger taraftanda o bır diriliştir, o doğmak için ölmektir, yolcu once bilinç altının karanlıklarına dalar, ıc dunyamızın bu karanlığı gerçek benlgımızın Tanrının sekılsızlıgının göz kamastırdıgı yerdır, benlıgımız karanlıkta gizlenmiş bır ısıktır... Alıntıdır..

Gzl bırtan
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

PROFx yazdı:

AÇ CANE AÇ BEN ONU BİR ARA KURMUŞTUM DAMSIZ GİRİLMEZDİ DİYE ÇOK GÜZEL ÇİFTLER GELDİ

SANIRIM KİMSE KALMADI BİZ BİZE BAŞ BAŞA KALDIK BAKARSIN DAM BULURUZ HE ;) :lol: :lol:
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

Resim
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

QSOMEGOSALENQ yazdı:
PROFx yazdı:

AÇ CANE AÇ BEN ONU BİR ARA KURMUŞTUM DAMSIZ GİRİLMEZDİ DİYE ÇOK GÜZEL ÇİFTLER GELDİ

SANIRIM KİMSE KALMADI BİZ BİZE BAŞ BAŞA KALDIK BAKARSIN DAM BULURUZ HE ;) :lol: :lol:
Bende girmeye çalışmıştım Aşkteamxumut 25 level'di :D
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

AMA şimdi 39 oldu :) yavaş yavaş

Resim
Kullanıcı avatarı
PROFx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen PROFx »

QSOMEGOSALENQ yazdı:
PROFx yazdı:

bizden iyi çift mi olur lan :D beraber takılırız işte :D

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön