Rowxxwolf Hakkında..

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Yeniçeri Loncası

Rowxxwolf Hakkında..

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Öncelikle önceki konunun son mesajında mahmutun yazılmış olan yazısını okudum. Yanlış anlama olduğu kesin. Olayı tekrar anlatmakta fayda var.

1. Yeniçeri Loncası & Ata Loncası handanı kesmek için meteor kaledeyken bi süre sonra Ferhat ve Mahmut bikaç kişi daha geldi sonradan ve sonuç olarak bize engel oldu arzlar ve kesemedik. Ondan sonra cenk yani Rowxxwolf'da gruptan ferhata bi ton küfür etti. Yani row loncası bize küfür etti demedim, o sıra Yeniçeri çarında olan rowxxwolf ferhata küfür etti dedim. Benim tuhafıma giden ise daha loncasına gitmeden 1 hafta öncesi aklınıza gelicek bütün küfürleri ferhata eden cenk sonrasında ise ferhatın loncasına gitti. Böyle gurura sahip kendisi.

Resim

2. Bu konu işini açmadan önce yaklaşık 1 haftadır hem ferhata hem oyundaki arkadaşlarıma söyledim. Her oyuna girdiğimde oyunda row aradım ama en sonunda ferhata söyledim. Yani öyle pat diye açılmış bi konu değil.

3. Oyunda 3 Row loncasından arkadaşlarla konuştum cenkin ceketi vermek istemediğini söylediler. Ozaman kimse demesin bu adam hırsız değil diye.

Tekrar diyorum benim amacım ceket değil bu gurursuz hırsızın herkes asıl yüzünü görsün. Son olarak bu forumu OYUNLA ALAKALI açan forum yetkililerin OYUNLA ALAKALI konuları silmesi,kilitlemesi ilginç. Böyle konular açılmalı ki kimin ne olduğu açığa çıksın..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
HeRaKLiToS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Rowxxwolf Hakkında..

Mesaj gönderen HeRaKLiToS »

Kardeş Kusura Bakma Ama Rowx lerden Birinin Böyle Bişey Yapacagini Sanmiyorum..!!!

Hayat Güzeldir Yaşamayı Yaşamayı Bilenlere

Hayat Kalleştir Ben Kalleşim Diyene..!!!!
αяzıη çσ¢υкℓαяı∂ıя α∂ıмız

ѕαη¢αктıя ∂ιуαяıмız

кσηυşтυкмυ уα кαη кυѕтυяυяυz

уα∂α öℓєηє кα∂αя ѕυѕтυяυяυz..!!!

Resim
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Bide Bu Cenkin [Rowxwolf] Bi Huyu Var... Canı Sıkıldımı Veya Hoşuna Giden Bişey Varsa Bana Ver Der Yok Dersen Oyunu Bırakıom Çarı Siliom Der Her Numarasına Kanmayın Bunda Çok Numara Var O Kadar Yüzsüz Biridir...

Yalansa Yalan Desin...

Gerçekler Acıdır....

Rowx Ler İle Alıp Veremediğim Yoktur Yanlış Anlama Olmasın Mahmut & Ferhat ' la Özellikle.... / Öp ...
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen XJoKeRxX »

Lan bırakın bu qq oqLunu dinLemeyin... Kendi Loncasndan biri bunun qerçek yüzünü ortaya koyuyo diye adama yapmadıqını bırakmicak akLı sıra... Bu aLp denen weLedde Hırsızın ta kendisidir.. qq şeref yoksunu çaL çaL miLLetin itemLerini sömür sonrada ortada adamım diye qez... qq oqLu seni sen kim adamLık kim.. KaRdan adam oLur senden adam oLmaz...! ;) Şerro 1 ay önce Loncadan ayrLdm diyo haLa Lonca carıyLa qeziyo amacı ne rekLam qündeme qeLmek.. Koçum hakkatten senin qündeme qeLmeye ihdiyacın yok yaptqn o... ÇocukLuquyLa zaten yeterince qündemdesin... ;) :D
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
Delikurt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Delikurt »

Wolf = Sindacco....

Delikurt ne dediyse, hepsi bir bir çıkıyor, Yeniçeri loncasından ilk tartıştığım kişi Wolf idi, ardından Alp hırsız ( emrah ) ile kankalığa başladı, olmadı bana ( Loncamızdan Irmak arkadaşımızın çarını soyan Titxturan = Rizelii çarlarının sahibi, kadir...) ispiyon görevini üstlenip, yardım etmek için arkadaş rolü yaptığı kadir e ağabeylik yapmaya başladı, at gözlüğünüzü çıkarın, yağmur dedim joker dedim ksk dedim byrea dedim dedim oğlu dedim, ne yaptınız cephe aldınız, beni karalamaya devam edin... Ama unutmayın...

