END GAME
- xKaBuSx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Delta Force
END GAME
Attığım yüzlerce gaffardan 1 tane bile eşya alamayan ben artık bu oynu oymanın bir anlamı kalmadıgını anlamıs bulunmaktayım 1 haftalık adamlar charlarını dizerken ben bu kadar ugrasmama rağmen bu kadar emek harcamama rağmen hala ısrarla gaffar bey ve semiha hanımdan bir eşya alamıyorum ama iyikide alamıyorum gözüm acıldı.Sürekli girdğim bi grubum var adam kıyamet ceket cıktı diye üzülüyo sıfır lazımmıs bende 1 cehennem bile yok
bu oyun bu kafayla daha gitmez şimdi bi gm gelir bişeler anlatır sukadar sans bu kadar kekik kimyon
ben hiç birine inanmıyorum biride gelir farklı saat dilimleridne girmeyi deneyin der ben gece 3 tede kestim sabah güncellemedede ne fark etti ? Hakikatten bosuna zaman kaybetmişim 4 senedir oynuyorum ben bu kadar geleceğe kapalı saçma bi oyun görmedim.Oyun genede yüklü olucak bi mevzu oldumu arkadaşlarıma destek cıkmak için yanlarında olucam ama oyun benim için bitmiştir.Benim gibi düşünüpte o kadar para verdim ama bırakılmaz ki diyenler için bir dost tavsiyesi daha cok para vermek istemiyorsan sende bırak
IıIxDuMaNxIıI
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Re: END GAME
Dostum dusuren adamlar nasıl dusuruyor ?= hıc dusundunmu :=)
ha oyunu oynamak oynamamk sana kalmıs bır olay...
emek yoksa ekmekte yok..
Azda şansın olacak:=)
Mısal ben plussuz cara taş balta ve sılah aynı anda cıkıyor Az şans az emek dıyelım...
Mısal Pluslu carım 3 gaffar atarak hıdra bıcak tas ları fulledım..
Iı oyunlar..
emek yoksa ekmekte yok..
Mısal ben plussuz cara taş balta ve sılah aynı anda cıkıyor Az şans az emek dıyelım...
Iı oyunlar..
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- avss123
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Pardonn
hepsi benim suçum erdi gel hadi siliyorum çarları 
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
- xKaBuSx
- Sahaf Yardımcısı
samedsedir06 yazdı:Dostum dusuren adamlar nasıl dusuruyor ?= hıc dusundunmu :=)
emek yoksa ekmekte yok..
Iı oyunlar..
Alakası bile yok adamın hesap yeni char 1 haftalık yeni kasmıs ne plus var artırıcı var bi giriyor cembere xten 2 ayak bi zırh studan el gaffardan silah ceket alıyor adam 1 günde diziyor ben bu oyunda adalete inanmıyorum tekrar söylüyorum kim ne derse desin ben bu oyunun çöp oldugunun canlı örneğiyim düşene hep düşüyor her defa , düşmeyene benim gibi olana hiç düşmüyor cembere girdiğimde artık sanki gaffar sen hala oynuyon mu la diyor gibi geliyordu
avss123 yazdı:hepsi benim suçum erdi gel hadi siliyorum çarları
Sizinle hiç bi alakası yok moruk bırakcaktım zaten iyi oldu
IıIxDuMaNxIıI
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Teşkilat
Dostum oyunu bırakman gerçekten çok güzel birşey zaten bende kaç haftadır girmiyorum öyle bir muhabbete giriyorum dost varsa.İtem düşürme işine gelince;hakikaten şans isteyen birşey.Ben 5 ay önce full ceket'leri tamamladım tek sıfır pantolon eksik ve cehennem ayakkabı hariç tüm ayakkabılar.Ama gel gelelim ki 5 aydan beri ne Asa var ne Ayakkabı
.Artık bende sıkılmıştım ama Gaffarı sadece zevk olarak kesiyordum yani item hayında değildim.Ama bu işler sabır işiyle olur bana 5 aydır ayakkabı asa yok.Hatta 6-7 aydır ama ben pes etmedim item düşmese bile zevk olarak kestim sonuç sadece bir sıfır pant :mrgreen: .Oyunu bırakman güzel birşey ama item düşmüyor diye pes etmen çok gereksiz.Sabır sabır sabır.
