1. Yeniçeri Loncası & Ata Loncası handanı kesmek için meteor kaledeyken bi süre sonra Ferhat ve Mahmut bikaç kişi daha geldi sonradan ve sonuç olarak bize engel oldu arzlar ve kesemedik. Ondan sonra cenk yani Rowxxwolf'da gruptan ferhata bi ton küfür etti. Yani row loncası bize küfür etti demedim, o sıra Yeniçeri çarında olan rowxxwolf ferhata küfür etti dedim. Benim tuhafıma giden ise daha loncasına gitmeden 1 hafta öncesi aklınıza gelicek bütün küfürleri ferhata eden cenk sonrasında ise ferhatın loncasına gitti. Böyle gurura sahip kendisi.

2. Bu konu işini açmadan önce yaklaşık 1 haftadır hem ferhata hem oyundaki arkadaşlarıma söyledim. Her oyuna girdiğimde oyunda row aradım ama en sonunda ferhata söyledim. Yani öyle pat diye açılmış bi konu değil.
3. Oyunda 3 Row loncasından arkadaşlarla konuştum cenkin ceketi vermek istemediğini söylediler. Ozaman kimse demesin bu adam hırsız değil diye.
Tekrar diyorum benim amacım ceket değil bu gurursuz hırsızın herkes asıl yüzünü görsün. Son olarak bu forumu OYUNLA ALAKALI açan forum yetkililerin OYUNLA ALAKALI konuları silmesi,kilitlemesi ilginç. Böyle konular açılmalı ki kimin ne olduğu açığa çıksın..