Hırsızı, ahlaksızı, namussuzu, aile terbiyesi almamışı deşifre edip, Aziz Milletime hizmet etmeye devam...

GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ....
SAHİPSIZ VATANIN BATMASI HAKTIR .

SEN SAHİP ÇIKARSAN ,

BU VATAN BATMAYACAKTIR.
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Delikurt yazdı:Wolf = Sindacco....

Delikurt ne dediyse, hepsi bir bir çıkıyor, Yeniçeri loncasından ilk tartıştığım kişi Wolf idi, ardından Alp hırsız ( emrah ) ile kankalığa başladı, olmadı bana ( Loncamızdan Irmak arkadaşımızın çarını soyan Titxturan = Rizelii çarlarının sahibi, kadir...) ispiyon görevini üstlenip, yardım etmek için arkadaş rolü yaptığı kadir e ağabeylik yapmaya başladı, at gözlüğünüzü çıkarın, yağmur dedim joker dedim ksk dedim byrea dedim dedim oğlu dedim, ne yaptınız cephe aldınız, beni karalamaya devam edin... Ama unutmayın...

Hırsızı, ahlaksızı, namussuzu, aile terbiyesi almamışı deşifre edip, Aziz Milletime hizmet etmeye devam...

GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ....

Olay senle ne alaka ? Yağmur turan ksk falan bu konuyla ne alaka içtinmi sen yine ? Konuyla alakası olmayan kişiler başlamış yine boşboş konuşmaya.
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
Garbajosa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Garbajosa »

Yok artık Lebron James :?
Brutalwolf
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Brutalwolf »

Bugün itibariyle ceketi Dawut knkama qeri werdim sanmayın ki çıkarcı küfürbaz herif sindacco için werdiqimi oyunda sayılı sewdiqim kişilerden oLduqu için kıramadım werdim.Ben zaten onun ceketine kalmadım adam gibi istese anama bacıma söwmek yerine cenk ceketimi werirmisin dese zaten o qün wericektim ama o qün qirdiqinde #@!? #@!? qibi kelimeler kullandıqı için bnde wermedim bunlara yeşil hidradakiler şahittir ömer abide ordaydı Neyse sindaccoya hakkımı haram ediorum inşallah fazla fazlası çıkar Böyle konulara aciz kaldıqı için
IIWaLKiNGDeaTHII
WaLKiNGDeaTH
Brutalwolff
Kullanıcı avatarı
FERRO
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen FERRO »

2-3gündür foruma girmiyorum Alp neler yapmış böyle..
Alp, Rowxwolf hırsızdır diye bir konu açmışsın. Bu tamamen bir rezillik bir çirkeflik..
Rowxwolf senin ceketini zaten vermiş Yeniçerixdadava'ya.
Sen kesinlikle Cenk'in bizim loncaya katılmasını yediremedin o yüzden bu tür konular açıyosun..
Bizim loncaya katıldığı zaman da olay çıkarmıştın zaten hayır wolf hiç bir loncaya katılamaz falan..
Vazgeç bu işlerden..
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL
Resim
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvm »

Evet doğru bugün ceketi aldım saat 1 buçukda o ceket bir hediyedir cenk ile İfliss i 2 şifa olarak kestik alpde LONCA HEDİYESİ olarak cenke o ceketi verdi banada bir hedef gözlük verdi bazı nedenlerden dolayı geri iade ettim cenkde loncadan çıktığına göre ceketi iade etmek zorundadır. O ceket loncada kalacağı için ve adını birazcıkda olsa duyurduğu için verildi ama ayrıldı bu durumda o ceketin hakkı bana düşer o ceket artık bana ait ne alpin ne cenkin nede loncanın başka üyesinin ister satar ister giyer istersem hediye ederim kimse karışamaz

Ayrıca Ferhat düşündüğün mantık tamamen yanlış bu sunucudaki çoğu gerçekleri bnde biliyorum sana karşı bana konuşanlar çok oldu ağzımı açmadım sorun çıkmasın die ha iyimi yaptım yok sanmıorum daha kötü oluyor cenkde sana karşı konuşanalrdan bir tanesiydi belki konuşmalar hala duruordur cenki sizin loncadan attıracak kadar delilim var elimde yayınlamıyacağım (şimdilik)

Not: Yeniçeri loncasındaki insanlar Alp ayrıldığından itibaren yeni bir loncaya gitmesi yasaklanmışdır. Bunada kimse karşı çıkmadı o konuşma sırasında karşı çıkan loncadan ayrılacakdı ama çıkan olmadı.

LONCAMIZA GİRMEK KURALLARA UYMAYI GEREKTİRİR
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön