Mynetten Sobeye aktardım sorun yoktur. Daha dün aktardım.
Aktarma yaptığın onaydan sonra telefona mesaj ile kod gelir o kodu oraya yazarsın. Sonra mynet email kutuna gidip ordaki sobee mailini onaylarsın
MYNETTEN SOBEE AKTARIRKEN MAİL GELMİYOR YÖNETİM BAKIN ACİL
- Fearles
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: MYNETTEN SOBEE AKTARIRKEN MAİL GELMİYOR YÖNETİM BAKIN ACİL
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
tekrar dene :!:
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
Merak etme kardeş benim e-mail'e de aktivasyon kodu gelmedi ama merak etme gelmese bile karakterin aktarılmış oluyor ..Iyorge yazdı:Selamlar
Arkdaşlar Herşeyi Yaptım Tele Kod Da geldi YAzdım Gönderdim Ama Sisteme Mail gelmiyor ...
İYİ FORUMLAR
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Merhabalar
Bu konuda aceleci davranıyorsunuz. Söz Konusu bilgilendirme ve onay email 5 en geç 2 dk içerisinde elinize ulaşıyor biraz sadrederseniz ve sayıfayı yenilerseniz email geldiğni göreceksiniz.
iyi formlar.
Bu konuda aceleci davranıyorsunuz. Söz Konusu bilgilendirme ve onay email 5 en geç 2 dk içerisinde elinize ulaşıyor biraz sadrederseniz ve sayıfayı yenilerseniz email geldiğni göreceksiniz.
iyi formlar.
® SİNCE 2007...
-
2834giresunum
- Salgın Koruyucusu

Arkdaşlar,,Arkadaşımız Sonuna kadar haklı aynı şey benim başımada geldi Mynetten sobeye geçicem fakat onay aktivasyon email gelmiyor ,,Herşeyi yapuyorum ama gelmiyor viodesunu bile çektim,,Dhaa 1 hakım kaldı ama transfer edemiyorum 3 aydan beeri uraşuyorum lütfen yardım edin ,,,mynnetemi sorun var yoksa ikv demi bilmiyorum ama lütfen yardım edin....saygılar sevgiler...
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
Mynet E-Posta kutunuza 3 Ay gibi bir süre girmezseniz e-posta servisi pasif duruma düşer.
ve Mesaj alamazsınız.
E-Postanıza giriş yapıp aktifleştirin. Sonra tekrar başvuru yapın...
ve Mesaj alamazsınız.
E-Postanıza giriş yapıp aktifleştirin. Sonra tekrar başvuru yapın...
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
-
2834giresunum
- Salgın Koruyucusu

Arkdaşım Alakası yok bu olay ilk oldu zaman ben herzaman zaten giriyordum emailime ama bi kere karakter trasfer yapıcaktım olmuyor email gelmiyor tek benim hesabımda geçerli endendir bilmiyorum,,,daha önce aynı hesaptan yaptım daha olmuyor ve 1 hakım kaldı ne karakter alabiliyorum nede verebiliyorum bi bit yen iği var ama uraşuyorum lütfne yardım edin.....
GMLER SİZLERE SESLENİYORUM...
Mynet.com Gir , Mynet Maile Bak.
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
Büyük ihtimalle Mynet mail in sobee den gelen mail leri kilitlemiş ve gelmesini engelliyordur. Bana da aynı durum oldu onay maili gelmiyordu Mynet mail ayarlarını biraz karıştırdım sobee nin engellenmiş olduğunu gördüm. O engeli kaldırırsan sorun düzelir.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba;Iyorge yazdı:Slm Arkdaşlar Ve Satyın Yöneticiler
Mynet Hesabımdan Sobee HEsabıma Karakter Aktaracaktım Ancak Herşey Yapmama Rahmen Aktivason Maili Gelmiyor Bunun Sebebi Nedir Bir Yrdcı Olursanız Sevinirim 2 Haftadır Uygarşıyorum Ama Ne Mail Geliyor Nede Bişey Sinir Oldum :evil: :evil: :evil: :evil:
Problemiizin aynısını başka bir arkadaşımda yaşamıştı, bazen mynet mail de sorun oluşuyor. Öncelikle başka bir mail adresinden ''Mynet Mail'' adresinize bir mail yollayın bakalım mail gelecekmi. Eğer gelmiyorsa mynet müşteri hizmetlerini arayıp hatayı bildirin. ( mynet müşteri hizmetleri numarası 0212 328 15 15 )
Sorununuz mail adresiniz ile alakalı değilse ( http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ ) istanbuloyun' a mail atarak sorununuza çözüm arayabilirsiniz.
Koray YAR