Never beleive someone who tells who they are.
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
xKaBuSx yazdı:samedsedir06 yazdı:Dostum dusuren adamlar nasıl dusuruyor ?= hıc dusundunmu :=)
emek yoksa ekmekte yok..
Iı oyunlar..
Alakası bile yok adamın hesap yeni char 1 haftalık yeni kasmıs ne plus var artırıcı var bi giriyor cembere xten 2 ayak bi zırh studan el gaffardan silah ceket alıyor adam 1 günde diziyor ben bu oyunda adalete inanmıyorum tekrar söylüyorum kim ne derse desin ben bu oyunun çöp oldugunun canlı örneğiyim düşene hep düşüyor her defa , düşmeyene benim gibi olana hiç düşmüyor cembere girdiğimde artık sanki gaffar sen hala oynuyon mu la diyor gibi geliyordu![]()
Sizinle hiç bi alakası yok moruk bırakcaktım zaten iyi olduzaman kaybı
Sımdı bı yandan Sanada hak verıyorum.. ha bAna Senın dedıgın gıbı 3 gaffar gıttım taş hıdra bıcakları fulledım Şansa:=)
Belkı banada cıkmasa bende konu acardım..
Şans dıyelım yanı yolumuza bakalım dostum.
Ha bak bu arada yenı yenı hayal urunlerı cıkmıs.. Onları denedınmı bılmıyorum..:=)
1: carı kadım suyuna sok::=)
2: carı sıl bastan kurtar:
3: hangı ıtemın eksıkse o ıtem hakkında konu ac ( gm ler acır belkı:::=)
4: son ıhtımall sen kendın dus al 3 kulhu 1 elham oku sonra yuzde 99 cıkar:=)
ıı oyunlar:D
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
-
- Acemi Savaşçı
Tamam senide anlıyorum ama bak sana kıyamet ceket pant falan birşeyler düşmüş yani oyuna devam etmek için bi sebebin var bak ben diyorum ki bana gaffar ve semihadan cehennem , trans , sıfır , kıyamet düşünebileceğin hiç bir şey atmadı o kadar girmeme rağmen 1 tane bile bişey düşseydi gene düşüyo diye bi umudum olur gene girmeme bi sebep olurdu ama işte yok , görüyorum 1 haftalık charlar dizilmiş insan düşününce ben niye zamanımı harcıyorum :?: diye soruyor kendine bu oyunun şans oranını yaparken ne içtiler bilmiyorum ama bu oyun bu kafayla gitmez .ZowieN yazdı:Dostum oyunu bırakman gerçekten çok güzel birşey zaten bende kaç haftadır girmiyorum öyle bir muhabbete giriyorum dost varsa.İtem düşürme işine gelince;hakikaten şans isteyen birşey.Ben 5 ay önce full ceket'leri tamamladım tek sıfır pantolon eksik ve cehennem ayakkabı hariç tüm ayakkabılar.Ama gel gelelim ki 5 aydan beri ne Asa var ne Ayakkabı.Artık bende sıkılmıştım ama Gaffarı sadece zevk olarak kesiyordum yani item hayında değildim.Ama bu işler sabır işiyle olur bana 5 aydır ayakkabı asa yok.Hatta 6-7 aydır ama ben pes etmedim item düşmese bile zevk olarak kestim sonuç sadece bir sıfır pant :mrgreen: .Oyunu bırakman güzel birşey ama item düşmüyor diye pes etmen çok gereksiz.Sabır sabır sabır.
Oyunu bıraktım diyorum kardeşimsamedsedir06 yazdı:xKaBuSx yazdı:samedsedir06 yazdı:Dostum dusuren adamlar nasıl dusuruyor ?= hıc dusundunmu :=)
emek yoksa ekmekte yok..
Iı oyunlar..
Alakası bile yok adamın hesap yeni char 1 haftalık yeni kasmıs ne plus var artırıcı var bi giriyor cembere xten 2 ayak bi zırh studan el gaffardan silah ceket alıyor adam 1 günde diziyor ben bu oyunda adalete inanmıyorum tekrar söylüyorum kim ne derse desin ben bu oyunun çöp oldugunun canlı örneğiyim düşene hep düşüyor her defa , düşmeyene benim gibi olana hiç düşmüyor cembere girdiğimde artık sanki gaffar sen hala oynuyon mu la diyor gibi geliyordu![]()
Sizinle hiç bi alakası yok moruk bırakcaktım zaten iyi olduzaman kaybı
Sımdı bı yandan Sanada hak verıyorum.. ha bAna Senın dedıgın gıbı 3 gaffar gıttım taş hıdra bıcakları fulledım Şansa:=)
Belkı banada cıkmasa bende konu acardım..
Şans dıyelım yanı yolumuza bakalım dostum.
Ha bak bu arada yenı yenı hayal urunlerı cıkmıs.. Onları denedınmı bılmıyorum..:=)
1: carı kadım suyuna sok::=)
2: carı sıl bastan kurtar:
3: hangı ıtemın eksıkse o ıtem hakkında konu ac ( gm ler acır belkı:::=)
4: son ıhtımall sen kendın dus al 3 kulhu 1 elham oku sonra yuzde 99 cıkar:=)
ıı oyunlar:D
edit : Ben xKaBuSx o hesabın şifreyi unuttum
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Teşkilat
Dostum işte bu işler sabırla.Bende kıyamet ceket falan filanları kolay dizmedim çok emek verdim loncamla Allah Razı olsun onlardan ama sabredince insan kazanıyor işte.Ne olursa olsun herşeyde sabredeceksin.Ben ejder'in maaliyeti yüksek olduğu zamanlar zar zor bastım yaklaşık 1-2 say sürdü ama pes etmedim , sabrettim!..Bu sabır işi sırf oyun içinde değil gerçek hayatında da önemli.Oyunun dışında da önemlidir sabır ama oyunu bırakman iyi olmuş kapitalizim'den kurtulmuşun zaten bende girmiyorum oyunda hiç birşey kalmadı :mrgreen: .Zaten bende girmiyorum kaç aydır.Muhabbet edecek eş dost varsa bakınıyorum öyle.Yoksa koy oyunun g*tne gitsin. :mrgreen:Tamam senide anlıyorum ama bak sana kıyamet ceket pant falan birşeyler düşmüş yani oyuna devam etmek için bi sebebin var bak ben diyorum ki bana gaffar ve semihadan cehennem , trans , sıfır , kıyamet düşünebileceğin hiç bir şey atmadı o kadar girmeme rağmen 1 tane bile bişey düşseydi gene düşüyo diye bi umudum olur gene girmeme bi sebep olurdu ama işte yok , görüyorum 1 haftalık charlar dizilmiş insan düşününce ben niye zamanımı harcıyorum diye soruyor kendine bu oyunun şans oranını yaparken ne içtiler bilmiyorum ama bu oyun bu kafayla gitmez .
Never beleive someone who tells who they are.
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
Dostum Oyun evet bayag para göz oldu ama adamlarda mecburen bır yerden bı kazanc saglamak zorunda gelısmek ıstıyorsa sermaye gerek onun ıcınde Bızleden kazancak..Oyunu bıraktım diyorum kardeşimBu saatten sonra düşse ne olur insanları kapitalizme köle etmişler resmen tanınmış bir çok online oyun oynadım yazmıyorum ama okuyunca kafanızda canlanmıstır.Hiç birinde adını büyük yazmak için 20 lira gibi saçma ve anlamsız :?: bir para harcamıyorsun ha oyun 29 lvlken büyük yazma hakkın vardı ama kaldırıldı , gelelim silaha oynadıgım hiç bi oyunda para ile silahını güçlendirme yok bi demirci gibi bir şey olur ona gidersin basarsın diğer artırıcılara sözüm yok onlar normal her oyunda oyle şeyler var fakat bu dediğim iki şey biraz düşününce ne kadar saçma anlasılıyor
edit : Ben xKaBuSx o hesabın şifreyi unuttum
Bazı yerlerde sana hak verıyorum Ama yanls anlama:D
Mısal baska Oyunlarda ıtemlerı parayla Satıyor..
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
Merhaba canım kardeşim söylediklerinde haklı olabilirsin.sana bi tavsiye verecektim ama oyunu bıraktm diosun hayatta başarılar...
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!